Argëtim - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

argëtim

Kapaciteti rrezatues dhe Shërbimi

Për furnizimin e shërbimit me një ndalesë, nga projektimit, R & D, zgjidhje për të para-shitjes konsultuar, prodhimin, shitjen, instalimin, trajnimin teknologjisë dhe udhëzime, pas shitjes shërbimi.

Muzeu është një zonë e veçantë në krahasim me zona të tjera normale, ekran ynë do të përdoret për të nxjerrë në pah tiparet e produkteve ", fleksibile dhe gjallërisht dhe le gjëra statike edhe historia të vijë e gjallë. Provoni kosto më të ulët plotëson efektin më të mirë.

Rastet e aplikimit

https://www.szradiant.com/p2-5-flexible-led-screen.html
https://www.szradiant.com/products/
534
https://www.szradiant.com/products/
https://www.szradiant.com/products/
udhëhequr Video ekran

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne