Institucionet qeveritare dhe arsimore - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Është e pamundur t'i ikësh botës dixhitale sot. Nga laptopët te telefonat inteligjentë, një amerikan mesatar ka ndërveprime të shumta dixhitale çdo ditë. Dhe për mijëvjeçarët, brezi që erdhi në moshë gjatë epokës së internetit, komunikimi dixhital është ajo që ata dinë. Është po aq e natyrshme për ta sa edhe frymëmarrja. Pra, ndoshta nuk është çudi që kampuset e kolegjeve dhe universiteteve po kërkojnë gjithnjë e më shumë të përfshijnë ekrane dixhitale në përvojën e kolegjit. Drejtuesit e universiteteve e kuptojnë se duhet të flasin gjuhën e studentëve të moshës së kolegjit për t'i tërhequr ata dhe studentët e sotëm flasin rrjedhshëm gjuhën dixhitale.

informacioni 1. Përhapjen

Ka shumë informacione të përgjithshme që duhet të dalin në kampuset e kolegjit. Sinjalet dixhitale mund të ofrojnë një shtëpi për shumicën e saj. Kjo perfshin:

  • sportive stadiume dhe arena;
  • gjimnazet;
  • ndërtimin datat mbylljen dhe herë;
  • Orari zyrtar;
  • koncerte dhe ngjarje të tjera të veçanta
  • bordet menu digjitale për objektin e ngrënies; dhe
  • konferenca dhe folës të veçanta

2. përforcuar mësimin

  • Sot shumë kolegje janë të pajisura me projektorë. Signage Digital ofron shumë mundësi për të përdorur multimedia për të rritur leksione. Profesorët mund të shfaqin slides duke theksuar pika të rëndësishme ose të luajë video në lidhje me përmbajtjen.
  • Ata që shqetësohen se studentët mund të mos e dëgjojnë leksionin nëse kanë një ekran para tyre, nuk kanë asgjë për t'u frikësuar. Studimet tregojnë se shfaqja e rregullt e sllajdeve në PowerPoint gjatë leksioneve nuk ka ndikim negativ në rezultatet përfundimtare të studentëve. Një sugjerim i shpejtë: Jo më shumë se tre pika dhe 20 fjalë për rrëshqitje është mënyra më e mirë për t'u siguruar që informacioni të lexohet dhe ruhet.

3.shpalljet e urgjencës

Mbi 40 përqind e shkollave nuk kanë udhëzime se çfarë të bëjnë në raste urgjente të postuara në laboratorët dhe vendbanimin e tyre. Edhe më shumë shkolla nuk arrijnë t'i postojnë ato udhëzime në ndërtesa të tjera. Sidoqoftë, një student ose një personel ose një anëtar i stafit mund të jetë kudo kur godet një krizë. Si do të marrin informacion? Si do të dinë se çfarë të bëjnë?

Sinjalet dixhitale të centralizuara u mundësojnë kolegjeve dhe universiteteve të nxjerrin fjalën kurdo dhe kudo në kampus. Ekranet mund të pulsojnë me ngjyra të theksuara për të tërhequr vëmendjen ndaj alarmit të urgjencës dhe për të dhënë udhëzime se ku duhet të shkojnë studentët dhe çfarë duhet të bëjnë për të qenë të sigurt. Për sa kohë që ka energji dhe akses në internet, tabelat mund të përditësohen menjëherë dhe nga distanca.

https://www.szradiant.com/products/fixed-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/fixed-led-screen/

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne