Transmetimi - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Transmetimi

LED teknologji ekran dixhital është mundësuar tendencat e reja në dhomën e transmetimit mur sfond. Për shkak të rezolucionit të lartë dhe të kërkesës me cilësi të lartë, fushë e vogël pixel dhe procesin e teknologjisë saktë mund të mbajë cilësinë e ekranit në një nivel të lartë. Ndërkohë, transmetimi ka kërkesë të veçantë të sistemit, kështu që ne duhet të marrin në konsideratë para ne projektimin dhe prodhimin. Përveç kësaj, customization dhe krijuese është e nevojshme.

Kapaciteti rrezatues dhe Shërbimi

Për furnizimin e shërbimit me një ndalesë, nga projektimit, R & D, zgjidhja për të para-shitjes konsultohet, prodhimin, shitjen, instalimin, trajnimin teknologjisë dhe udhëzime, pas shitjes shërbimi

Ne jo vetëm të sigurojë mbështetje të sistemit hardware, por gjithashtu të sigurojë mbështetje të sistemit software. Të gjitha citat qëndron në zgjedhjen zgjidhje. Ne gjithashtu furnizimin me shërbim me vlerë të shtuar, si klientët e mbrojtjes në NDA, projektet e mbrojtjes së veçantë, analizën e tregut, mbështetjen efekt markë, kohë më të gjatë garancisë, pikat e shëlbimit, etj

Rastet e aplikimit

https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne