Fa'amasinoga autu i le tulaga o le atina'eina o pisinisi fa'apisinisi a Saina i le 2022

Faʻamatalaga: Vaʻai i luma i le 2022, o loʻo faʻamoemoeina o le faʻaaliga faʻapisinisi a Saina o le a tumau pea le faʻatupulaia o le televave o le faʻatupulaia o numera lua-numera i lalo o le faatosinaga o le suiga o le suiga, ma o le a faasolosolo malie lava ona liliu atu fanua faʻaoga vevela i fanua faʻapitoa e pei o moli atamai, fa'aaliga la'ititi, ma le fa'amama loloto o le ultraviolet.

I le 2021, o le a toe faʻaleleia le pisinisi a le LED pisinisi a Saina ma tuputupu aʻe i lalo o le aafiaga o le suiga o le faʻamaʻi fou o le niumonia, ma o le auina atu i fafo o oloa LED o le a oʻo atu i se faʻamaumauga maualuga.Mai le vaaiga a le alamanuia, ua vaaia le faateleina o meafaigaluega a le LED ma meafaitino, ae o le meaʻai faʻapipiʻi LED, afifiina, ma tupe mama o loʻo faʻaitiitia, ma o loʻo latou feagai pea ma le faʻatauvaʻa sili atu.

Vaʻavaʻai i luma i le 2022, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea e le faʻalauiloaina faʻapisinisi a Saina le faʻatupulaia o le saoasaoa maualuga-lua-numera i lalo o le faatosinaga o le suiga o le suiga, ma o le a faasolosolo malie lava le liliu atu o fanua talosaga vevela i fanua faʻaoga e pei o moli atamai, fa'aaliga la'ititi, ma le fa'amama loloto o le ultraviolet.

Fa'amasinoga autu o le tulaga i le 2022

01 O lo'o fa'aauau pea le suiga o suiga, o lo'o malosi le mana'oga o le gaosiga o Saina

A'afia i le a'afiaga o se ta'amilosaga fou o le COVID-19, o le toe fa'aleleia o fa'aaliga fa'apisinisi fa'alelalolagi mana'omia a le LED i le 2021 o le a toe fa'aleleia ai le fa'atupulaia.O lo'o fa'aauau pea le suiga o le fa'aaliga fa'apisinisi a lo'u atunu'u, ma o fa'atau atu i fafo i le afa muamua o le tausaga na maua ai se fa'amaumauga maualuga.

I le tasi itu, o Europa ma Amerika ma isi atunuu na toe amata a latou tamaoaiga i lalo o le faiga faʻavae tupe, ma o le manaʻoga mai fafo mo oloa LED na toe malosi.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Lighting Association, i le afa muamua o le 2021, o le tau faʻatau atu o oloa moli moli a Saina na oʻo atu i le 20.988 piliona tala Amerika, o le faʻatupulaia o le 50.83% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻatulagaina se talafaʻasolopito fou o faʻatau atu mo le tutusa. vaitaimi.Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo i Europa ma le Iunaite Setete na maua ai le 61.2%, o se siitaga o le 11.9% i lea tausaga ma lea tausaga.

I le isi itu, o faʻamaʻi pipisi tele na tutupu i le tele o atunuʻu Asia sei vagana ai Saina, ma o manaʻoga maketi ua toe suia mai le malosi o le tuputupu aʻe i le 2020 i se paʻu laʻititi.I tulaga o le maketi o le lalolagi, o Asia i Sautesasae na faʻaitiitia mai le 11.7% i le afa muamua o le 2020 i le 9.7% i le afa muamua o le 2021, o Asia i Sisifo na faʻaititia mai le 9.1% i le 7.7%, ma Asia i Sasaʻe na faʻaititia mai le 8.9% i le 6.0%.A o faʻamaʻi atili le faʻamaʻi i le gaosiga o gaosiga o LED i Asia i Sautesasae, na faʻamalosia atunuu e tapunia le tele o paka fale gaosi oloa, lea na matua faʻalavelaveina ai le sapalai sapalai, ma faʻaauau pea le suiga o le aʻafiaga o le LED a loʻu atunuu.

I le afa muamua o le 2021, o le faʻaaliga faʻapisinisi a Saina na faʻaalia lelei le faʻaogaina o le LED mo le va o sapalai na mafua mai i le faʻamaʻi o le lalolagi, ma faʻaalia atili ai le lelei o fale gaosi oloa ma sapalai laina laina.

O le vaʻavaʻai atu i le 2022, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻateleina e le faʻalauiloaina faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau le faʻalauteleina o le manaʻoga maketi i lalo o le faatosinaga a le "tamaoaiga o le fale", ma o le a manuia le faʻaaliga faʻatau pisinisi a Saina mai le suiga suiga.

I le tasi itu, i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi o le lalolagi, na faʻaitiitia ai tagata nofoia, ma o le manaʻoga maketi mo moli i totonu, faʻaaliga LED, ma isi mea faʻapitoa na faʻaauau pea ona faʻateleina, faʻaolaina le malosi fou i totonu o le pisinisi LED.

I le isi itu, o itulagi Asia e ese mai i Saina ua faʻamalosia e lafoai le faʻamaʻiina o siama ma faʻaaogaina se faiga faʻavae o le ola faʻatasi ona o faʻamaʻi pipisi tele, e ono mafua ai le toe tupu ma faʻaleagaina o le faʻamaʻi, ma faʻateleina ai le le mautonu o le toe amataina o galuega. ma le gaosiga.

O fa'alapotopotoga su'esu'e o lo'o vavalo mai i le 2022, o le a fa'aauau pea le suiga o le fa'aaliga fa'apisinisi a Saina, ma o le a tumau pea le malosi o le gaosiga o le gaosiga ma le auina atu i fafo.

02 Sa fa'aauau pea ona fa'aitiitia tupe maua a le gaosiga, ma ua atili ai ona malosi le fa'atauva'a o pisinisi

I le 2021, o le a faʻaitiitia le tupe mama o le faʻaaliga faʻapisinisi a Saina faʻapipiʻi LED ma talosaga, ma o le a sili atu le malosi o le tauvaga pisinisi;o le a fa'atupula'ia tele le gaosiga o le gaosiga o mea'ai, masini, ma meafaitino, ma o lo'o fa'amoemoe e fa'aleleia atili.

I le tulaga o meataalo LED ma substrates, o tupe maua a 8 kamupani lisiina i totonu o le atunuu i le 2021 e faamoemoe e oʻo atu i le 16.84 piliona yuan, o le tausaga-i-le-tausaga faateleina o le 43.2%.E ui lava o le averesi o tupe mama a nisi o kamupani taʻutaʻua ua pa'ū i le 0.96% i le 2020, faʻafetai i le faʻaleleia atili o le gaosiga o gaosiga tetele, e faʻamoemoeina o le a faʻatupulaʻia le tupe mama o chip LED ma kamupani substrate i se vaega i le 2021, ma o le tupe faasili o le pisinisi LED a Sanan Optoelectronics ua faamoemoe e siitia.Sa'o.

I le vaega faʻapipiʻi LED, o tupe maua a le 10 kamupani lisi i totonu o le atunuʻu i le 2021 e faʻamoemoe e oʻo atu i le 38.64 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 11.0% i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2021, o le aofaʻi o tupe mama o le faʻapipiʻiina o le LED e faʻamoemoe e faʻaauauina le tulaga faʻasolo i lalo i le 2020, ae faʻafetai i le televave o le faʻatupulaia o le gaosiga, e faʻamoemoeina o le a faʻatupulaʻia laʻititi le tupe mama a kamupani faʻapipiʻi LED i totonu e tusa ma le 5% i totonu. 2021.

I le vaega o talosaga a le LED, o le tupe maua a le 43 kamupani lisiina i totonu o le atunuu (e masani lava o moli LED) e faamoemoe e oo atu i le 97.12 piliona yuan i le 2021, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 18.5%;O le 10 oi latou o le a maua ni tupe mama le lelei i le 2020. Talu ai o le tuputupu aʻe o pisinisi faʻamalama LED e le mafai ona faʻaitiitia le faʻatupulaia o le tau, o le vaega ole talosaga LED (aemaise lava le faʻaaogaina o moli) o le a faʻaitiitia tele i le 2021, ma o le a faʻamalosia le tele o pisinisi. faaitiitia pe suia pisinisi masani.

I tulaga o mea faʻapipiʻi LED, o tupe maua a kamupani e lima o loʻo lisiina i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e oʻo atu i le 4.91 piliona yuan i le 2021, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 46.7%.I tulaga o masini LED, o le tupe maua a kamupani e ono i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e oʻo atu i le 19.63 piliona yuan i le 2021, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 38.7%.

O le vaʻavaʻai atu i le 2022, o le faʻateleina o tau o gaosiga o le a faʻapipiʻiina ai le avanoa e ola ai le tele o faʻapipiʻi LED ma kamupani faʻaoga i Saina, ma o nisi o kamupani taʻutaʻua o loʻo i ai se tulaga manino o le tapuni ma liliu.Ae ui i lea, faʻafetai i le faʻateleina o le manaʻoga o maketi, o meafaigaluega a le LED ma kamupani meafaitino ua faʻamanuiaina tele, ma o le tulaga quo o kamupani faʻapipiʻi chip LED e tumau pea e le suia.

E tusa ai ma fuainumera o faʻalapotopotoga suʻesuʻe, o le a oʻo atu le tupe maua a kamupani faʻasalalau a China Commercial Display LED i le 177.132 piliona yuan i le 2021, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 21.3%;e fa'amoemoe e fa'atumauina le fa'atupula'ia fa'avavevave fa'alua-numera i le 2022, ma o le aofa'iga o le tau o galuega o le a o'o atu i le 214.84 piliona yuan.

03 Ua fa'atupula'ia le fa'afaigaluegaina o tupe i talosaga fou, ma ua maualuga fo'i le naunautaiga mo pisinisi fa'afaigaluega

I le 2021, o le tele o vaega o loʻo tulaʻi mai o le faʻaaliga faʻapisinisi LED o le a ulu atu i le tulaga o le televave o pisinisi, ma o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatinoga o oloa.

Faatasi ai ma i latou, o le malosi o le liua photoelectric o le UVC LED ua sili atu i le 5.6%, ma ua ulufale atu i le vateatea tele sterilization, sterilization vai malosi, ma maketi sterilization luga;

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻaonaponei e pei o moli malamalama, moli faʻasolosolo, faʻaaliga taʻavale HDR, ma moli moli, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaʻia le fua o le faʻaogaina o taʻavale taʻavale, ma o le tuputupu aʻe o le maketi taʻavale LED e tatau ona sili atu i le 10% i le 2021 ;

O le faʻatulafonoina o faʻatoʻaga faʻapitoa tau tamaoaiga i Amerika i Matu ua faʻaosofia ai le faʻalauiloaina o moli laau LED.O loʻo faʻamoemoe le maketi e oʻo atu i le 30% i le 2021 le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le maketi o moli moli.

I le taimi nei, o le tekinolosi faʻaaliga LED laʻititi ua iloa e le au gaosi masini ma ua ulufale atu i le televave o le gaosiga o gaosiga o auala.I le tasi itu, ua faʻalauteleina e le au gaosi masini e pei o Apple, Samsung, ma Huawei a latou Mini LED backlight laina oloa, ma o le au gaosi TV e pei o TCL, LG, ma Konka ua faʻamatuʻuina atu ma le malosi le pito i luga ole Mini LED backlight TV.

I le isi itu, o loʻo faʻauluina foʻi panels Mini LED faʻamalama malosi ua ulufale atu foi i le tulaga o le gaosiga tele.I le masina o Me 2021, na faʻasalalau ai e le BOE le tele o gaosiga o se augatupulaga fou o tioata faʻavae Mini LED panels, e iai le lelei o le maualuga o le susulu, faʻatusatusa, lanu lanu, ma le faʻaogaina lelei.

I le 2021, o kamupani taʻutaʻua ma malo faʻapitonuʻu o loʻo naunau e faʻatupeina i le pisinisi LED.Faatasi ai ma i latou, i le pito i lalo o le fanua, ia Me 2021, ua faʻafaigaluegaina e Saina le 6.5 piliona yuan e fausia ai le Mini LED faʻaalia paka fale gaosi oloa, ma o le tau o le gaosiga e tatau ona sili atu i le 10 piliona yuan pe a maeʻa;i totonu o le ogatotonu o le afifiina fanua, ia Ianuari 2021, ua fuafua Saina e teu faafaigaluega 5.1 piliona yuan e fausia 3500 A laititi-pitch laina gaosiga LED, faatasi ai ma se tau fuafuaina o galuega faatino faaletausaga e sili atu i le 10 piliona yuan ina ua uma ona ausia le gaosiga.E faʻatatau i le 2021, o le tupe faʻaalu fou i le Mini / Micro LED industry chain o le a sili atu i le 50 piliona yuan.

O loʻo tulimatai atu i le 2022, ona o le faʻaitiitia o tupe mama o talosaga faʻamalama LED masani, ua faʻamoemoeina o le a sili atu kamupani o le a liliu atu i le faʻaaliga LED, taʻavale taʻavale, UV LED ma isi faʻalapotopotoga talosaga.

I le 2022, o le tupe teufaafaigaluega fou i le pisinisi faʻaalia faʻaalia LED e tatau ona faʻatumauina le fua o loʻo iai nei, ae ona o le faʻavaeina muamua o le tauvaga faʻataʻitaʻiga i le faʻaaliga faʻaalia o le LED, ua faʻamoemoeina o le a faʻaitiitia le tupe faʻaalu fou i se tulaga.

Le tele o mataupu e manaʻomia le faʻalogo

01 O le malosi tele e faatelevaveina ai le fa'amautuina o alamanuia

O le televave o le tuputupu aʻe o faʻatauga faʻatauga faʻatauga a le atunuʻu i totonu o le atunuʻu ua mafua ai foʻi le sili atu o le malosi i le alamanuia atoa.O le tele o le gafatia e faʻateleina ai le tuʻufaʻatasia ma le faʻaleagaina o le alamanuia, ma faʻateleina le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o le LED alamanuia i le fesuiaiga.

I le fanua o le LED epitaxial chips, o loʻo faʻateleina le mamafa o le faʻaumatiaina o pisinisi taʻutaʻua, ma o le tele o le gafatia e faʻafeiloaʻi atu i oloa maualalo, e mafua ai le tauvaga malosi i le maketi o le chip LED ma faʻaauau pea le faʻaitiitia o tau.O kamupani pu'e pu'e LED la'ititi ma feololo ua fa'apipi'iina le gafatia o le gaosiga po'o le tapunia fo'i, lea e fa'aitiitia ai le mana'oga o maketi mo masini pito i luma o le LED.

I totonu o le afifiina fanua, ua afaina i le faʻaauauina pea o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le LED ma le faʻaitiitia pea o tupe mama, o tau afifiina o oloa laiti ma feololo ua pa'ū tele, ma o tau o masini eletise ua faʻaalia ai foi le laʻititi laʻititi. .E fa'amalosia e fa'atupuina i le itu o uiga fa'apitoa fa'apogai malamalama.

I le tulaga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le LED, o tupe maua o moli masani masani e faʻaauau pea ona faʻaitiitia, ma o pisinisi tetele e iai le malosi o le mamanu, punaoa auala sili, ma tulaga lelei o loʻo aʻafia ma faʻamalosia e liliu atu i fanua faʻaalia e pei o le faʻaaliga LED.O pisinisi laiti ma feololo ua matua faigata lava ona ola.

I le 2021, o le fa'aaliga fa'apisinisi fa'asalalau fa'alelalolagi o le fa'auluuluga o le fa'auluuluga o pisinisi ua fa'aitiitia atoa i lalo o le fa'ama'i fou o le niumonia.I lalo o le talaaga o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga a Sino-US ma le talisapaia o le fesuiaiga o le RMB, o le faʻagasologa o masini o pisinisi a LED ua faʻavavevave ma ua avea le faʻaogaina malosi o le alamanuia ma se tulaga fou.

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le sili atu le malosi ma le faaitiitia o tupe mama i le alamanuia LED, ua masani ona tuufaatasia ma faaui i tua le au gaosi LED faavaomalo i tausaga talu ai nei, ma ua atili faateleina ai le malosi o le ola o pisinisi a le LED.E ui lava ua toe maua e le kamupani LED a loʻu atunuu a latou oloa auina atu i fafo ona o le suiga o le suiga, i le taimi umi, e le maalofia le faʻavaivaia o le suiga o le auina atu i fafo a loʻu atunuu i isi atunuu, ma o loʻo feagai pea le pisinisi a le LED i totonu o le atunuʻu o le faʻafitauli o le sili atu le malosi.

02 O le si'itia o tau o meamata e mafua ai le fesuisuiai o tau

I le 2021, o le tau o oloa i totonu o pisinisi faʻaalia LED o le a faʻaauau pea ona siitia.O kamupani fa'atatau ile atunu'u ma fafo e pei ole GE Current, Universal Lighting Technologies (ULT), Leyard, Unilumin Technology, Mulinsen, etc. ua fa'atele taimi ua si'itia ai tau o oloa, fa'atasi ai ma le si'itia masani e tusa ma le 5%, lea o le tau o ni nai oloa. i le fa'apu'upu'u ua si'itia e tusa ma le 30%.O le mafuaaga autu o le tau o oloa LED e fesuisuiai ona o le siʻitia o tau o mea mataʻutia.

Muamua lava, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le niumonia, o le faʻasologa o le sapalai o le gaosiga o le LED o le lalolagi ua poloka, ma mafua ai le siʻitia o tau o meafaitino.

Ona o le vevesi i le va o le sapalai ma le manaʻoga o mea mataʻutia, o loʻo faʻapipiʻiina e le au gaosi oloa i luga ma lalo le tau o mea mataʻutia i tikeri eseese, e aofia ai le faʻaalia o le avetaʻavale ICs, RGB mea faʻapipiʻi, laupapa PCB ma isi mea mataʻutia i luga ma lalo. .

Lona lua, na aʻafia i le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga a Sino-US, o le tulaga o le "leai o le autu" ua salalau i Saina, ma o le tele o tagata gaosi oloa na faʻateleina a latou tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe o oloa i le fanua o AI ma 5G, lea na faʻapipiʻi ai le uluai gaosiga gafatia o le alamanuia LED, lea o le a atili taitai atu ai i luga o tau o mea mata..

Ma le mea mulimuli, ona o le siʻitia o le faʻatauga ma le felauaiga, o le tau o mea faʻapitoa ua siʻitia foi.

Pe o moli pe faʻaalia fanua, o le tulaga o le siʻitia o tau o le a le faʻaitiitia i se taimi puʻupuʻu.Ae ui i lea, mai le vaʻaiga o le atinaʻeina umi o le alamanuia, o le siʻitia o tau o le a fesoasoani i le au gaosi oloa e faʻaleleia ma faʻaleleia a latou fausaga o oloa ma faʻateleina le tau o oloa.

03 O lo'o tele atu tupe fa'afaigaluega fa'aauau i fanua o lo'o tula'i mai

Talu ai ona o le faʻaaliga faʻapisinisi LED pisinisi faʻafaigaluegaina o loʻo salalau solo i le atunuʻu, o loʻo i ai se faʻafitauli o le faʻaauau pea o tupe teufaafaigaluega i fanua faʻatupu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Mini / Micro LED faʻaaliga tekonolosi e iai uiga sili ona lelei e pei o le maualuga o le susulu, maualuga faʻatasi, maualuga faʻafouina, ma fetuutuunai faʻaaliga, ma ua avea ma se augatupulaga fou o tekinolosi faʻaalia e iloa e le alamanuia pe a uma OLED ma LCD.Mini / Micro LED fa'aaliga oloa o lo'o i ai i le tulaga o mea pāpā mana'oga, ma o le fa'amoemoe lautele o maketi e fa'atupuina ai le Mini/Micro LED o se tupe fa'aalu vevela.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Ruifeng Optoelectronics siitia e uiga i 700 miliona yuan mo Mini / Micro LED tekinolosi suʻesuʻega ma atinaʻe galuega faatino, Huacan Optoelectronics ua faamoemoe e teu faafaigaluega 1.5 piliona yuan mo Mini / Micro LED suʻesuʻega ma atinaʻe ma gaosiga galuega faatino, Leyard, Epistar, Lijingwei Electronics faʻasalalau faʻatasi le uluai Micro LED Research Institute i Saina.E ui lava ua faʻalauiloaina galuega faʻavae fou mo le Mini / Micro LED, o le tele o faʻafitauli faʻapitoa e pei o le faʻafeiloaʻiga tele ma le toe faʻaleleia, avetaʻavale ma lanu lanu e leʻi foia lelei, ma o mea autu ma meafaigaluega o loʻo feagai pea ma le faʻafitauli o le "ua pipii".

O lo'o i ai le le mautonu e uiga i le ulufale mai o ituaiga eseese o tupe faʻaagafesootai, tupe taʻitaʻia ma tupe faʻapisinisi i lenei matata.Ina ia foia nei faʻafitauli, e le gata e manaʻomia tupe faʻapolofesa e taʻitaʻia ma faʻatautaia le soʻotaga i le va o pisinisi i luga ma lalo, ae e manaʻomia foʻi fesoʻotaʻiga autu.Fa'alelei ni fa'aletonu.

Fautuaga mo faiga e fa'atino

01 Fa'amaopoopo le atina'e o alamanuia i itulagi 'ese'ese ma ta'ita'ia galuega tetele

O le National Development and Reform Commission, le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma isi matagaluega e manaʻomia le faʻamaopoopoina o le atinaʻeina o pisinisi faʻapisinisi LED i nofoaga eseese, suʻesuʻe le faʻaogaina o le "faʻamalama taʻiala" mo galuega tetele a le LED, ma faʻalauteleina le fetuunaiga o le fa'atulagaina o alamanuia LED.Uunaia le suiga o le gaosiga o le chip substrate LED ma le afifiina o laina gaosiga, faʻaitiitia le lagolago mo galuega faʻalauiloa masani a le LED, ma faʻamalosia le faʻaleleia ma le faʻaogaina o meafaigaluega ma mea e faʻaaogaina.Lagolago kamupani ta'ita'i fa'apitonu'u e fa'atino galuega fa'apitoa ma taleni fa'atasi ma kamupani i atunu'u mamao e pei o Europa ma le Iunaite Setete, ma fa'amalosia galuega tetele o laina gaosiga e fa'amautu i fuifui tau alamanuia tetele.

02 Fa'amalosia le fa'afouina fa'atasi ma le R&D e fa'atupuina tulaga lelei i fa'alapotopotoga fa'atupu

Fa'aaoga auala fa'atupe o lo'o iai e fa'aleleia atili ai le fausiaina o laina sapalai i vaega o lo'o tula'i mai o le alamanuia LED.O lo'o taula'i le feso'ota'iga o le chip substrate i le fa'aleleia atili o le fa'atinoga o le ultra-high-definition Mini/Micro LED ma loloto UV LED chips;o lo'o taula'i le feso'ota'iga fa'apipi'i i le fa'aleleia atili o faiga fa'apipi'i e pei o le fa'apipi'i tu'usa'o ma fa'apipi'i ma fa'aitiitia le tau o gaosiga;o le feso'ota'iga talosaga e taula'i i le atina'eina o moli atamai, moli soifua maloloina, la'au moli ma isi vaega o maketi fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga poloketi e fa'avavevave ai le fa'avaeina o tulaga fa'avae fa'alapotopotoga;mo meafaitino ma meafaigaluega, galulue faʻatasi ma kamupani faʻasalalauga tuʻufaʻatasia e faʻaleleia le tulaga o le localization o meafaigaluega ma mea faʻapipiʻi LED maualuga.

03 Fa'amalosia le vaavaaia o tau o alamanuia ma fa'alautele auala e auina atu i fafo

Galulue faʻatasi ma kamupani faʻapipiʻi faʻatasi e fausia se faiga mataʻituina o tau o le semiconductor chip, faʻamalosia le vaavaaiga o le maketi LED, ma faʻavaveina le suʻesuʻega ma le faʻasalaga o gaioiga faʻatulafonoina o le faʻatupuina o tau o meataalo LED ma mea e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga.Faʻamalosia le fausiaina o faʻalapotopotoga faʻapitoa a le LED i totonu o le atunuʻu, fausia se faʻavae auaunaga lautele e aofia ai tulaga faʻataʻitaʻiga, suʻega, aia tatau o le atamai, ma isi, faʻatumauina punaoa sili, fesoasoani i pisinisi e faʻamalosia fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma felagolagomai, ma faʻalauteleina auala e auina atu i fafo mo oloa i maketi i fafo.


Taimi meli: Ian-21-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou