Babagan awake dhewe

Minangka tansah, sumringah ngeyel ing "Tindakan ngandika banter saka tembung" minangka bisnis account sawijining philosophy.Shenzhen sumringah Technology Co., LTD. panyedhiya layanan tampilan LED profesional, iki Madeg ing 2007 kanthi ibukutha kedhaftar luwih saka $ 10 Yuta. Sumringah dumunung ing Lilan Technology Park in Gongming Street, Guangming District karo area 3000sqm. Wiwit ngadeg, sumringah wis katahan kanthi cepet wutah; Produk saka sumringah wis didol luwih saka 100 negara lan wilayah ...

图片 1
图片 2

Apa hard lan kang man.We magnanimous wis nggenepi teknologi maju lan nggayuh inovasi kanggo gawé produk kualitas paling apik, lan gegayutan saben urutan minangka project Vanity kita. Kanggo nggawe produk kita sampurna, kita introduce Alat produksi paling majeng lan fasilitas pendeteksi, Dadi kanggo njaga standar kualitas ketat saben proses produksi. Thanks kanggo efforts, produk kita wis liwati akeh sertifikat, kayata, CE, CCC, disetujoni FCC etc.

Manajemen kualitas produk sumringah wis strictly adhering menyang ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen 7s standard.To ngupaya kanggo sempurno luwih, kang exerts pengaruh penting ing standarisasi industri LED. Kene kita janji sing saben klien, saben urutan lan saben saran bakal rego dening sumringah. Ayo dadi tangan ing tangan, gegayutan "Showing kaendahan donya" minangka misi kita, lan nggawe donya liyane warni lan padhang.

图片 3

Tampilan Online Chat!