faqe_baner

Qendra e produkteve

 • Video mur kolonë me ekran LED fleksibël P3 për stacionin televiziv Dizajn arkitektonik

  Video mur kolonë me ekran LED fleksibël P3 për stacionin televiziv Dizajn arkitektonik

  Hyrje Ekran LED fleksibël Radiant P3.0 për mur cilindrash të brendshëm në studio televizive Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazhit bardh e zi ndaj ndryshimeve të mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël e ka thyer edhe një herë...
 • Ekran LED fleksibël P2.5 Ekran led i lakuar për murin led ekspozues për Muzeun

  Ekran LED fleksibël P2.5 Ekran led i lakuar për murin led ekspozues për Muzeun

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P2.5 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Poster me ekran LED në dysheme për dyqanin e modës;Poster reklamues për qendrën tregtare
 • Ekran i rrumbullakët LED për ekranin e rrethit të Slot Machine për përvoja argëtuese të lojërave

  Ekran i rrumbullakët LED për ekranin e rrethit të Slot Machine për përvoja argëtuese të lojërave

  Hyrje Dsiplay LED jackpot rrethor rrezatues për shenjën e lidhjes së sipërme të automateve të lojërave elektronike Ekrani dixhital LED mund të shfaqë përmbajtje të tilla si imazhe dixhitale, video, media transmetimi dhe informacione rreth biznesit tuaj.Ato po bëhen jashtëzakonisht të njohura dhe mund të gjenden në hapësirat publike, sistemet e transportit, muzetë, stadiumet, dyqanet me pakicë, hotelet, restorantet dhe ndërtesat e korporatave etj, për të ofruar gjetjen e rrugëve, ekspozita, marketing dhe reklama në natyrë.LED rrezatues ofron një kompre...
 • Ekrani LED Ellipse për shenjën LED për lojërat e lojërave me lojëra elektronike në objektet e lojërave të fatit në Kazino

  Ekrani LED Ellipse për shenjën LED për lojërat e lojërave me lojëra elektronike në objektet e lojërave të fatit në Kazino

  Parathënie Dsiplay LED jackpot me elips rrezatues për shenjën e lidhjes së sipërme të automateve të lojërave elektronike Ekrani dixhital LED mund të shfaqë përmbajtje të tilla si imazhe dixhitale, video, media transmetimi dhe informacione rreth biznesit tuaj.Ato po bëhen jashtëzakonisht të njohura dhe mund të gjenden në hapësirat publike, sistemet e transportit, muzetë, stadiumet, dyqanet me pakicë, hotelet, restorantet dhe ndërtesat e korporatave etj, për të ofruar gjetjen e rrugëve, ekspozita, marketing dhe reklama në natyrë.LED rrezatues ofron një kuptim të plotë...
 • Ekran LED drejtkëndësh për sinjalistikën e automateve të kazinosë Objektet e lojërave të fatit Produkte slot

  Ekran LED drejtkëndësh për sinjalistikën e automateve të kazinosë Objektet e lojërave të fatit Produkte slot

  Hyrje Dsiplay LED xhakpot drejtkëndëshe rrezatuese me katër anë për shenjën e lidhjes së sipërme të makinerive të lojërave elektronike LED Ekrani dixhital LED mund të shfaqë përmbajtje të tilla si imazhe dixhitale, video, media transmetimi dhe informacione rreth biznesit tuaj.Ato po bëhen jashtëzakonisht të njohura dhe mund të gjenden në hapësirat publike, sistemet e transportit, muzetë, stadiumet, dyqanet me pakicë, hotelet, restorantet dhe ndërtesat e korporatave etj, për të ofruar gjetjen e rrugëve, ekspozita, marketing dhe reklama në natyrë.LED rrezatues i...
 • Ekran LED rrethor i dyanshëm Ekran i rrumbullakët LED Sinjalizime lojërash LED Objektet e lojërave të fatit

  Ekran LED rrethor i dyanshëm Ekran i rrumbullakët LED Sinjalizime lojërash LED Objektet e lojërave të fatit

  Hyrje E varur në mur të rrumbullakët LED të dyanshme rrezatuese në tavanin e kazinosë Ekrani dixhital LED mund të shfaqë përmbajtje të tilla si imazhe dixhitale, video, media transmetimi dhe informacione rreth biznesit tuaj.Ato po bëhen jashtëzakonisht të njohura dhe mund të gjenden në hapësirat publike, sistemet e transportit, muzetë, stadiumet, dyqanet me pakicë, hotelet, restorantet dhe ndërtesat e korporatave etj, për të ofruar gjetjen e rrugëve, ekspozita, marketing dhe reklama në natyrë.LED Radiant ofron një...
 • Ekran LED fleksibël P2 i ekranit të lakuar me dizajn vizual në murin e videove të ekspozitës në qendrën tregtare

  Ekran LED fleksibël P2 i ekranit të lakuar me dizajn vizual në murin e videove të ekspozitës në qendrën tregtare

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P2.0 për video muri LED të lakuar të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • Ekran LED fleksibël P1.8 në ekran të lakuar me dizajn vizual

  Ekran LED fleksibël P1.8 në ekran të lakuar me dizajn vizual

  Parathënie Ekran LED fleksibël Radiant P1.8 për video mur të lakuar LED të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe avancimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit është "përkulur" gradualisht dhe ekrani fleksibël theu edhe një herë teknologjinë...
 • P1.5 Video mur i lakuar me ekran LED fleksibël Ekran i lakuar i ekspozitës

  P1.5 Video mur i lakuar me ekran LED fleksibël Ekran i lakuar i ekspozitës

  Hyrje Ekrani LED fleksibël Radiant P1.5 bëri një mur dixhital të lakuar të brendshëm Me zhvillimin e kohës dhe përparimin e shkencës dhe teknologjisë, zhvillimi i industrisë së ekranit ka përjetuar një udhëtim të gjatë dhe të mundimshëm nga bota e hershme e imazheve bardh e zi në ndryshimet e mëdha në botën e ngjyrave.Me përparimin e vazhdueshëm të inovacionit në teknologjinë e ekranit, ekrani i ekranit gradualisht është "përkulur" dhe dispozitivi fleksibël...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni