galeri

For Retail store, Exhibition, Glass window wall, Stage backdrop etc.

Leuwih béda bentuk jeung dimensi LED Kotak ngadamel langkung possiblities. Creatitive LED tampilan, pokna 3D layar LED, ngalir témbok video LED. visions anyar, beuki atraksi. Nu Make Kecap brand Anjeun tina sungut.

Front access, no need back space.For shopping mall, night club, bar, concert, museum, meeting room etc.