page_banner

Центар за производи

 • P2.9 Транспарентен LED дисплеј за продавница за луксузни стоки и накит

  P2.9 Транспарентен LED дисплеј за продавница за луксузни стоки и накит

  Вовед Radiant P2.9 транспарентен LED дисплеј за рекламирање во продавниците на мало Транспарентниот LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување реклами, која комбинира висока транспарентност до висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како на пр. продавници за накит, продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе...
 • P3.9 Транспарентен LED дисплеј за изложба;Излог на продавница во продавница за луксузни стоки и накит

  P3.9 Транспарентен LED дисплеј за изложба;Излог на продавница во продавница за луксузни стоки и накит

  Вовед Radiant P3.9 транспарентен LED дисплеј за екранот на банкарските излози Транспарентниот LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување реклами, која комбинира висока транспарентност и висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како што е накитот продавници, продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе има голема...
 • P7.8 Транспарентен LED дисплеј за екранот на излогот на трговскиот центар за модната продавница

  P7.8 Транспарентен LED дисплеј за екранот на излогот на трговскиот центар за модната продавница

  Вовед Radiant P7.8 транспарентен LED дисплеј за трговски центар Транспарентен LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување на реклами, која комбинира висока транспарентност до висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како што се продавниците за накит , продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе има светла ф...
 • P10.4 Транспарентен LED дисплеј за екран на излог на продавница за автомобили 4S за модна продавница

  P10.4 Транспарентен LED дисплеј за екран на излог на продавница за автомобили 4S за модна продавница

  1.Изглед: Тесна LED лента само 3mm, 75% транспарентност.Алуминиумска рамка кабинет сигурен и мала тежина.Без изложен гол IC и други електронски компоненти, побезбеден и сигурен, изгледот на производот е поубав и уреден.2. Приспособливи: Модерните стаклени завесни ѕидови имаат видови на големина, стандардниот кабинет не може да ги задоволи потребите на проектот, можеме да го прилагодиме најдобриот проект според големината на ѕидот на стаклената завеса на клиентите, може да ја прилагодиме структурата и големината на кабинетот, да обезбедиме ти. ..

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја