Gallery - Shenzhen Radiant Teknologjia Co, Ltd

Për dyqan me pakicë, Ekspozitë, Muri i xhamit të xhamit, Sfondi i skenës etj.

formën dhe dimensionin LED pllaka shumë të ndryshme të bëjë më shumë possiblities. Creatitive ekran LED, Sky 3D LED ekran, rrjedhin mur LED videos. vizione të reja, tërheqjet më shumë. Bëni fjalën tuaj markë e gojës.

Hyrje përpara, nuk ka nevojë për hapësirë ​​mbrapa. Për qendër tregtare, klub nate, bar, koncert, muze, dhomë takimesh etj.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne