Фиксна LED екран - Шенжен Озрачени технологија копродукции, ООД

Екран со фин чекор

Видео ѕидот со микро-LED со висока дефиниција денес го заменува видео ѕидот со LCD екран, особено кога луѓето сакаат да изградат дигитална плоча со голема скала. Во некои посебни области на апликации, 2K, 4K дури и 8K се многу потребни, а вистинскиот приказ и високата осветленост се неопходни. Со развојот на технологијата и созревањето на LED технологијата, тонот на пикселите од 0,9 мм, 1,2 мм, 1,5 мм, 1,8 мм се повеќе се користат во различни проекти, како што се сала за монитор, ТВ студио, конференциска сала, луксузна продавница итн.

Затворен LED екран

Поради исплатливите перформанси, P2-P4 LED дисплејот сè уште е претежно добредојден и се користи на пазарот за внатрешни апликации денес. Овие серии обично се користат на различни пазари според барањата на клиентите, што нема големо ограничување.

LED екран на отворено

Големиот LED дисплеј на отворено P6-P10 сè уште е жешка продажба на пазарот, а повеќето се користат за рекламирање како дигитален билборд.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас