• 98
  • banner1
  • 69
  • banner3

galeri

Keur naon urang DO?

Shenzhen pancaran Téhnologi Co., LTD. a panyadia layanan tampilan LED profésional, ieu Didirikeun taun 2007 ku Ibu kadaptar ti leuwih ti $ 10 Million. Pancaran lokasina di Lilan Téhnologi Park di Gongming Street, Guangming District kalawan wewengkon 3000sqm. Kusabab lahirna, pancaran geus diteundeun tumuwuhna gancang; Produk tina pancaran geus dijual ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon, e geus ngamangpaatkeun téknologi canggih tur pursuing inovasi pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangalusna, sarta ngeunaan unggal urutan sakumaha proyék kasombongan urang. Nyieun produk urang sampurna, urang ngawanohkeun equipments produksi paling canggih tur fasilitas detecting Kukituna salaku pikeun ngajaga standar kualitas ketat ngeunaan unggal prosés produksi. Hatur nuhun kana usaha maranéhanana, produk urang geus kaliwat loba sertipikat, kayaning, CE, CCC, persetujuan FCC jsb

fitur Produk

WhatsApp Online Chat!