faqe_baner

Qendra e produkteve

 • FPP1.56 Ekran LED për video-mur takimesh për dizajn të brendshëm dhe audio-vizual

  FPP1.56 Ekran LED për video-mur takimesh për dizajn të brendshëm dhe audio-vizual

  Karakteristikat e ekranit LED FPP1.56: 1. Dizajn i ri super i hollë 2. Mirëmbajtje e plotë dhe e plotë përpara 3. Karta e dyfishtë e marrjes dhe dizajni i furnizimit me energji të dyfishtë janë opsionale. Dizajni me raport 16:9, bashkim më i përshtatshëm 6. Mbulesa e pasme n e integruar e kabinetit është prej alumini të derdhur. e djathta e shek...
 • Ekran LED FXI2.5 për video murin e stacionit televiziv për video murin në sfond

  Ekran LED FXI2.5 për video murin e stacionit televiziv për video murin në sfond

  Karakteristikat: 1. Dizajni që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më i gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Përdorimi i sistemit të riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar konsistencën e ngjyrës dhe...
 • Ekran LED FXO4 për video mure reklamimi në natyrë për dizajn dixhital

  Ekran LED FXO4 për video mure reklamimi në natyrë për dizajn dixhital

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • FPP1.875 Ekran LED për video murin e stacionit televiziv për ekspozita dhe takime

  FPP1.875 Ekran LED për video murin e stacionit televiziv për ekspozita dhe takime

  Veçoritë: 1. Dizajni i ri, i lehtë dhe i hollë dhe me definicion të lartë 2. Mbështet dizajnin e plotë dhe të plotë të mirëmbajtjes së përparme.
 • Video mur FXI3 LED për Dizajn të brendshëm Ekran LED për arsim dhe stacion televiziv

  Video mur FXI3 LED për Dizajn të brendshëm Ekran LED për arsim dhe stacion televiziv

  Karakteristikat: 1. Dizajni që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më i gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Përdorimi i sistemit të riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar konsistencën e ngjyrës dhe...
 • Ekran LED FXI2 për video mur me dizajn të brendshëm për dizajn vizual

  Ekran LED FXI2 për video mur me dizajn të brendshëm për dizajn vizual

  Karakteristikat: 1. Dizajn që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më e gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Duke përdorur sistemin e riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës një...
 • Ekran LED FXO5 për imazhe dixhitale të reklamave arkitekturore të jashtme

  Ekran LED FXO5 për imazhe dixhitale të reklamave arkitekturore të jashtme

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO6 për tabelat dixhitale Sinjalizime dixhitale të jashtme për reklamim

  Ekran LED FXO6 për tabelat dixhitale Sinjalizime dixhitale të jashtme për reklamim

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO8 për Billborde LED dixhitale arkitektonike për reklamim dhe dyqan me pakicë

  Ekran LED FXO8 për Billborde LED dixhitale arkitektonike për reklamim dhe dyqan me pakicë

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO10 Ekran LED me sinjalistikë dixhitale për reklamim

  Ekran LED FXO10 Ekran LED me sinjalistikë dixhitale për reklamim

  Ekrani LED FXO10 1. Me definicion të lartë, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn i ri, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe të bëra në shtëpi, instant...
 • FPP1.25 LED me ekran video muri për edukimin dhe takimet dhe dizajnin e ambienteve të brendshme

  FPP1.25 LED me ekran video muri për edukimin dhe takimet dhe dizajnin e ambienteve të brendshme

  Veçoritë: 1. Dizajni i ri super i hollë 2. Mirëmbajtje e plotë dhe e plotë përpara 3. Dizajni i kartës së dyfishtë të marrjes dhe furnizimit me energji elektrike janë opsionale. , bashkim më i përshtatshëm 6. Mbulesa e pasme n e integruar e kabinetit është prej alumini të derdhur.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni