Produk Panas

  • Signage LED Persegi Panjang

    Signage LED Persegi Panjang

    Rectangle Jackpot LED Signage, sumber input HDMI, bisa kanggo 6pcs utawa 8pcs utawa 10pcs slot machine bank.Kaki teleskop kanggo nyetel dhuwur sikil, karo Speaker ing njero kanggo audio

  • Papan tandha LED bunder

    Papan tandha LED bunder

    Round LED Signage kanggo 3 utawa 4 utawa 5 utawa 6pcs Mesin Slot.Kanthi sumber input HDMI, lan sikil Telescopies kanggo nyetel dhuwur sikil, speaker ing njero kanggo Audio.

  • P3.9 led transparan

    P3.9 led transparan

    Transparansi: 75-85% Transparansi, pigura Alluminium bobot entheng, layar lengkap mung 9kg/sqm.Kunci cepet & konektor pesawat: Instalasi sing gampang lan aman.Modul Magnetik: layanan ngarep / mburi.

  • layar LED fleksibel

    layar LED fleksibel

    P2.5 njero ruangan layar sudhut mlengkung mimpin, bisa siji utawa pindho sisi, desain Creative kanggo casino

  • Layar Led FXO16

    Layar Led FXO16

    Layar dipimpin ruangan kanggo pariwara kanggo toko ing mall

  • FXI2.5 layar led njero ruangan

    FXI2.5 layar led njero ruangan

    P2.5 layar led njero ruangan kanthi piksel dhuwur kanggo kamar patemon

Rekomendasi Produk

https://www.szradiant.com/double-sided-circular-led-display.html

Layar LED bunder pindho sisi

Tampilan Digital LED bisa nampilake konten kayata gambar digital, video, media streaming, lan informasi babagan bisnis sampeyan.Padha dadi arang banget populer lan bisa ditemokake ing papan umum, sistem transportasi, musium, stadion, toko eceran, hotel, restoran, lan bangunan perusahaan etc, kanggo nyedhiyani wayfinding, pameran, marketing lan iklan ruangan.Radiant LED nawakake baris lengkap lan serbaguna tampilan LED sing bisa nutupi kabutuhan apa wae ing game casino utawa digital ...

https://www.szradiant.com/253495.html

Ellipse LED Tampilan kanggo Slot Machine

Pambuka produk: Tampilan Digital LED bisa nampilake konten kayata gambar digital, video, media streaming, lan informasi babagan bisnis sampeyan.Padha dadi arang banget populer lan bisa ditemokake ing papan umum, sistem transportasi, musium, stadion, toko eceran, hotel, restoran, lan bangunan perusahaan etc, kanggo nyedhiyani wayfinding, pameran, marketing lan iklan ruangan.Radiant LED nawakake garis lengkap lan serbaguna tampilan LED sing bisa nutupi kabutuhan ing kasus ...

https://www.szradiant.com/p3-flexible-column-led-screen.html

P3 layar LED fleksibel

Video Youtube: Fitur: 1. Ora ana kabinèt, keluwesan sing apik, kurva alami sing mulus (cekung, cembung, twist), bisa ditekuk kanthi bebas, bisa dicithak ing wangun apa wae, desain fleksibel dadi macem-macem wujud, kanggo nyukupi kabutuhan pangguna pungkasan sing dipersonalisasi. pangaturan dhewe;2.Modul magnetik sing ramping lan entheng bisa dipasang ing struktur sing disesuaikan lan cocog karo desain konstruksi.Perlu papan sing sithik banget kanggo kabel lan dipasang.Kabel pita khusus nindakake daya lan data menyang modul liwat kualitas ...

https://www.szradiant.com/pillar-led-screen.html

Layar LED pilar

Shopping mall kothak kolom layar LED pilar Ora ketompo ing bandara utawa mall blanja, kita kerep ndeleng ana akeh kolom layar LED pilar, nggunakake khusus 90 degree sudhut mlengkung kabinèt LED karo sambungan rapi ing amba bisa ketemu efek visual sampurna.

https://www.szradiant.com/fpp1-25-led-display.html

Tampilan LED FPP1.25

Video Youtube: Fitur: 1. Desain super tipis anyar 2. Pangopènan ngarep lengkap & lengkap 3. Kertu panampa pindho lan desain sumber daya dobel minangka opsional 4. Desain plug penerbangan nirkabel, ora ana kabel sing katon luwih rapi lan murah 5. Kabinet 4: 3 desain rasio, splicing luwih trep 6.The terpadu n tutup mburi saka kabinèt digawe saka aluminium die-cast 7. Desain nangani iku ergonomis lan cepet kanggo nginstal 8. Ana kiriman posisi ing ndhuwur, ngisor, kiwa lan tengen sing c...

https://www.szradiant.com/p10-4-transparent-led-display.html

P10.4 Tampilan LED Transparan

1. Penampilan: Strip LED sempit mung 3mm, transparansi 75%.Kabinet pigura aluminium dipercaya lan bobot entheng.Ora ana IC gundhul lan komponen elektronik liyane sing kapapar, luwih aman lan dipercaya, katon produk luwih ayu lan rapi.2. Customizable: Modern kaca tembok langsir duwe jinis ukuran, kabinèt standar ora bisa nyukupi kabutuhan project, kita bisa ngatur project paling apik miturut customer ukuran tembok langsir kaca, bisa ngatur struktur kabinèt lan ukuran, mesthekake th. ..

https://www.szradiant.com/fpp1-875-led-display.html

Tampilan LED FPP1.875

Video Youtube: Fitur: 1. Desain anyar, cahya & tipis lan definisi dhuwur 2. Ndhukung desain pangopènan ngarep lengkap & lengkap 3. Ndhukung kertu panrima ganda lan desain sumber daya dobel 4. Presisi dhuwur liwat gambar mesin CNC:

https://www.szradiant.com/p2-9-transparent-led-display.html

P2.9 Tampilan LED Transparan

Video Youtube: Fitur: 1. Transparansi Dhuwur: 75% 2. Padhang Dhuwur: 3500-4500nits kanggo semi-outdoor 3. Bobot entheng: 9kg/m² 4. Desain Modular kanggo splicing sing gampang & cepet 5. Instalasi Gampang: Gantung / angkat , Pemasangan, ngadeg 6. Gampang & Cepet Pangopènan: Modul magnetik kanggo pangopènan ngarep & mburi 7. Kontrol Gampang: WIFI, 4G, HDMI, DVI, Kabel jaringan(opsional) 8. Desain lan warna Bingkai Fashion & Cantik 9. Rincian Kustomisasi 'gambar

Proyek Anyar

https://www.szradiant.com/shopping/

Layar dipimpin transparan P10.4mm

Aplikasi: Shopping Center Pixel pitch: 10.4mm Area tampilan: 186sqm Rincian tampilan: Panel tampilan LED transparan sing disesuaikan miturut ukuran jendela kaca, sing cocog banget kanggo lingkungan.Lokasi proyek: Shandong, China Tanggal instalasi: 2020

https://www.szradiant.com/application/

Layar Tangga LED

Jarak Piksel Layar Staris LED: 2mm Area tampilan: 34sqm Rincian tampilan: Panel tampilan LED sing disesuaikan miturut ukuran tangga, sing cocog banget kanggo lingkungan.Lokasi proyek: Hebei, China Tanggal instalasi: 2021

https://www.szradiant.com/shopping2/

P10.4 Layar dipimpin transparan

Aplikasi: Museum Pixel pitch: 10.4mm Area tampilan: 300sqm Rincian tampilan: Panel tampilan LED transparan sing disesuaikan miturut ukuran jendela kaca, sing cocog banget kanggo lingkungan.Lokasi proyek: Foshan, Guangdong Tanggal instalasi: 2021

https://www.szradiant.com/gallery/transparent-led-screen/central-hall-of-shopping-mall/

P3.91 Layar Led Transparan

Aplikasi: Balai tengah pusat blanja Pitch piksel: 3.9mm × 7.8mm Area tampilan: 72 sqm Resolusi piksel: 1536 × 1536 Rincian tampilan: 6m kanthi ambane 12 m ukuran tampilan dhuwur, iki dipasang ing struktur baja ing tembok lan digantung ing aula tengah pusat blanja sing misuwur, sing narik kawigaten wong kanthi gampang lan muter video dinamis, animasi minangka papan reklame iklan digital ukuran gedhe.Lokasi proyek: China Tanggal instalasi: 2020

https://www.szradiant.com/products/gaming-led-signage-products/

Layar LED Lingkaran Sisi Ganda

aplikasi: Casino Piksel Jarak: P2.5mm Area Tampilan: 30sqm rincian Tampilan: Customized Lingkaran LED tampilan Casino Jumlah mesin slot, kang sampurna cocok kanggo lingkungan.Lokasi proyek: Belgia Tanggal instalasi: 2019

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

P2.5 njero ruangan Tetep nginstal LED

Aplikasi: Group Company Pixel pitch: P2.5mm Area tampilan: 40sqm Lokasi proyek: Shenzhen, China Tanggal instalasi: 2019

https://www.szradiant.com/products/flexible-led-screen-products/

P3 bunder njero ruangan layar dipimpin

Aplikasi: Bank Pixel pitch: P3mm Area tampilan: 30sqm Lokasi proyek: Shangdong, China Tanggal instalasi: 2020

https://www.szradiant.com/application/ooh/

Proyek layar LED P16 ruangan

Aplikasi: Shopping Mall Pixel pitch: P16mm Area tampilan: 150sqm Lokasi proyek: Shenzhen, China Tanggal instalasi: 2019

PAWARTA

  • Tampilan LED: Gear Kelas Hummer kanggo Museum Digital 3D

    Ayo ireng lan putih dadi kepungkur, supaya werna dadi kasunyatan;Ayo teks ngucapake pamit kanggo werna timbal, ayo peradaban mlebu digital Lapangan museum minangka lapangan sing berkembang lan berkembang kanthi cepet kanthi spasi gedhe.Saiki, jumlah museum ing China wis ngluwihi ...

  • Layar LED saka Hong Kong Red Pavilion tiba lan nglarani wong!Bebaya safety iki ora bisa digatekake

    Tanggal 28, ana kacilakan safety gedhe ing panggung Hong Kong Red Pavilion: Grup idola top Hong Kong Mirror nganakake konser ing Red Pavilion.Layar LED gedhe sing digantung ing ndhuwur panggung tiba-tiba tiba lan nabrak rong penari sing lagi tampil.Wis paham...

  • Industri tampilan LED nyekel ekspres "metaverse".

    Apa iku "metaverse"?Kanggo katrangan babagan metaverse, saiki diakoni yen terjemahan kasebut saka tembung "Metaverse" (uga diterjemahake minangka super-meta-domain) ing fiksi ilmiah Stephenson "Avalanche" ing taun 1992. Ing istilah sing prasaja, metaverse tegese. ..

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita