• banner
  • Gaming LED signage
  • Flexible LED screen
  • Sky 3D Led screen

Produktet kryesore

Produkte të veçuara

ÇFARË BËJMË NE?

Shenzhen rrezatues Teknologjia Co, LTD. një profesionist LED ekran ofrues të shërbimit, është themeluar në vitin 2007 me një kapital të regjistruar prej më shumë se $ 10 milion. Radiant ndodhur në Lilan Park Teknologjisë në Gongming Street, Guangming Qarkut me një sipërfaqe prej 3000sqm. Që nga fillimi i tij, Radiant ka mbajtur rritje të shpejtë; Produktet e Radiant janë shitur në më shumë se 100 vende dhe rajone, e kanë shfrytëzuar teknologjitë e përparuara dhe ndjekjen risi për të prodhuar produktin më të mirë të cilësisë, dhe në lidhje me çdo mënyrë si projektin tonë kotësi. Për të bërë produktin tonë të përsosur, ne kemi prezantuar pajisje më të përparuara të prodhimit dhe të objekteve zbulimin, në mënyrë që për të ruajtur një standard të rreptë të cilësisë të çdo procesit të prodhimit. Në sajë të këtyre përpjekjeve, produktet tona kanë kaluar shumë certifikatat, të tilla si, CE, KKK, miratimin FCC etj

Projektet e fundit