Warranty / Service

Sumringah kurban ndhukung lengkap kanggo klien kita wis sale lan sawise-sales. Menehi sumber ekstensif online kanggo ndhukung garis macem-macem produk kita. Jlajah bagean Dhukungan lan kontak kita ngirim ora golek informasi sing dibutuhake.

JAMINAN, Plans Service lan Repair

Sumringah menehi support gedhe, tampilan uptime lan kinerja optimal. Kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka layanan, sumringah ora dhewe.

JAMINAN Standard

JAMINAN industri-leading standar karo produk sumringah LED.

Plans Service Product

Suite saka JAMINAN lengkap kanggo ketemu karo kabutuhan. Nandur modal ing Plan Planar Service kanggo nglindhungi dhewe saka ndandani larang regane lan downtimes dhowo.

Professional Services

Akses menyang jaringan global sumringah kang teknisi darmabakti dilatih kanggo mesthekake sistem wis diinstal, maintained lan didandani kanggo standar optimal.

Repair Services

Sumringah Services Repair iku pilihan yen produk punika saking babar pisan lan risak.

LED Garansi Standar Industri Limited

 Sugeng tuku video wall sumringah LED! Kanthi instalasi sing tepat, persiyapan lan care, sampeyan kudu seneng akeh taun saka kualitas gambar unparalleled, linuwih lan kinerja.

 Aturan lan kahanan saka Warranty Standard Limited ngisor makili kontrak antarane kita, Produsèn saka produk wall video LED (Shenzhen sumringah Technology Co., Ltd "sumringah") lan sampeyan, customer sing wis dituku produk wall video sumringah LED langsung saka sumringah utawa saka distributor sah sumringah utawa bakul. Warranty Standard Limited iki kasedhiya gratis pangisian daya karo tuku produk dijamin saka kulawargané ing ngisor iki: Sumringah layar tembok video LED.

Warranty Standard Limited iki ditrapake kanggo produk sumringah dijamin dituku utawa sawise tanggal efektif nyatet ngisor. Sumringah cadangan hak kanggo ngganti istilah babar pisan iki. kasebut bakal aplikasi kanggo produk sumringah dijamin dituku utawa sawise tanggal efektif saka babar pisan diubah.

 

fitur:

• pangayoman 2 taun saka cacat ing bahan lan workmanship

• kintunan Lanjut bagean panggantos utawa produk (kalebu kothak LED)

• Akses kanggo 24x7 darurat support telpon

Jangkoan Warranty

Sumringah njamin sawijining produk kanggo bakal bebas saka cacat ing bahan lan workmanship sak periode babar pisan ing ngisor iki. Yen, ing tekad kita, produk mbuktikake risak ing materi utawa workmanship sak periode babar pisan, kita bakal ndandani utawa ngganti sisih risak karo bagean anyar utawa barang cacat padha. Yen masalah wis dianggep kekurangan Manufaktur karo produk LED, kita bakal ndandani utawa ngganti sisih risak ing discretion kita. Yen Diposaken utawa panggantos saka sisih utawa produk ditemtokake dening kita ora layak iklan, kita bakal mbalekaken nuduhake prorated saka rega tuku (diwilang adhedhasar seko saka periode babar pisan lan MSRP1 banjur-saiki padha utawa produk padha).

Ing Periode babar pisan, kita bakal njaga lan ngganti komponen kekurangan kanggo free, yen masalah belongs kanggo kita. Nanging sampeyan kudu mbayar kanggo loro Fees pangiriman.

Sawise 2 taun, kita mung ngisi biaya material, sampeyan kudu tanggung jawab kanggo pangiriman.

Length saka Warranty

 Kabeh produk wall video LED sing dijamin kanggo rong taun saka tanggal pangiriman saka sumringah. Kabeh Accessories lan Field Unit Replaceable (FRUs), kalebu nanging ora winates kanggo kabel, remotes, daya Penyetor lan Boards controller, LED kothak, dituku ing wektu tuku prodhuk dhisikan sing dijamin telung taun saka tanggal pangiriman saka sumringah. Kabeh aksesori lan FRUs dituku sawise tuku prodhuk dhisikan sing dijamin kanggo 90 dina saka tanggal pangiriman saka sumringah.

Nduweni hak

Warranty Standard Limited iki kalebu prodhuk dituku saka sumringah utawa sumringah bakul sah utawa distributor lan bener mung kanggo customer asli sing dituku prodhuk dijamin. Bakul utawa distributor bisa ngubungi Technical Support ing atas ing acara saka kekurangan produk. babar pisan iki ora ditransfer. Sampeyan bisa uga dibutuhake kanggo nyedhiyani bukti-bukti bukti tuku.

Exclusions Warranty

Warranty Standard Limited iki ora kalebu utawa diwatesi dening ing ngisor iki:

1. Products ora dituku saka sah distributor sumringah sumringah utawa utawa bakul.

2. Labor utawa travel biaya kanggo instalasi, nyetel-up, ndandani, imbuhan kanggo nampilake setelan, aman, maneh-instalasi utawa pegawe biaya dianggo dening customer.

3. Kintunan wektu pangiriman lan kasedhiyan uga beda-beda adhedhasar asal lan panggonan. Kita Tukang kanggo ngirim kanggo PO Box lan APO / alamat FPO Box.

4. biaya Rental dianggo dening customer.

5. Sembarang produk kang nomer serial wis defaced, diowahi utawa dibusak.

6. Product sing wis resold, ditransfer, disewakke, entuk disewakake, ilang, dicolong utawa dibuwak.

7. Sembarang lunak, kalebu nanging ora winates kanggo sistem operasi.

8. Karusakan, rusak utawa malfunction asil saka:

 A. Kacilakan, jorok, nyalahi panggunaan, watak cerobo, ora samesthine ventilasi & cooling, geni, banyu, bencana, kilat utawa tumindak liyane alam, cahya kumelun (rokok utawa digunakake), perubahan produk ora sah (kalebu panggunaan gunung ora sah), utawa Gagal tindakake pandhuan diwenehake karo prodhuk.

B. Repair, utawa nyoba ndandani, dening wong liyane saka sumringah.

C. Sembarang karusakan kanggo prodhuk utawa sak amarga pangiriman.

D. Sembarang karusakan sak instalasi, aman, disassembly lan reassembly prodhuk dening customer.

 E. Panyebab external kanggo prodhuk, kayata fluktuasi daya listrik utawa Gagal.

F. Panganggone Penyetor utawa bagéan ora patemon specifications sumringah 's.

G. Normal nyandhang lan luh lan tingkat piksel tiba-metu normal gadhah Jarak nggoleki teknologi LED.

H. Customer nyebabake cacat, kalebu nanging ora winates kanggo LED rusak asil saka ngengingi pinggiran utawa scratching bebarengan ngarep.

I. Sembarang non-uniformity disebabake long-term 24/7 operasi ing tembok video karo akeh banget mbedakake isi statis.

 J. Gagal ngetutake tata cara pangopènan minangka mbatesi ing Pandhuan Pangguna prodhuk kang ngendi jadwal sing wis ditemtokake kanggo pangopènan biasa prodhuk.

K. Sembarang sabab liyane ora kanggo kekurangan ing materi utawa workmanship.

L. Operating tampilan njaba kahanan panggunaan disaranake normal nyatakake ing Pandhuan Pangguna.

Software M. utawa aksesoris malfunction.

Aneka Bali Issues

1. Kita bakal ora nampa produk bali.

2. Yen prodhuk risak wis bali lan ditemtokake kanggo dipun tilar saka babar pisan ing samubarang exclusions ing nginggil, kita cadangan hak kanggo ngisi customer jumlah ora ngluwihi MSRP ing.

3. Yen produk wis bali lan ditemtokake dadi unit Ora Fault Found (NFF), kita cadangan hak kanggo Invoice customer kanggo maksud apa biaya dianggo dening sumringah.

4. Iku tanggung jawab saka customer kanggo mlaku paket produk risak lan kapal menyang alamat kasedhiya dening wakil Customer Service karo nomer RMA ketara katampil. Yen Product risak ora mlaku rangkep lan rusak ing transit sak sawijining bali kanggo sumringah, customer bisa uga dikenani biaya kanggo salah siji biaya ndandani, yen repairable, utawa MSRP produk panggantos.

5. bagean Replacement utawa produk bakal nganggep seko babar pisan produk asli utawa 90 dina saka tanggal pangiriman, whichever maneh.

6. Customer setuju bakal bener kanggo nyegah sisih panggantos utawa produk dikirim dening sumringah lan sing sisih risak wangsul utawa produk dadi properti saka sumringah.

Efek saka Hukum Local

Warranty Standard Limited iki menehi hak legal tartamtu, lan sampeyan bisa duwe hak liyane sing beda-beda saka lokalitas kanggo lokalitas. Sawetara localities ora ngidini watesan ing JAMINAN diwenehake utawa ora ngidini khusus kerusakan penting utawa consequential, supaya watesan ndhuwur lan exclusions uga ora aplikasi kanggo sampeyan.


Tampilan Online Chat!