Fixed ekran LED - Shenzhen Radiant Teknologjia Co, Ltd

Ekran i drejtuar me hap të lartë

Muri video me mikro-LED me definicion të lartë zëvendëson video murin LCD sot, veçanërisht kur njerëzit duan të ndërtojnë një tabelë dixhitale të madhe. Në disa zona të veçanta aplikimi, 2K, 4K madje edhe 8K kërkohet shumë, dhe ekrani real dhe shkëlqimi i lartë janë të nevojshëm. Me zhvillimin e teknologjisë dhe pjekurinë e teknologjisë LED, hapi pikselësh 0.9mm, 1.2mm, 1.5mm, 1.8mm përdoren gjithnjë e më shumë në projekte të ndryshme, si dhoma e monitorit, studio televizive, salla e konferencave, dyqanet luksoze, etj.

Ekran LED i brendshëm

Për shkak të performancës me kosto efektive, ekrani LED P2-P4 ende mirëpritet kryesisht dhe përdoret sot në treg për aplikime të brendshme. Këto seri përgjithësisht përdoren në tregje të ndryshme sipas kërkesave të klientëve, gjë që nuk ka ndonjë kufizim të madh.

Ekran LED në natyrë

Ekrani i madh LED P6-P10 i jashtëm është ende një shitje e nxehtë në treg, dhe shumica përdoren për reklama si një billboard dixhital.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne