page_banner

Центар за производи

 • P4 флексибилен LED екран за видео екран со круг на изложба за музеј и продавница за автомобили 4S

  P4 флексибилен LED екран за видео екран со круг на изложба за музеј и продавница за автомобили 4S

  Вовед Radiant P4 флексибилен LED дисплеј за внатрешен заоблен LED видео ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големиот промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, дисплејот постепено се „свиткува“, а флексибилниот дисплеј уште еднаш ја разби технолошката...
 • P6 флексибилен LED екран за трговски центар;Тркалезен led екран за изложба

  P6 флексибилен LED екран за трговски центар;Тркалезен led екран за изложба

  Карактеристики: 1.Нема кабинет, добра флексибилност, беспрекорна природна крива (конкавна, конвексна, извиткана), може слободно да се свиткува, може да се обликува во која било форма, флексибилен дизајн во различни форми, за да се задоволат потребите на крајните корисници персонализирано прилагодување;2. Тенкиот и лесен магнетен модул може да се држи до приспособената структура и се вклопува во секој конструктивен дизајн.Потребно е многу малку простор за жица и монтирање.Прилагодениот кабел со лента ги пренесува напојувањето и податоците до модулот преку квалитетни кабли и конектори g...
 • P3 флексибилен LED екран со колона видео ѕид за ТВ станица Архитектонски дизајн

  P3 флексибилен LED екран со колона видео ѕид за ТВ станица Архитектонски дизајн

  Вовед Radiant P3.0 флексибилен LED дисплеј за внатрешен цилиндричен ѕид во ТВ студио Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големите промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, екранот на дисплејот постепено се „свиткуваше“, а флексибилниот дисплеј повторно го проби ...
 • P2.5 флексибилен LED екран заоблен led екран за изложбен ѕид за музеј

  P2.5 флексибилен LED екран заоблен led екран за изложбен ѕид за музеј

  Вовед Radiant P2.5 флексибилен LED дисплеј за внатрешен заоблен LED видео ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големите промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, екранот на дисплејот постепено се „свиткуваше“, а флексибилниот дисплеј уште еднаш го скрши технолошкиот...
 • P2 флексибилен LED екран со визуелен дизајн заоблен екран во изложбен видео ѕид во трговски центар

  P2 флексибилен LED екран со визуелен дизајн заоблен екран во изложбен видео ѕид во трговски центар

  Вовед Radiant P2.0 флексибилен LED дисплеј за внатрешен заоблен LED видео ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големите промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, екранот на дисплејот постепено се „свиткуваше“, а флексибилниот дисплеј уште еднаш го скрши технолошкиот...
 • P1.8 флексибилен LED екран во визуелен дизајн заоблен екран

  P1.8 флексибилен LED екран во визуелен дизајн заоблен екран

  Вовед Radiant P1.8 флексибилен LED дисплеј за внатрешен заоблен LED видео ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големите промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, екранот на дисплејот постепено се „свиткуваше“, а флексибилниот дисплеј уште еднаш го скрши технолошкиот...
 • P1.5 Флексибилен LED екран закривен видео ѕид Изложбен заоблен екран

  P1.5 Флексибилен LED екран закривен видео ѕид Изложбен заоблен екран

  Вовед Radiant P1.5 флексибилен LED дисплеј направи внатрешен заоблен дигитален ѕид Со развојот на времето и напредокот на науката и технологијата, развојот на индустријата за прикажување доживеа долго и напорно патување од раниот свет на црно-бели слики до големите промени во светот на боите.Со континуираниот пробив на иновациите во технологијата за прикажување, дисплејот постепено се „свиткуваше“, а флексибилниот дис...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја