• transparent led  display
  • transparent-led-poster
  • Flexible LED screen
  • Sky 3D Led screen

Main Products

Featured Products

Apa aku?

Shenzhen sumringah Technology Co., LTD. panyedhiya layanan tampilan LED profesional, iki Madeg ing 2007 kanthi ibukutha kedhaftar luwih saka $ 10 Yuta. Sumringah dumunung ing Lilan Technology Park in Gongming Street, Guangming District karo area 3000sqm. Wiwit ngadeg, sumringah wis katahan kanthi cepet wutah; Produk saka sumringah wis didol luwih saka 100 negara lan wilayah, e wis nggenepi teknologi maju lan nggayuh inovasi kanggo gawé produk kualitas paling apik, lan gegayutan saben urutan minangka project Vanity kita. Kanggo nggawe produk kita sampurna, kita introduce Alat produksi paling majeng lan fasilitas pendeteksi, Dadi kanggo njaga standar kualitas ketat saben proses produksi. Thanks kanggo efforts, produk kita wis liwati akeh sertifikat, kayata, CE, CCC, disetujoni FCC etc.

New Products