Казино и индустрија за игри на среќа - Шенжен зрачна технологија копродукции, ООД

Со развојот на играта во казино, сродниот производ исто така се повеќе се развива.

LED-знаците за дисплеј започнуваат да се користат во казино, особено комбинирани со автомат со креативни форми и стилови, како кружна, правоаголна, овална, октагонска и S форма, итн.

Неверојатно е и мода во автоматите за казино.

RadiantLED, како професионално производство на LED дисплеј, специјално ја прилагоди креативната LED сигнализација за автомати.

Ние дизајнираме, правиме, продаваме.

https://www.szradiant.com/products/gaming-led-signage-products/
https://www.szradiant.com/
https://www.szradiant.com/

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас