Забава - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

забава

Озрачени капацитети и услуги

За снабдување на еден-стоп услуга, од дизајн, R & D, решение за пред-продажба се консултираат, производство, продажба, инсталација, технологија и обука, по-продажба на услуги.

Музејот е посебна област во споредба со други нормални област, нашите екранот ќе се користи за да се потенцира карактеристиките на производите, флексибилно и сликовито и нека статички нешта, дури и историја оживее. Обиди се со најниска цена исполнува најдобар ефект.

апликација случаи

https://www.szradiant.com/p2-5-flexible-led-screen.html
https://www.szradiant.com/products/
534
https://www.szradiant.com/products/
https://www.szradiant.com/products/
LED дисплеј видео

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас