Produk Panas

  • Sagi opat LED Signage

    Sagi opat LED Signage

    Sagi opat Jackpot LED Signage, sumber input HDMI, tiasa pikeun 6pcs atanapi 8pcs atanapi 10pcs slot mesin bank.Telescopies foot pikeun nyaluyukeun jangkungna leg, kalawan Speaker jero pikeun audio

  • Signage LED buleud

    Signage LED buleud

    Babak LED Signage pikeun 3 atawa 4 atawa 5 atawa 6pcs Mesin slot.Kalayan sumber input HDMI, sareng kaki Telescopies pikeun nyaluyukeun jangkungna Suku, speaker jero pikeun Audio.

  • P3.9 transparan dipingpin

    P3.9 transparan dipingpin

    Transparansi: 75-85% Transparansi, beurat ringan pigura Alluminium, layar lengkep ngan 9kg / sqm.Konci gancang & konektor hiber: Pamasangan anu gampang sareng aman.modul magnét: hareup / jasa tukang.

  • layar LED fléksibel

    layar LED fléksibel

    P2.5 indoor melengkung layar dipingpin, bisa jadi hiji sided atawa ganda sided, Desain kreatif pikeun kasino

  • FXO16 Dipingpin layar

    FXO16 Dipingpin layar

    Layar dipimpin outdoor pikeun iklan pikeun toko di mall balanja

  • FXI2.5 indoor dipingpin layar

    FXI2.5 indoor dipingpin layar

    P2.5 indoor dipingpin layar kalawan piksel tinggi pikeun kamar pasamoan

Nyarankeun Produk

HTTPS://www.szradiant.com/double-sided-circular-led-display.html

Pintonan LED sirkular dua sisi

Tampilan Digital LED tiasa nampilkeun eusi sapertos gambar digital, video, média streaming, sareng inpormasi ngeunaan bisnis anjeun.Éta janten populer pisan sareng tiasa dipendakan di rohangan umum, sistem transportasi, musium, stadion, toko ritel, hotél, réstoran, sareng gedong perusahaan jsb, pikeun nyayogikeun jalan, paméran, pamasaran sareng iklan luar.Radiant LED nawiskeun garis tampilan LED anu komprehensif sareng serbaguna anu tiasa nutupan kabutuhan naon waé dina kaulinan kasino atanapi digital ...

https://www.szradiant.com/253495.html

Élips LED Témbongkeun pikeun Mesin slot

Perkenalan produk: Tampilan Digital LED tiasa nampilkeun kontén sapertos gambar digital, pidéo, média streaming, sareng inpormasi ngeunaan bisnis anjeun.Éta janten populer pisan sareng tiasa dipendakan di rohangan umum, sistem transportasi, musium, stadion, toko ritel, hotél, réstoran, sareng gedong perusahaan jsb, pikeun nyayogikeun jalan, paméran, pamasaran sareng iklan luar.Radiant LED nawiskeun garis tampilan LED anu komprehensif sareng serbaguna anu tiasa nutupan kabutuhan naon waé ...

https://www.szradiant.com/p3-flexible-column-led-screen.html

P3 layar LED fléksibel

Youtube Video: Fitur: 1.No kabinét, kalenturan alus, kurva alam seamless (kerung, gilig, pulas), bisa ngagulung kalawan bébas, bisa dijieun dina sagala bentuk, desain fléksibel kana wangun béda, pikeun minuhan kaperluan pamaké tungtung pribadi. kustomisasi;2.The langsing jeung lightweight modul magnét bisa lengket struktur ngaropéa tur fits kana sagala desain konstruksi.Éta peryogi sakedik rohangan pikeun kawat sareng dipasang.Kabel pita ngaropéa ngalaksanakeun kakuatan sareng data ka modul ngalangkungan kualitas ...

https://www.szradiant.com/pillar-led-screen.html

Layar LED pilar

Balanja mall pilar pasagi kolom layar LED Perkara teu di bandara atawa mall balanja, urang mindeng ningali aya loba pilar kolom layar LED, ngagunakeun husus 90 gelar melengkung kabinét LED kalawan sambungan seamless di sudut bisa minuhan éfék visual sampurna.

https://www.szradiant.com/fpp1-25-led-display.html

FPP1.25 LED Témbongkeun

Youtube Video: Fitur: 1.Desain super ipis Anyar 2.Full & lengkep pangropéa hareup 3.Double narima kartu jeung desain catu daya ganda sacara opsional 4.Wireless aviation design colokan, teu aya kawat kakeunaan mucunghul leuwih rapih jeung berehan 5.Kabinét 4: 3 design ratio, splicing leuwih merenah 6.The terpadu n panutup tukang kabinét dijieunna tina aluminium paeh-tuang 7. Desain cecekelan téh ergonomic tur gancang masang 8. Aya pos positioning on luhur, handap, kénca jeung katuhu tina anu c...

HTTPS://www.szradiant.com/p10-4-transparent-led-display.html

P10.4 Transparan LED Témbongkeun

1.Appearance: Sempit LED strip ngan 3mm, 75% transparansi.Kabinét pigura aluminium dipercaya sareng beurat hampang.Taya bulistir IC sareng komponenana éléktronik lianna kakeunaan, leuwih aman tur dipercaya, penampilan produk leuwih geulis tur rapih.2. Customizable: Tembok curtain kaca modern boga rupa ukuran, kabinét baku teu bisa minuhan kaperluan proyék, urang bisa ngaropea proyék pangalusna nurutkeun ukuran témbok curtain kaca customer, bisa ngaropéa struktur kabinét jeung ukuranana, mastikeun th. ..

HTTPS://www.szradiant.com/fpp1-875-led-display.html

FPP1.875 LED Témbongkeun

Youtube Video: Fitur: 1. Desain anyar, lampu & ipis jeung harti luhur 2. Rojongan pinuh & lengkep desain pangropéa hareup 3. Rojongan kartu panarima ganda jeung desain catu daya ganda urang 4. Precision High ngaliwatan CNC machining Rincian gambar ':

HTTPS://www.szradiant.com/p2-9-transparent-led-display.html

P2.9 Transparan LED Témbongkeun

Video Youtube: Fitur: 1. Transparansi Tinggi: 75% 2. Caang Tinggi: 3500-4500nits pikeun semi-luar 3. Beurat Beurat: 9kg / m² 4. Desain Modular pikeun splicing gampang & gancang 5. Instalasi Gampang: Gantung / angkat , Mounting, nangtung 6. Gampang & Fast Pangropéa: modul Magnetic pikeun hareup & pangropéa pungkur 7. Gampang Control: WIFI, 4G, HDMI, DVI, kabel Network(opsional) 8. Pantun & Geulis rarancang pigura jeung pilihan warna 9. Rincian kustomisasi 'gambar

Proyék panganyarna

https://www.szradiant.com/shopping/

P10.4mm Transparan dipingpin layar

Aplikasi: Balanja Center piksel pitch: 10.4mm aréa Témbongkeun: 186sqm rinci tampilan: Ngaropea transparan LED panels tampilan nurutkeun ukuran jandela kaca, nu éta sampurna cocog pikeun lingkungan.Lokasi proyék: Shandong, Cina Tanggal pamasangan: 2020

https://www.szradiant.com/application/

Layar Tangga LED

LED Staris Screen Pixel pitch: 2mm Area tampilan: 34sqm Rincian tampilan: Ngaropea panels tampilan LED nurutkeun ukuran tangga, nu éta sampurna cocog pikeun lingkungan.Lokasi proyék: Hebei, Cina Tanggal pamasangan: 2021

https://www.szradiant.com/shopping2/

P10.4 Transparan dipingpin layar

Aplikasi: Museum piksel pitch: 10.4mm aréa Témbongkeun: 300sqm Rincian tampilan: Ngaropea transparan panels tampilan LED nurutkeun ukuran jandela kaca, nu éta sampurna cocog pikeun lingkungan.Lokasi proyék: Foshan, Guangdong Tanggal pamasangan: 2021

https://www.szradiant.com/gallery/transparent-led-screen/central-hall-of-shopping-mall/

P3.91 Transparan Dipingpin layar

Aplikasi: aula sentral mall balanja Pixel pitch: 3.9mm × 7.8mm aréa Témbongkeun: 72 sqm Resolusi piksel: 1536 × 1536 rinci tampilan: 6m lega ku 12 m ukuran tampilan luhur, ieu dipasang dina struktur baja dina témbok jeung ditunda. di aula sentral sahiji mall balanja kawentar, nu metot panon jalma gampang tur muterkeun video dinamis, animasi salaku billboard iklan digital skala badag.Lokasi proyék: Cina Tanggal pamasangan: 2020

https://www.szradiant.com/products/gaming-led-signage-products/

Layar LED Circle dua sisi

aplikasi: kasino Pitch piksel: P2.5mm aréa Témbongkeun: 30sqm rinci Témbongkeun: ngaropéa Circle tampilan LED kasino Jumlah mesin slot, nu éta sampurna cocog pikeun lingkungan.Lokasi proyék: Bélgia Tanggal pamasangan: 2019

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

P2.5 indoor Maneuh install LED

Aplikasi: Group Company Pixel pitch: P2.5mm Wewengkon tampilan: 40sqm Lokasi proyék: Shenzhen, Cina Tanggal pamasangan: 2019

https://www.szradiant.com/products/flexible-led-screen-products/

P3 bunderan indoor dipingpin layar

Aplikasi: Bank Pixel pitch: P3mm Wewengkon tampilan: 30sqm Lokasi proyék: Shangdong, Cina Tanggal pamasangan: 2020

https://www.szradiant.com/application/ooh/

Proyék layar LED P16 outdoor

Aplikasi: Shopping Mall Pixel pitch: P16mm Wewengkon tampilan: 150sqm Lokasi proyék: Shenzhen, Cina Tanggal pamasangan: 2019

WARTA

  • LED Display: Hummer-Kelas Gear pikeun Museum Digital 3D

    Hayu hideung bodas jadi kaliwat, hayu warna jadi kanyataan;Hayu téks nyebutkeun wilujeung kana warna kalungguhan, hayu peradaban asupkeun digital The widang musium mangrupa widang munculna sarta ngembang pesat kalawan spasi badag.Ayeuna, jumlah musium di Cina parantos langkung seueur ...

  • Layar LED tina Hong Kong Red Pavilion ragrag sareng nyiksa jalma!Bahaya kaamanan ieu teu tiasa dipaliré

    Tanggal 28, kacilakaan kaamanan utama lumangsung dina panggung Paviliun Beureum Hong Kong: Grup idola top Hong Kong Eunteung ngayakeun konsér di Paviliun Beureum.Layar LED badag ngagantung luhureun panggung dumadakan murag sarta pencét dua penari nu keur manggung.Kahartos...

  • Industri tampilan LED nyekel "metaverse" express

    Naon téh "metaverse"?Pikeun katerangan ngeunaan metaverse, ayeuna dipikawanoh yen tarjamahan téh tina kecap "Metaverse" (ogé ditarjamahkeun salaku super-meta-domain) dina fiksi ilmiah Stephenson "Avalanche" dina 1992. Dina istilah basajan, metaverse hartina éta. ..

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami