faqe_baner

Qendra e produkteve

 • Ekran LED fleksibël P4 për ekranin video të rrethit të ekspozitës për Muzeun dhe dyqanin e makinave 4S

  Ekran LED fleksibël P4 për ekranin video të rrethit të ekspozitës për Muzeun dhe dyqanin e makinave 4S

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P4 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe përparimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në botën e madhe. ndryshimet në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Ekran LED fleksibël P6 për qendrën tregtare;Ekran i rrumbullakët LED për ekspozitë

  Ekran LED fleksibël P6 për qendrën tregtare;Ekran i rrumbullakët LED për ekspozitë

  Karakteristika: 1.Pa kabinet, fleksibilitet i mirë, kurbë natyrale pa probleme (konkave, konveks, kthesë), mund të përkulet lirisht, mund të formohet në çdo formë, dizajn fleksibël në forma të ndryshme, për të përmbushur nevojat e përdoruesve fundorë personalizimi të personalizuar;2. Moduli magnetik i hollë dhe i lehtë mund të ngjitet në strukturën e personalizuar dhe përshtatet me çdo dizajn ndërtimi.Ajo ka nevojë për shumë pak hapësirë ​​për tela dhe montim.Kablloja me shirit të personalizuar përcjell energjinë dhe të dhënat në modul nëpërmjet kabllove cilësore dhe lidhësve g...
 • FPP1.56 Ekran LED për video-mur takimesh për dizajn të brendshëm dhe audio-vizual

  FPP1.56 Ekran LED për video-mur takimesh për dizajn të brendshëm dhe audio-vizual

  Karakteristikat e ekranit LED FPP1.56: 1. Dizajn i ri super i hollë 2. Mirëmbajtje e plotë dhe e plotë përpara 3. Karta e dyfishtë e marrjes dhe dizajni i furnizimit me energji të dyfishtë janë opsionale. Dizajni me raport 16:9, bashkim më i përshtatshëm 6. Mbulesa e pasme n e integruar e kabinetit është prej alumini të derdhur. e djathta e shek...
 • Ekran LED FXI2.5 për video murin e stacionit televiziv për video murin në sfond

  Ekran LED FXI2.5 për video murin e stacionit televiziv për video murin në sfond

  Karakteristikat: 1. Dizajni që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më i gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Përdorimi i sistemit të riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar konsistencën e ngjyrës dhe...
 • Ekran LED FXO4 për video mure reklamimi në natyrë për dizajn dixhital

  Ekran LED FXO4 për video mure reklamimi në natyrë për dizajn dixhital

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • P2.9 Ekran transparent LED për mallra luksoze dhe dyqane bizhuterish

  P2.9 Ekran transparent LED për mallra luksoze dhe dyqane bizhuterish

  Hyrje Ekrani LED transparent Radiant P2.9 për ekranin e reklamave të dyqaneve me pakicë Ekrani transparent LED hyn në industrinë e shitjes me pakicë shpejt si një produkt i ri me teknologjinë e re të shfaqjes së reklamave, e cila kombinon transparencën e lartë me ndriçimin e lartë, e përdorur masivisht në muret e xhamit të dyqaneve, si p.sh. dyqane bizhuterish, dyqane kozmetike, dyqane veshjesh, dyqane 4S, etj, madje edhe restorant, hotel, sfilatë, ekspozitë, etj.Me zhvillimin e industrisë së shitjes me pakicë, ekrani transparent LED do të...
 • FPP1.875 Ekran LED për video murin e stacionit televiziv për ekspozita dhe takime

  FPP1.875 Ekran LED për video murin e stacionit televiziv për ekspozita dhe takime

  Veçoritë: 1. Dizajni i ri, i lehtë dhe i hollë dhe me definicion të lartë 2. Mbështet dizajnin e plotë dhe të plotë të mirëmbajtjes së përparme.
 • Video mur FXI3 LED për Dizajn të brendshëm Ekran LED për arsim dhe stacion televiziv

  Video mur FXI3 LED për Dizajn të brendshëm Ekran LED për arsim dhe stacion televiziv

  Karakteristikat: 1. Dizajni që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më i gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Përdorimi i sistemit të riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar konsistencën e ngjyrës dhe...
 • Ekran LED FXI2 për video mur me dizajn të brendshëm për dizajn vizual

  Ekran LED FXI2 për video mur me dizajn të brendshëm për dizajn vizual

  Karakteristikat: 1. Dizajn që kursen energji, konsum më i ulët i energjisë, jetë më e gjatë, karbon i ulët dhe mbrojtje mjedisore 2. Duke përdorur sistemin e riprodhimit me definicion të lartë, ngopja e ngjyrave është relativisht e lartë, numri i ngjyrave mund të arrijë 1.07 miliardë ngjyra, ekrani me ngjyra është më simetrike, shpejtësia e rifreskimit është deri në 3000Hz dhe niveli gri është deri në 65536. Fotografia është e qartë dhe e natyrshme dhe ekrani nuk dridhet.3. Korrigjimi pikë për pikë mbështetet për të siguruar qëndrueshmërinë e ngjyrës një...
 • Ekran LED FXO5 për imazhe dixhitale të reklamave arkitekturore të jashtme

  Ekran LED FXO5 për imazhe dixhitale të reklamave arkitekturore të jashtme

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO6 për tabelat dixhitale Sinjalizime dixhitale të jashtme për reklamim

  Ekran LED FXO6 për tabelat dixhitale Sinjalizime dixhitale të jashtme për reklamim

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO8 për Billborde LED dixhitale arkitektonike për reklamim dhe dyqan me pakicë

  Ekran LED FXO8 për Billborde LED dixhitale arkitektonike për reklamim dhe dyqan me pakicë

  Karakteristikat: 1.High-definition, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn roman, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe shtëpiake, luajtje e menjëhershme...
 • Ekran LED FXO10 Ekran LED me sinjalistikë dixhitale për reklamim

  Ekran LED FXO10 Ekran LED me sinjalistikë dixhitale për reklamim

  Ekrani LED FXO10 1. Me definicion të lartë, shkëlqim të lartë, ngjyra të ndritshme, subjekt i qartë, dizajn i ri, imazh i gjallë, i thjeshtë dhe i ndritshëm, mund të kompletojë transmetimin e njëkohshëm të imazheve grafike.2. Imazhi reklamues është i jashtëzakonshëm, i lehtë për t'u tërhequr vëmendjen e këmbësorëve dhe i lehtë për t'u mbajtur mend 3. Ekran i vogël, depërtim i fortë i transmetimit, mbulim i gjerë i rrjetit, akses i drejtpërdrejtë në terminalet e konsumatorit, investime të ulëta dhe rezultate të shpejta, efekt i mirë publiciteti .4.Programe të bëra në shtëpi, instant...
 • P3.9 Ekran transparent LED për ekspozitë;Ekran i vitrinës në dyqanin e mallrave luksoze dhe bizhuterive

  P3.9 Ekran transparent LED për ekspozitë;Ekran i vitrinës në dyqanin e mallrave luksoze dhe bizhuterive

  Hyrje Ekrani LED transparent Radiant P3.9 për ekranin e dritares së bankës Ekrani transparent LED hyn në industrinë e shitjes me pakicë shpejt si një produkt i ri me teknologjinë e re të ekranit të reklamave, e cila kombinon transparencën e lartë me shkëlqimin e lartë, e përdorur masivisht në muret e xhamit të dyqaneve, të tilla si bizhuteri. dyqane, dyqane kozmetike, dyqane veshjesh, dyqane 4S, etj, madje edhe restorant, hotel, sfilatë, ekspozitë, etj.Me zhvillimin e industrisë së shitjes me pakicë, ekrani transparent LED do të ketë një...
 • P7.8 Ekran transparent LED për ekranin e vitrinës së qendrës tregtare për dyqanin e modës

  P7.8 Ekran transparent LED për ekranin e vitrinës së qendrës tregtare për dyqanin e modës

  Hyrje Ekrani LED transparent Radiant P7.8 për qendrën tregtare Ekrani transparent LED hyn në industrinë e shitjes me pakicë shpejt si një produkt i ri me teknologjinë e re të ekranit reklamues, i cili kombinon transparencën e lartë me shkëlqimin e lartë, i përdorur masivisht në muret e xhamit të dyqaneve, siç janë dyqanet e bizhuterive , dyqane kozmetike, dyqane veshjesh, dyqane 4S, etj, madje edhe restorant, hotel, sfilatë, ekspozitë, etj.Me zhvillimin e industrisë së shitjes me pakicë, ekrani transparent LED do të ketë një pamje të ndritshme...
 • P10.4 Ekran transparent LED për ekranin e vitrinës së dyqanit të makinave 4S për dyqanin e modës

  P10.4 Ekran transparent LED për ekranin e vitrinës së dyqanit të makinave 4S për dyqanin e modës

  1. Pamja: Rrip i ngushtë LED vetëm 3mm, transparencë 75%.Kabineti me kornizë alumini i besueshëm dhe me peshë të lehtë.Nuk ka IC të zhveshur dhe komponentë të tjerë elektronikë të ekspozuar, më të sigurt dhe të besueshëm, pamja e produktit është më e bukur dhe më e rregullt.2. I personalizueshëm: Muret moderne të perdes së qelqit kanë lloje të madhësive, kabineti standard nuk mund të plotësojë nevojat e projektit, ne mund të personalizojmë projektin më të mirë sipas madhësisë së murit të perdes së xhamit të klientit, mund të rregullojmë strukturën dhe madhësinë e kabinetit, sigurojmë th. ..
 • FPP1.25 LED me ekran video muri për edukimin dhe takimet dhe dizajnin e ambienteve të brendshme

  FPP1.25 LED me ekran video muri për edukimin dhe takimet dhe dizajnin e ambienteve të brendshme

  Veçoritë: 1. Dizajni i ri super i hollë 2. Mirëmbajtje e plotë dhe e plotë përpara 3. Dizajni i kartës së dyfishtë të marrjes dhe furnizimit me energji elektrike janë opsionale. , bashkim më i përshtatshëm 6. Mbulesa e pasme n e integruar e kabinetit është prej alumini të derdhur.
 • Ekran LED i shtyllës Sinjalizime dixhitale në qendrën tregtare led video për dyqanin me pakicë

  Ekran LED i shtyllës Sinjalizime dixhitale në qendrën tregtare led video për dyqanin me pakicë

  Kolona e ekranit LED me shtyllë katrore të qendrës tregtare Nuk ka rëndësi në aeroport apo qendër tregtare, shpesh shohim se ka shumë kolona të ekranit LED me shtylla, përdorimi i kabinetit special LED të lakuar 90 gradë me lidhje pa probleme në kënd mund të përmbushë një efekt vizual të përsosur.
12Tjetra >>> Faqe 1/2

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni