Вовед во компанијата - Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd.

Shenzhen Radiant Technology Co., Ltd. е водечки професионален LED дисплеј се произведува во Кина, основан е во 2007 година. Radiant е развиен заедно со развојот на целата индустрија за LED дисплеј. До денес поминавме 15 години историја.  

Radiant инсистира на „Дејството зборува погласно од зборовите“ како своја филозофија. Ние обезбедуваме едношалтерски услуги од истражување и развој, дизајн, производство, продажба, техничка поддршка, инсталација и услуги на клиентите . Меѓу нив, истражувањето и развојот е клучната моќ што нè поддржува да се развиваме 15 години и ќе биде подолго во иднина.

Имаме моќен и убав тим, така што нашиот бизнис ги покрива домашните и странските области на различни пазари, како што се системска интеграција, медиумско емитување, образование, малопродажба, забава, спорт, влада, индустрија за игри, изложба, филм и телевизија итн.

Креативни LED дисплеи стануваат сè попопуларни денес, така што нашата компанија разви некои нови елементи за да ги задоволи барањата на пазарот. Флексибилен LED дисплеј,транспарентен дисплеј LED и гејмерски LED знаци се нашите главни производи, овие ставки се во првите редови на нашата индустрија, имаме многу предности на нив. Покрај тоа, 3D дисплеите и извонредните дисплеи се исто така нашите две клучни точки, ние обрнуваме внимание на нивниот развој на пазарот цело време.

Отсекогаш сме го следеле принципот на квалитет и услуга прво . Овој принцип го уверува Radiant да работи здраво и да се развива активно. Според нашето деловно искуство, речиси и да немаме поплаки од клиентите бидејќи нашите производи стојат на високо ниво.

Денес, дигиталниот LED дисплеј се користи во сè повеќе индустрии, особено во рекламирање, понекогаш се комбинира со AR/VR или други нови технологии за да се создаде креативен и иновативен ефект за привлекување на вниманието на луѓето, што брзо го менува нашиот живот.

Должноста, чесноста, соработката, квалитетот се основната вредност на нашата компанија, ние секогаш ќе стоиме заедно со нашите колеги и клиенти за да ги развиваме нашите производи во светот. Верувајте ни, верувајте си, ќе изградиме пошарена и посветла иднина. 

Лидерски тим

Лидерски тим

Продажба, маркетинг, администрација и финансии

Продажба, маркетинг, администрација и финансии

Техника и производство

Техника и производство

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас