Muzeu - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

muze

muzetë moderne, galeritë dhe qendrat përvojë janë përshëndetur mysafirët me teknologji të re ekran video dhe Radiant është në ballë të tregimit digjital në këto hapësira. projektuar posaçërisht për sfidat e instalimeve Vendi publike, Radiant LED display zgjidhje të ofruar imazhet frymë-marrjen dhe interaktive që mund të tërheqë, të angazhohen, të informojë, dhe të frymëzojë vizitorët si kurrë më parë duke krijuar përshtypje të qëndrueshme për institucionet dhe markave.

Kapaciteti rrezatues dhe Shërbimi

Për furnizimin e shërbimit me një ndalesë, nga projektimit, R & D, zgjidhje për të para-shitjes konsultuar, prodhimin, shitjen, instalimin, trajnimin teknologjisë dhe udhëzime, pas shitjes shërbimi.

Muzeu është një zonë e veçantë në krahasim me zona të tjera normale, kjo zonë mund të furnizohen me lloje të ndryshme të ekranit LED në bazë të kërkesës të ndryshme. Ashtu si ekran tradicionale LED për mur, ekran transparent LED për mur xhami dhe ekran fleksibël LED në qendër muzeale me forma të veçanta. Ne furnizimit zgjidhja më e mirë në bazë të klientit ekran aktuale demand.Our do të përdoret për të nxjerrë në pah produktet e 'karakteristika, fleksibile dhe gjallërisht dhe le gjëra statike edhe historia të vijë e gjallë. Provoni kosto më të ulët plotëson efektin më të mirë.

Rastet e aplikimit

https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fine-pitch-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-indoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-indoor-led-display/

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne