faqe_baner

Qendra e produkteve

 • Ekran LED fleksibël P4 për ekranin video të rrethit të ekspozitës për Muzeun dhe dyqanin e makinave 4S

  Ekran LED fleksibël P4 për ekranin video të rrethit të ekspozitës për Muzeun dhe dyqanin e makinave 4S

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P4 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe përparimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në botën e madhe. ndryshimet në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Ekran LED fleksibël P6 për qendrën tregtare;Ekran i rrumbullakët LED për ekspozitë

  Ekran LED fleksibël P6 për qendrën tregtare;Ekran i rrumbullakët LED për ekspozitë

  Karakteristika: 1.Pa kabinet, fleksibilitet i mirë, kurbë natyrale pa probleme (konkave, konveks, kthesë), mund të përkulet lirisht, mund të formohet në çdo formë, dizajn fleksibël në forma të ndryshme, për të përmbushur nevojat e përdoruesve fundorë personalizimi të personalizuar;2. Moduli magnetik i hollë dhe i lehtë mund të ngjitet në strukturën e personalizuar dhe përshtatet me çdo dizajn ndërtimi.Ajo ka nevojë për shumë pak hapësirë ​​për tela dhe montim.Kablloja me shirit të personalizuar përcjell energjinë dhe të dhënat në modul nëpërmjet kabllove cilësore dhe lidhësve g...
 • Video mur kolonë me ekran LED fleksibël P3 për stacionin televiziv Dizajn arkitektonik

  Video mur kolonë me ekran LED fleksibël P3 për stacionin televiziv Dizajn arkitektonik

  Hyrje Ekran LED fleksibël Radiant P3.0 për mur cilindrash të brendshëm në studio televizive Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazhit bardh e zi ndaj ndryshimeve të mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël e ka thyer edhe një herë...
 • Ekran LED fleksibël P2.5 Ekran led i lakuar për murin led ekspozues për Muzeun

  Ekran LED fleksibël P2.5 Ekran led i lakuar për murin led ekspozues për Muzeun

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P2.5 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Ekran LED fleksibël P2 i ekranit të lakuar me dizajn vizual në murin e videove të ekspozitës në qendrën tregtare

  Ekran LED fleksibël P2 i ekranit të lakuar me dizajn vizual në murin e videove të ekspozitës në qendrën tregtare

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P2.0 për video muri LED të lakuar të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Ekran LED fleksibël P1.8 në ekran të lakuar me dizajn vizual

  Ekran LED fleksibël P1.8 në ekran të lakuar me dizajn vizual

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P1.8 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • P1.5 Video mur i lakuar me ekran LED fleksibël Ekran i lakuar i ekspozitës

  P1.5 Video mur i lakuar me ekran LED fleksibël Ekran i lakuar i ekspozitës

  Hyrje Ekrani LED fleksibël Radiant P1.5 bëri një mur dixhital të lakuar të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe përparimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit gradualisht është "përkulur" dhe dispozitivi fleksibël...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni