Church - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Ing lingkungan ibadah modern, teknologi visual wis dadi salah siji saka cara paling migunani kanggo melu Kongregasi. Minangka LED layar terus dadi liyane terjangkau, akeh omah ibadah ing saindhenging negara sing nggabungaken pasamuwan LED layar menyang Produksi nyembah minangka alat kanggo komunikasi pesen, warta, sembahyang lan liyane.

Minangka pasamuwan-pasamuwan terus ndeleng wutah, LED wis dadi Go-kanggo solusi kanggo nyebar pesen sing loro njero lan externally. Apa sampeyan ing mbetahaken tembok greja LED kanggo nampilake song lyrics lan TCTerms khutbah, utawa tandha pinggir dalan digital LED kanggo nampilake Announcements kanggo sing liwat, LED layar sing cara terjangkau, efektif kanggo pasamuwan-pasamuwan kanggo komunikasi

Umumé nglarasake tampilan Panel LED ngidini tim produksi gereja kanggo gampang Ngatur maneh lan program layar kanggo dadékaké munggah dipikir tataran. Kanthi layar LED, tetep dipikir lan aran saka desain panggung pasamuwan kang seger wis tau wis luwih gampang utawa luwih efektif. Keluwesan saka layar LED ing pasamuwan ngijini sampeyan kanggo ngatur visuals ing macem-macem cara; sampeyan bisa posisi sisih layar dening sisih kanggo nggawe tampilan gedhe, rapi utawa sampeyan bisa buyar layar antarane tataran kanggo nambah ambane lan ukuran sing bisa tau ngrambah karo nggambarake utawa alat liyane. Tambahan, LED adoh padhang lan mbutuhake babagan setengah daya produk tampilan liyane, asil ing tabungan ing expenses sarana pasamuwan kang.

Tim dodolan technical kita siap bantuan masangake pelayanan karo pasamuwan LED tampilan solusi sampurna sing pas sesanti lan budget. Saka wiwitan rampung, sampeyan bisa ngaso njamin sing tim kita bakal nuntun sampeyan liwat saben langkah saka proses
sumringah LED nawakake rapi gedhe-format LED layar ing macem-macem Résolusi, nyediakake tampilan gambar sing cetha lan rinci. Tetep seri khutbah Panjenengan seger kuwi kunci kanggo tetep jemaah Panjenengan teka bali. Tembok LED kita kurban kebebasan kanggo reconfigure minangka akeh sing pengin pas pesen. Apa sampeyan are looking kanggo nampilake video, song lyrics, utawa video IMAG urip, layar video LED bantuan project pesen ing cara ora iso lali.

2

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita