Billboard dixhital i reklamave në natyrë - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

OOH billboard digital

Radiant është krenar për të ofruar një shumëllojshmëri të rezolutave të lartë tonë të shenjave të linjës LED. Nuk janë variabla të rëndësishme të marrin në konsideratë kur të përcaktuar se çfarë rezolutë është më e mira për ju dhe kompaninë tuaj. Rezoluta një shenjë LED është referuar edhe si ajo e Pixel Pitch. Pixel Pitch është një matje në milimetra që mat hapësirën midis çdo grup të LEDs. Nga ana tjetër, aq më i vogël numri milimetër, aq më i lartë zgjidhja e shenjës pasi nuk do të jetë më LEDs për sipërfaqe dhe LEDs janë të paketuara në të forta së bashku. Pixel katran shtrënguar në rezolucion LED shenjë të lartë do të ju lejojnë për të shfaqur grafika më të detajuara dhe përmbajtje Brishtësia në shenjën tuaj, edhe në qoftë se pamjet katror është i kufizuar. tregon tona me rezolucion të lartë janë gjithashtu të përshtatshëm për vende me kufizime hapësirë, qoftë nga dekretet e zonimit lokale, ose për shkak të një strukture ekzistuese.

https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne