page_banner

Центар за производи

 • P4 флексибилен LED екран за видео екран со круг на изложба за музеј и продавница за автомобили 4S

  P4 флексибилен LED екран за видео екран со круг на изложба за музеј и продавница за автомобили 4S

  Вовед Radiant P4 флексибилен LED дисплеј за внатрешен заоблен LED видео ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големиот промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, дисплејот постепено се „свиткува“, а флексибилниот дисплеј уште еднаш ја разби технолошката...
 • P6 флексибилен LED екран за трговски центар;Тркалезен led екран за изложба

  P6 флексибилен LED екран за трговски центар;Тркалезен led екран за изложба

  Карактеристики: 1.Нема кабинет, добра флексибилност, беспрекорна природна крива (конкавна, конвексна, извиткана), може слободно да се свиткува, може да се обликува во која било форма, флексибилен дизајн во различни форми, за да се задоволат потребите на крајните корисници персонализирано прилагодување;2. Тенкиот и лесен магнетен модул може да се држи до приспособената структура и се вклопува во секој конструктивен дизајн.Потребно е многу малку простор за жица и монтирање.Прилагодениот кабел со лента ги пренесува напојувањето и податоците до модулот преку квалитетни кабли и конектори g...
 • FPP1.56 LED дисплеј за видео ѕид за состаноци за внатрешен дизајн и аудио визуелен простор

  FPP1.56 LED дисплеј за видео ѕид за состаноци за внатрешен дизајн и аудио визуелен простор

  FPP1.56 LED дисплеј Карактеристики: 1.Нов супер тенок дизајн 2.Целосно и целосно одржување на предниот дел 3.Двојната картичка за примање и дизајнот на двојното напојување се опционални. Дизајн со сооднос 16:9, поудобно спојување 6. Интегрираниот n заден капак на кабинетот е изработен од излеан алуминиум 7. Дизајнот на рачката е ергономски и брзо се монтира. десно од в...
 • FXI2.5 LED екран за видео ѕид на ТВ станица за видео ѕид во позадина

  FXI2.5 LED екран за видео ѕид на ТВ станица за видео ѕид во позадина

  Карактеристики: 1. Дизајн за заштеда на енергија, помала потрошувачка на енергија, подолг животен век, низок јаглерод и заштита на животната средина 2. Користење на системот за репродукција со висока дефиниција, заситеноста на бојата е релативно висока, бројот на бои може да достигне 1,07 милијарди бои, екранот во боја е посиметрична, брзината на освежување е до 3000 Hz, а нивото на сиво е до 65536. Сликата е јасна и природна, а дисплејот не трепери.3.Поддржана е корекција од точка по точка за да се обезбеди конзистентност на бојата и ...
 • FXO4 LED екран за надворешен рекламен видео ѕид за дигитален дизајн

  FXO4 LED екран за надворешен рекламен видео ѕид за дигитален дизајн

  Карактеристики: 1. Висока дефиниција, висока осветленост, светли бои, јасен предмет, нов дизајн, живописна слика, едноставна и светла, може да го комплетира истовременото емитување на графички слики.2. Рекламната слика е извонредна, лесно се привлекува вниманието на пешаците и лесно се памети 3. Мал екран, силна пенетрација на преносот, широка покриеност на мрежата, директен пристап до терминалите за потрошувачи, мала инвестиција и брзи резултати, добар ефект на публицитет .4.Домашни програми, инстант плејба...
 • P2.9 Транспарентен LED дисплеј за продавница за луксузни стоки и накит

  P2.9 Транспарентен LED дисплеј за продавница за луксузни стоки и накит

  Вовед Radiant P2.9 транспарентен LED дисплеј за рекламирање во продавниците на мало Транспарентниот LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување реклами, која комбинира висока транспарентност до висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како на пр. продавници за накит, продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе...
 • FPP1.875 LED дисплеј за видео ѕид на ТВ станица за изложба и состанок

  FPP1.875 LED дисплеј за видео ѕид на ТВ станица за изложба и состанок

  Карактеристики: 1. Нов дизајн, лесен и тенок и висока дефиниција 2. Поддршка целосно и целосно предно одржување 3. Поддржува двојна картичка за примање и дизајн на двојно напојување 4. Висока прецизност преку CNC обработка
 • FXI3 LED видео ѕид за внатрешен дизајн LED екран за образование и ТВ станица

  FXI3 LED видео ѕид за внатрешен дизајн LED екран за образование и ТВ станица

  Карактеристики: 1. Дизајн за заштеда на енергија, помала потрошувачка на енергија, подолг животен век, низок јаглерод и заштита на животната средина 2. Користење на системот за репродукција со висока дефиниција, заситеноста на бојата е релативно висока, бројот на бои може да достигне 1,07 милијарди бои, екранот во боја е посиметрична, брзината на освежување е до 3000 Hz, а нивото на сиво е до 65536. Сликата е јасна и природна, а дисплејот не трепери.3.Поддржана е корекција од точка по точка за да се обезбеди конзистентност на бојата и ...
 • FXI2 LED екран за внатрешен дизајн видео ѕид за визуелен дизајн

  FXI2 LED екран за внатрешен дизајн видео ѕид за визуелен дизајн

  Карактеристики: 1. Дизајн за заштеда на енергија, помала потрошувачка на енергија, подолг животен век, ниско ниво на јаглерод и заштита на животната средина 2. Користејќи го системот за репродукција со висока дефиниција, заситеноста на бојата е релативно висока, бројот на бои може да достигне 1,07 милијарди бои, екранот во боја е посиметрична, брзината на освежување е до 3000 Hz, а нивото на сиво е до 65536. Сликата е јасна и природна, а дисплејот не трепери.3. Поддржана е корекција од точка по точка за да се обезбеди конзистентност на бојата на ...
 • FXO5 LED екран за надворешни архитектонско рекламирање Дигитални слики

  FXO5 LED екран за надворешни архитектонско рекламирање Дигитални слики

  Карактеристики: 1. Висока дефиниција, висока осветленост, светли бои, јасен предмет, нов дизајн, живописна слика, едноставна и светла, може да го комплетира истовременото емитување на графички слики.2. Рекламната слика е извонредна, лесно се привлекува вниманието на пешаците и лесно се памети 3. Мал екран, силна пенетрација на преносот, широка покриеност на мрежата, директен пристап до терминалите за потрошувачи, мала инвестиција и брзи резултати, добар ефект на публицитет .4.Домашни програми, инстант плејба...
 • FXO6 LED екран за дигитален билборд Дигитална ознака на отворено за рекламирање

  FXO6 LED екран за дигитален билборд Дигитална ознака на отворено за рекламирање

  Карактеристики: 1. Висока дефиниција, висока осветленост, светли бои, јасен предмет, нов дизајн, живописна слика, едноставна и светла, може да го комплетира истовременото емитување на графички слики.2. Рекламната слика е извонредна, лесно се привлекува вниманието на пешаците и лесно се памети 3. Мал екран, силна пенетрација на преносот, широка покриеност на мрежата, директен пристап до терминалите за потрошувачи, мала инвестиција и брзи резултати, добар ефект на публицитет .4.Домашни програми, инстант плејба...
 • FXO8 LED екран за архитектонски дигитални LED билборди за рекламирање и продавница за малопродажба

  FXO8 LED екран за архитектонски дигитални LED билборди за рекламирање и продавница за малопродажба

  Карактеристики: 1. Висока дефиниција, висока осветленост, светли бои, јасен предмет, нов дизајн, живописна слика, едноставна и светла, може да го комплетира истовременото емитување на графички слики.2. Рекламната слика е извонредна, лесно се привлекува вниманието на пешаците и лесно се памети 3. Мал екран, силна пенетрација на преносот, широка покриеност на мрежата, директен пристап до терминалите за потрошувачи, мала инвестиција и брзи резултати, добар ефект на публицитет .4.Домашни програми, инстант плејба...
 • FXO10 LED екран Дигитален знак за лед екран за рекламирање

  FXO10 LED екран Дигитален знак за лед екран за рекламирање

  FXO10 LED екран 1. Висока дефиниција, висока осветленост, светли бои, јасен предмет, нов дизајн, живописна слика, едноставна и светла, може да го комплетира истовременото емитување на графички слики.2. Рекламната слика е извонредна, лесно се привлекува вниманието на пешаците и лесно се памети 3. Мал екран, силна пенетрација на преносот, широка покриеност на мрежата, директен пристап до терминалите за потрошувачи, мала инвестиција и брзи резултати, добар ефект на публицитет .4.Домашни програми, инстант...
 • P3.9 Транспарентен LED дисплеј за изложба;Излог на продавница во продавница за луксузни стоки и накит

  P3.9 Транспарентен LED дисплеј за изложба;Излог на продавница во продавница за луксузни стоки и накит

  Вовед Radiant P3.9 транспарентен LED дисплеј за екранот на банкарските излози Транспарентниот LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување реклами, која комбинира висока транспарентност и висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како што е накитот продавници, продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе има голема...
 • P7.8 Транспарентен LED дисплеј за екранот на излогот на трговскиот центар за модната продавница

  P7.8 Транспарентен LED дисплеј за екранот на излогот на трговскиот центар за модната продавница

  Вовед Radiant P7.8 транспарентен LED дисплеј за трговски центар Транспарентен LED дисплеј брзо влегува во малопродажната индустрија како нов производ со нова технологија за прикажување на реклами, која комбинира висока транспарентност до висока осветленост, масовно се користи на стаклените ѕидови на продавниците, како што се продавниците за накит , продавници за козметика, продавници за облека, продавници за 4S, итн, дури и ресторан, хотел, модна ревија, изложба итн.Со развојот на малопродажната индустрија, транспарентниот LED дисплеј ќе има светла ф...
 • P10.4 Транспарентен LED дисплеј за екран на излог на продавница за автомобили 4S за модна продавница

  P10.4 Транспарентен LED дисплеј за екран на излог на продавница за автомобили 4S за модна продавница

  1.Изглед: Тесна LED лента само 3mm, 75% транспарентност.Алуминиумска рамка кабинет сигурен и мала тежина.Без изложен гол IC и други електронски компоненти, побезбеден и сигурен, изгледот на производот е поубав и уреден.2. Приспособливи: Модерните стаклени завесни ѕидови имаат видови на големина, стандардниот кабинет не може да ги задоволи потребите на проектот, можеме да го прилагодиме најдобриот проект според големината на ѕидот на стаклената завеса на клиентите, може да ја прилагодиме структурата и големината на кабинетот, да обезбедиме ти. ..
 • FPP1.25 LED дисплеј видео ѕид за едукација и состаноци и дизајн на затворен простор

  FPP1.25 LED дисплеј видео ѕид за едукација и состаноци и дизајн на затворен простор

  Карактеристики: 1.Нов супер тенок дизајн 2.Целосно и целосно одржување на предниот дел 3.Двојната картичка за примање и дизајнот на двојно напојување се опционални. , поудобно спојување 6. Интегрираниот n заден капак на кабинетот е изработен од леано алуминиум 7. Дизајнот на рачката е ергономски и брз за инсталирање 8. Постојат столбови за позиционирање на горниот, долниот, лево и десно од кабинетот
 • Столб LED екран Дигитална сигнализација во лед видео за трговски центар за продавница за малопродажба

  Столб LED екран Дигитална сигнализација во лед видео за трговски центар за продавница за малопродажба

  Трговски центар со квадратен столб со LED екран колона Без разлика на аеродромот или трговскиот центар, често гледаме дека има многу столбови LED екрански столбови, со користење на специјален закривен LED кабинет од 90 степени со беспрекорна врска под агол може да постигне совршен визуелен ефект.
12Следно >>> Страница 1/2

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја