Kisha - Shenzhen Radiant Technology Co, Ltd.

Në mjedise moderne adhurimit, teknologjia vizuale është bërë një nga mënyrat më të dobishme për të angazhohen kongregacionet. Siç tregon LED vazhdojnë të bëhen më të përballueshme, shumë shtëpi e adhurimit të gjithë vendin janë të integruar kishës tregon për ZHEL në prodhimet e tyre të adhurimit, si një mjet për të komunikuar mesazhe, lajme, adhurimin dhe më shumë.

Si kishat vazhdojmë të shohim rritje, LED është bërë go-për zgjidhje për të përhapur mesazhin e tyre brenda dhe jashtë vendit. Nëse ju jeni në nevojë për një mur të kishës LED për të shfaqur Lirike Këngë dhe pikat e predikimit, ose një shenjë në anë të rrugës dixhitale LED për të shfaqur njoftimet ata që kalojnë nga, LED tregon janë një, mënyrë të përballueshme efektive për kishat për të komunikuar

Natyra i adaptueshëm e paneleve ekran LED lejon ekipi juaj i prodhimit kisha të lehtë të korrigjoj dhe të programit tregon tuaj të freskohem pamjen e fazës tuaj. Me tregon LED, duke e mbajtur pamjen dhe të ndjehen të dizajnit fazë kishës suaj të pastër nuk ka qenë kurrë më e lehtë ose më efektive. Fleksibiliteti i tregon për ZHEL në kishë ju lejon për të rregulluar visuals tuaja në mënyra të ndryshme; ju mund të pozicionojë shfaq anën tuaj për krah për të krijuar një ekran të madh, seamless, ose ju mund të shpërndaj tregon tuaj nëpër skenë për të shtoni thellësinë dhe dimensionin që nuk mund të arrihet me projeksion apo vëzhguesve të tjerë. Përveç kësaj, LED është shumë e ndritshme dhe kërkon rreth gjysmën e fuqinë e produkteve të tjera të ekranit, duke rezultuar në kursime në shpenzime komunale kishës suaj.

Teknike Ekipi i shitjes ynë është i gatshëm për të ndihmuar të çiftuar shërbesën tuaj me të përsosur kishës LED zgjidhje ekran që do të përshtaten vizionin tuaj dhe buxhetin tuaj. Nga fillimi në fund, ju mund të pushoni siguroi se ekipi ynë do të ju udhëzojë nëpërmjet çdo hap të procesit të
Radiant LED ofron seamless madhe-format LED tregon në një shumëllojshmëri të rezolutave, duke siguruar tregon qartë dhe të detajuar të imazhit. Mbajtja e seri tuaj predikimi i freskët është çelësi për të mbajtur asambleja tuaj vijnë. Muret tona LED të ju ofrojnë lirinë për të rikonfiguruar sa më shumë që ju doni të përshtaten mesazhin tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për të shfaqur video, këngë lyrics, ose jetojnë video të imag, LED tregon Video të ndihmojë të projektit mesazhin tuaj në një mënyrë të paharrueshme.

 


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne