Qendër tregtare - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Large-format ekranet LED janë një pjesë jetike e Out Digital e peizazhit Faqja

Ato ofrojnë një fleksibël, platformë digjitale për të sjellë markave të jetës dhe të lidheni reklamuesit me konsumatorët në mendje-set ideal për të blerë.

Ka një numër të opcioneve të hapura për vende që dëshirojnë për të instaluar një ekran LED dhe shumë nga klientët Adi e kanë zgjedhur modelin e pronësisë ekran.

Screen Pronësia

pronësia ekran ofron një arsyetim bindës për përfitim financiar afatgjatë dhe vende vende me pakicë dhe pronarët e tyre në një pozitë të fortë komerciale, ku marrëveshjet e medias dhe të ardhurat reklamat janë të shqetësuar. Ndërsa shpenzimet hardware ekran nuk janë të parëndësishme, përfitimet gëzojnë klientët kur ata të specifikojë dhe blerjen ekranin e tyre LED media janë të gjerë të gjerë. Shumë prej tyre kanë kompensohet koston e ekranit të tyre brenda një periudhe 12-18 muaj.

Shtimi i një lumë shtesë të të ardhurave

Shitja e hapësirës reklamuese në Shopping Center Screen juaj LED mund të jetë një rrjedhë e madhe e të ardhurave. Ekranet LED kanë potencial për të shfaqur reklamat e shumta lejuar ju për të shitur një pjesë të pjesshme dhe ende ruajnë pajisjen për fushatat tuaja. Mëdha Ekrane Format funksion në qendra tregtare janë zonat e larta të trafikut dhe të tërheqë një shumë të syve kjo do të thotë çmimi premium për hapësirën reklamuese.

Përvetësuar më shumë qiramarrësit

Nëse qiramarrësit tuaj potencial janë të zgjedhur në mes të qendrave të shumta tregtare një format të madh LED ekran në qendrën tuaj mund të bëjë dallimin. Në krye të imazhit që paraqet, aftësia për potencialin e tregut dyqanin tuaj në qendër është e vendosur ofron një mundësi të madhe. Shtimi i një pjesë e lirë afatshkurtër të ekranit mund të përdoret gjithashtu për të marrë qiramarrësve të mundshëm mbi linjë

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/transparent-led-display-transparent-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/flexible-led-display-creative-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-indoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne