Stacioni & Aeroporti - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Stacioni i / Signage Airport LED

Vizitorët e transportit me një përvojë immersive me të fundit në teknologji ekran LED

Aeroportet dhe shpërndarës të transportit kanë sfida e që kanë nevojë për të komunikuar për të është udhëtarët 24/7. Të shkuara janë reklamat dhe TV statike vëzhguesit. Me përparimet në teknologji dhe produkt këto objekte të transportit mund të krijojë hapësira immersive, efektive dhe efikase me përdorimin e teknologjisë LED Display Video. tregon LED janë mundësuar krijimtarinë Signage në mënyra të reja dhe emocionuese për të krijuar përvoja të paharrueshme.

https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/flexible-led-display-creative-led-screen/

Një shkallë e madhe e murit të brendshëm të lakuar me video LED varen në tavanin e aeroportit për të treguar ndërtesën dhe peizazhin e qytetit.

Pllaka e ekranit LED dixhital është e njohur për t'u instaluar në stacionin e trenit dhe stacionin e metrosë për të treguar informacionin e nisjes dhe mbërritjes, ndërkohë që shfaq edhe disa reklama.

https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-indoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/

Billboard dixhital LED është gjithmonë i nxehtë në tregje të ndryshme aplikimesh. Për shkak të shumë stacioneve hekurudhore të ndërtuara me shpejtësi të lartë, kështu që një sasi e madhe e ekranit LED të brendshëm dhe ekranit të jashtëm LED janë instaluar për të treguar informacione dhe reklama të ndryshme.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne