Трговски центар - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Голем формат LED екрани се витален дел на Digital од Старт пејзаж

Тие нудат флексибилни, дигитална платформа да се донесе брендови на живот и да се поврзете рекламни со потрошувачите во идеално-ум во собата да се купат.

Постојат голем број на опции се отворени за местата кои сакаат да го инсталирате LED екран и голем број на клиенти АДИ ја одбрале модел на сопственоста на екранот.

екран Сопственост

сопственост екран обезбедува огромна случај за долгорочна финансиска корист и места локации на мало и на нивните сопственици во силна трговска позиција кога станува збор за договори за медиуми и рекламирање приходи. Додека екранот хардвер трошоци не се безначајни, придобивките се ужива од страна на клиентите, кога тие се определи и купување на нивните медиуми LED екран се широк достигнувајќи. Многу од нив се наплаќаат по цена на нивните екран во 12-18 месеци.

Додавање на дополнителен прилив на приходи

Продажба на рекламен простор на вашиот Трговски центар LED екран може да биде голем прилив на приходи. LED екрани имаат потенцијал за да се прикаже на повеќе реклами што ќе ви овозможи да го продаде делумно учество и уште го чувам уредот за свој кампањи. Голем формат Функција Екрани во трговски центри се високи сообраќајни површини и да се подготви многу очи тоа значи премија цените за рекламен простор.

Стекнување на повеќе станари

Ако потенцијалните станари се избор помеѓу повеќе трговски центри со голем формат LED екран во вашиот центар може да се направи разлика. На врвот на сликата што претставува, способноста да се потенцијален пазар вашиот продавница во центарот се наоѓа обезбедува одлична можност. Додавање на слободен краткорочни удел на екранот може да се користи да се потенцијални станари во текот на линија

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/transparent-led-display-transparent-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/creative-led-screen/flexible-led-display-creative-led-screen/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-indoor-led-display/
https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/fixed-outdoor-led-display/

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас