FAQs

3424

LCD vs Direct View LED Walls Video: Apa Need You Ngerti

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo sistem gambaran, sing mbokmenawa ketemu sing layar tembok video teka ing sawetara bewildering manéka, ukuran, lan teknologi. Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi sing akeh manufaktur nggunakake jeneng beda kanggo teknologi padha lan nggawe konflik klaim bab kang teknologi performs paling.

Mujiono iki bisa nggawe sing akèh kebingungan kanggo para panuku. Kanggo wong akeh, salah siji titik tartamtu kebingungan prabédan antara rong jinis tampilan populer: "LCD" (kadhangkala disebut "LED-LCD") lan "LED" (kadhangkala disebut "Direct View LED"). Sanadyan padha bisa uga muni padha, LCD lan Direct View LED rong tampilan teknologi béda karo fitur unik dhewe lan paedahing kawruh. Dadi, apa sing keuntungan? Pripun padha beda-beda? Yen sampeyan lagi berjuang kanggo njawab pitakonan sing, kita lagi kene kanggo bantuan!

LCD

Apa LCD?

LCD (Cairan Crystal tampilan) iku jinis tampilan flat panel sing wis populer kanggo taun ing loro tembok video lan pasar konsumen electronics. Kemungkinan, sampeyan wis nggunakake teknologi LCD kaping pirang-pirang dina - iku jinis tampilan digunakake ing paling Smartphone, alat komputer, lan layar televisi.

LCD Panel sing dumadi ing lapisan kang kristal cair sandwiched antarane rong bagéyan kaca polarisasi. kristal cair punika zat sing mili kaya Cairan nanging wis molekul sing bisa tujuan kaya kristal. Nalika arus listrik wis Applied kanggo kristal Cairan, kristal ngalih, saéngga cahya kanggo nembus nggawe gambar. kristal Liquid ora gawé cahya dhewe, supaya backlights sing disusun konco kaca kanggo madhangi tampilan. LED (dioda cahya emitting) jinis sing paling umum saka mburi nganti saiki, lan sawetara manufaktur pasar LCDs LED-backlit minangka "LED-LCD."

Kaluwihan saka LCD

LCDs sing padhang, terjangkau, dipercaya, lan nyedhiyani kinerja visual banget. LCD iku teknologi dhuwur banget-Résolusi, supaya  tembok LCD video  bisa nampilake teks, gambar, lan video ing rinci cetha. Kaluwihan iki nggawe LCDs pilihan apik kanggo sawetara aplikasi wall video, saka kamar kontrol militer kanggo pusat riset universitas.

Cacat LCD

Nalika LCDs sing mangulon tegese bebarengan kanggo nggawe tembok video, bezels (utawa lapisan) sing katon antarane Panel individu. Iki bisa katon minangka kerugian nalika mbandingaken LCD kanggo jinis tampilan rapi kaya Direct View LED. Nanging, manufaktur sing ngurangi ngelmu kebatinan 'amba karo saben generasi anyar tampilan, supaya sampeyan bakal nemokake sing bezels ing LCDs anyar akeh kurang ngelingke.

Direct View LED

Apa wis LED?

Kaya LCD, Direct View LED (sok-sok mung disebut "LED") iku jinis tampilan flat-panel nglibatno nggunakake dioda cahya emitting (LED). Nanging, Direct View LED dianggo banget beda saka LCD. Ing View Direct tampilan LED, atusan LED cilik sing dipasang langsung ing panel, lan ora ana kristal cair utawa kaca polarisasi digunakake. Tinimbang porsi minangka cahya saka mburi (kaya padha nindakake ing layar LCD), ing LED ing Direct View LED layar gawé gambar piyambak. Saben LED ateges bohlam lampu cilik sing mancaraken cahya colored nalika voltase tartamtu wis Applied kanggo iku. Kelompok-kelompok saka LED abang, ijo, lan biru sing nglumpuk ing panel, nggawe piksel lengkap-werna needed kanggo gawé gambar.

Direct View LED iki tau jinis tampilan-resolusi ngisor digunakake utamané ing layar ruangan buta, nanging pangembangan LED cilik ing taun anyar wis digawe Résolusi luwih dhuwur bisa. Iki luwih maju anyar wis digawe Direct View LED pilihan anyar macem kanggo tembok video ing njero ruangan.

Kaluwihan saka LED

Direct View LED panel ora bezels, supaya padha bisa mangulon tegese bebarengan kanggo mbentuk rampung  wall video rapi . LED layar uga arang banget padhang, dipercaya, energi-efisiensin, lan duwe paling werna akurasi lan refresh tarif saka sembarang tipe tampilan kasedhiya dina. Kuwalitas nggawe Direct View LED pilihan banget kanggo ukuran gedhe-tondo umum digital lan aplikasi liyane sing tanpa visuals-impact dhuwur.

Cacat LED

Senajan prices sing samesthine kanggo ngurangi liwat taun teka, luwih-résolusi LED tembok saiki kaping pirang-pirang luwih larang saka LCDs, supaya teknologi iki isih metu tekan kanggo paling pelanggan. Kajaba iku, malah paling-résolusi LED layar isih ora bisa nyedhiyani ultra-high Résolusi dhuwur saka LCD. Kanggo nggunakake-kasus sing mbutuhake manungsa waé kanggo rincian finest, layar LCD uga isih disenengi.

Kulo pengen kita wis mbantu nyukani tandha ing beda - lan keuntungan umum - saka LCD lan tembok video Direct View LED. Wekasanipun, loro teknologi tampilan banget, lan mung aplikasi tartamtu lan budget bisa nemtokake pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.