Prezantimi i kompanisë - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd. të klasit botëror Ekran LED në manufacture in China, it was established in 2007. Radiant is developed along with the development of the entire LED display industry.  Until today, we have gone through 15 years of history.  

Radiant këmbëngul në "Veprimi flet më shumë se fjalët" si filozofi e tij. Ne ofrojmë shërbim me një ndalesë nga Kërkimi dhe Zhvillimi, projektimi, prodhimi, shitja, mbështetja teknike, instalimi dhe shërbimi ndaj klientit . Midis tyre, Kërkimi dhe Zhvillimi është fuqia kryesore për të na mbështetur të zhvillohemi për 15 vjet dhe do të jetë më i gjatë në të ardhmen.

Ne kemi një ekip të fuqishëm dhe të këndshëm në mënyrë që biznesi ynë të mbulojë zona vendase dhe të huaja në tregje të ndryshme, si integrimi i sistemit, transmetimi mediatik, arsimi, shitja me pakicë, argëtimi, sporti, qeveria, industria e lojërave, ekspozita, filmat dhe televizionet, etj.

Ekranet krijuese LED bëhen gjithnjë e më të njohura sot, kështu që kompania jonë zhvilloi disa artikuj të rinj për të përmbushur kërkesat e tregut. Ekran fleksibël LED,Ekran transparent LED dhe sinjalistika LED e lojërave janë produktet tona kryesore, këto artikuj janë në krye të industrisë sonë, ne kemi shumë përparësi në to. Përveç kësaj, ekranet 3D dhe ekranet zhytës janë gjithashtu dy pikat tona kryesore, ne i kushtojmë vëmendje zhvillimit të tyre në treg gjatë gjithë kohës.

Ne kemi ndjekur gjithmonë parimin e cilësisë dhe shërbimit të parë . Ky parim siguron që Radiant të funksionojë në mënyrë të shëndetshme dhe të zhvillohet në mënyrë aktive. Në përvojën tonë të biznesit, ne pothuajse nuk kemi ankesa të klientëve sepse produktet tona qëndrojnë në një nivel të lartë.

Sot, ekrani dixhital LED përdoret në gjithnjë e më shumë industri, veçanërisht në reklama, ndonjëherë kombinohet me AR/VR ose teknologji të tjera të reja për të krijuar një efekt kreativ dhe inovativ për të tërhequr vëmendjen e njerëzve, gjë që ndryshon jetën tonë shpejt.

Detyra, ndershmëria, bashkëpunimi, cilësia janë vlera thelbësore e kompanisë sonë, ne do të qëndrojmë gjithmonë me kolegët dhe klientët tanë së bashku për të zhvilluar produktet tona në botë. Na besoni, besoni veten, ne do të ndërtojmë një të ardhme më të gjallë dhe më të ndritshme. 

Ekipi drejtues

Ekipi drejtues

Shitje, Marketing, Administrim dhe Financa

Shitje, Marketing, Administrim dhe Financa

Teknika dhe Prodhimi

Teknika dhe Prodhimi

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne