Garanti / service - Shenzhen Radiant Technology Co Ltd

Radiant tilbyde fuld understøtninger for vores kunder i præ-salg og eftersalgsservice. Giver omfattende online ressourcer til at støtte vores forskellige produktlinjer. Gennemse afsnittet Support og kontakte os, hvis du ikke finde de nødvendige oplysninger.

Garantier, service Planer og Reparation

Radiant giver stor støtte, display oppetid og optimal ydeevne. At give det højeste niveau af service, Radiant gør det selv.

Standard Garantier

Brancheførende garantier er standard med Radiant LED produkter.

Produkt Serviceplaner

Suite af udvidede garantier for at opfylde dine behov. Invester i en Planar Service Plan at beskytte dig mod dyre reparationer og langvarige driftsstop.

Professionelle tjenester

Adgang til Radiant globale netværk af dedikerede teknikere uddannet til at sikre, at systemet er installeret, vedligeholdes og repareres til optimale standarder.

Reparationsservice

Radiant Reparationsservice er en mulighed, hvis dit produkt er uden for garanti og defekt.

LED Produkter Standard begrænset garanti

Tillykke med dit køb af en Radiant LED videovæg! Med korrekt installation, opsætning og pleje, bør du nyde mange års uovertruffen billedkvalitet, pålidelighed og ydeevne.

De følgende vilkår og betingelser for Standard Begrænset garanti udgør en kontrakt mellem os, producenten af ​​LED videovæg produkt (Shenzhen Radiant Technology Co, Ltd ”Radiant”), og du som kunde, der har købt en Radiant LED videovæg produkt direkte fra Radiant eller fra et Radiant autoriseret distributør eller forhandler. Denne standard begrænset garanti tilbydes gratis med køb af en overdækket produkt fra følgende familier: Radiant LED videovæg skærme.

Denne standard begrænsede garanti gælder for omfattet Radiant produkter købt på eller efter ikrafttrædelsesdatoen angivet nedenfor. Radiant forbeholder sig ret til at ændre vilkårene i denne garanti. Sådanne ændringer vil gælde for omfattet Radiant produkter købt på eller efter den faktiske dato for den reviderede garanti.

Funktioner:

• 2 års beskyttelse mod defekter i materiale og udførelse

• Avanceret forsendelse af reservedele eller produkter (ekskl LED fliser)

• Adgang til 24x7 nødtelefon support

garantidækning

Radiant garanterer sine produkter til at være fri for fejl i materiale og udførelse i garantiperioden nedenfor. Hvis der i vores beslutsomhed, et produkt viser sig at være defekt i materiale eller udførelse i garantiperioden, vil vi reparere eller udskifte den defekte del med en tilsvarende ny eller renoveret del. Hvis problemet anses en fabrikationsfejl med LED produkt, vil vi reparere eller udskifte den defekte del efter vores skøn. Hvis reparation eller udskiftning af dele eller produktet er bestemt af os ikke være kommercielt muligt, refunderer vi et forholdsmæssigt andel af købsprisen (beregnet på grundlag af den resterende del af garantiperioden og den daværende aktuelle MSRP1 af den samme eller en lignende produkt).

I garantiperioden, vil vi vedligeholde og udskifte defekte komponenter gratis, hvis problemet tilhører os. Men du skal betale for begge gebyrer forsendelse.

Efter 2 år, vi kun opkræve materialet omkostninger, skal du være ansvarlig for forsendelse.

Garantiens længde

Alle LED videovæg produkter er berettiget i to år fra datoen for afsendelsen fra Radiant. Alle Tilbehør og Field Replaceable Units (FRUS), herunder, men ikke begrænset til, kabler, fjernbetjeninger, strømforsyninger og controller boards, er LED-fliser, købt på tidspunktet for det oprindelige produkt køb berettiget i tre år fra datoen for afsendelsen fra Radiant. Alt tilbehør og FRU'er købt efter det oprindelige produkt køb er berettiget i 90 dage fra datoen for afsendelsen fra Radiant.

Berettigelse

Denne standard begrænsede garanti dækker produkt købt fra Radiant eller en Radiant autoriseret forhandler eller distributør og er kun gyldig for den oprindelige kunde, der har købt den overdækkede produkt. Forhandleren eller distributør kan kontakte teknisk support på dine vegne i tilfælde af en produktfejl. Denne garanti kan ikke overføres. Du kan blive bedt om at fremlægge dokumentation for købsbevis.

Garanti Undtagelser

Denne standard begrænset garanti omfatter ikke eller er begrænset af følgende:

1. Produkter, der ikke er købt hos Radiant eller en autoriseret Radiant distributør eller forhandler.

2. Arbejds- eller rejseomkostninger til installation, opsætning, reparation, justering for at få vist indstillinger, fjernelse, re-installation eller andre arbejdsomkostninger afholdt af kunden.

3. Forsendelse leveringstid og tilgængelighed kan variere afhængigt af oprindelse og destination. Vi kan ikke levere til PO Box og APO / FPO Box-adresser.

4. Leje omkostninger kunden.

5. Ethvert produkt, hvor serienummeret er blevet ulæseligt, ændret eller fjernet.

6. Produkt, der er blevet videresolgt, overføres, udlejes, leases, tabt, stjålet eller kasseres.

7. Enhver software, herunder, men ikke begrænset til operativsystemet.

8. Skader, forringelse eller funktionsfejl som følge af:

A. ulykke, misbrug, forsømmelse, forkert ventilation og køling, ild, vand, katastrofe, lynnedslag eller andre handlinger af naturen, røg eksponering (cigaret eller andet), uautoriseret ændring af produktet (herunder brug af en uautoriseret mount), eller fiasko at følge instruktionerne, der følger med produktet.

B. Reparation eller forsøg på reparation, af andre end Radiant.

C. Enhver skade på produktet under eller på grund af overførslen.

D. Eventuelle skader under installationen, fjernelse, afmontering og genmontering af produktet ved kunden.

E. Eksterne årsager til produktet, såsom elektriske spændingsudsving og fejl.

F. Anvendelse af leverancer eller dele, der ikke opfylder Radiant specifikationer.

G. Almindelig slitage og normal pixel-niveau nedfald i forbindelse med fine pitch LED-teknologi.

H. Kunden forårsagede defekter, herunder men ikke begrænset til beskadigede lysdioder som følge af at ramme kanten eller skrabe langs fronten.

I. Enhver ikke-ensartethed forårsaget af langvarig 24/7 drift af videovæg med stærkt kontrasterende statisk indhold.

J. Manglende overholdelse af vedligeholdelsesprocedurer som skitseret i produktets brugervejledning, hvor en tidsplan er angivet for regelmæssig vedligeholdelse af produktet.

K. Enhver anden årsag ikke relateret til en defekt i materiale eller udførelse.

L. Betjening af displayet udenfor de foreslåede normale anvendelser angivet i brugervejledningen.

M. softwaren eller tilbehør funktionsfejl.

Diverse Return Issues

1. Vi vil ikke acceptere returnerede produkt.

2. Hvis det defekte produkt returneres og fast besluttet på at blive udelukket fra garantien under nogen af ​​de undtagelser, der er anført ovenfor, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden et beløb på ikke at overskride MSRP.

3. Hvis varen returneres og er bestemt til at være en Ingen Fejl Fundet (NFF) enhed, forbeholder vi os ret til at fakturere kunden for eventuelle omkostninger, som Radiant.

4. Det påhviler kunden at ordentligt pakke det defekte produkt og sende det til denne adresse, som kundeservice repræsentant med RMA-nummeret fremtrædende plads. Hvis det defekte produkt ikke er korrekt emballeret og er beskadiget under transporten under dens tilbagevenden til Radiant, kan kunden blive opkrævet for enten reparationsomkostningerne, hvis repareres, eller MSRP af et erstatningsprodukt.

5. reservedele eller produkt vil overtage den resterende del af det oprindelige produkt garanti eller 90 dage fra datoen for afsendelsen, hvis denne er længere.

6. Kunden accepterer at fastholde reservedelen eller produkt leveret af Radiant, og at den returnerede mangelfulde del eller produkt bliver ejendom Radiant.

Effekt af lokal lov

Denne standard begrænset garanti giver dig specifikke juridiske rettigheder, og du kan have andre rettigheder, der kan variere fra lokalitet til lokalitet. Nogle lokaliteter tillader ikke begrænsninger på underforståede garantier eller tillader ikke udelukkelse af hændelige skader eller følgeskader, så ovenstående begrænsninger og udelukkelser gælder muligvis ikke for dig.

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os