Галерија

Криејтив LED екран

Повеќе различен облик и димензија LED плочки направи повеќе possiblities. Creatitive LED дисплеј, Скај 3D LED екран, тече LED видео ѕид. Нови визии, повеќе атракции. Направете вашиот бренд зборот на устата.

Фиксна инсталација случај

За трговски центар, ноќен клуб, бар, концерт, музеј, сала за состаноци, итн
Фронт пристап, нема потреба да се врати простор.

Изнајмување на приказ на случај

На изложбата, Биг-конференција, Фаза позадина итн

транспарентен случај LED екран

На изложбата, Биг-конференција, Фаза позадина итн


WhatsApp Онлајн Chat!