Qira

Unique, ngjarjet dinamike të gjithë kanë një gjë të përbashkët: ata fillojnë me një vizion të madh. Çfarë mjete jeni duke përdorur për të siguruar që ngjarja juaj është bindëse, të angazhohen, dhe të paharrueshme për të pranishmit? LED ekran video me qira është një nga zonat më të shpejtë në rritje në prodhimin dhe ngjarje industritë e gjalla. Shtimi personalitetin dhe dimension për ngjarjen tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë. tregon LED janë të adaptueshëm nga natyra dhe mund të konfigurohet për të shërbyer një numër të funksioneve të ndryshme në të vogla, të mesme, dhe struktura të mëdha. Së bashku me partnerët tanë me qira të rrjetit të prodhimit, Radiant LED është e gatshme për të ndihmuar ju merrni prodhimit tuaj jetojnë ngjarje në nivelin e ardhshëm me teknologjinë LED ekran.

Si industria vazhdon të zhvillohet dhe teknologjinë e prodhimit ngjarje zhvillohet, linjat e gjithnjë në rritje të produkteve RadiantLED të ofrojnë zgjidhje të pafund për të gjitha nevojat tuaja krijuese, me ekranet curvable LED, konfigurimin krijuese, dhe tregon që mund të jenë të dizajnuara për pothuajse çdo madhësi imagjinueshëm. Ndërsa shumë njerëz e konsiderojnë LED Rentals Video mur të jetë i dobishëm në koncert dhe ngjarje muzikore settings, e vërteta është se tregon LED mund të përdoret në një shumëllojshmëri të gjerë të skenarëve të gjalla ngjarje. Në fakt, shumë kompani janë kthyer në ekranet me qira LED për shfaqjen tregtare kabinat, ngjarjet e korporatave dhe takime, si dhe transmetimet televizive të gjalla dhe tapings.

Radiant LED ka një qasje gjithëpërfshirëse për integrimin LED ekran video me qira në planet aktuale të ngjarjes tuaj të prodhimit. Ne mund të ju ndihmojë të krijojë tregojnë tuaj nga fillimi, ose hidhen në në çdo moment të procesit të projektimit të prodhimit për të siguruar cilësi të lartë-shtresore dhe ekzekutimin lëngun e LED tuaj mur qira videove nga fillimi në fund. vitet tona të përvojës na kanë dhënë një kuptim të plotë të natyrës jo-stop e industrisë së prodhimit argëtuese. Kur çështje apo pyetje lindin në lidhje me sistemet tona video me qira LED, LED Radiant klientët janë të lirë për të përfituar nga të gjithë botën sistemit tonë, gjithëpërfshirës 24/7 mbështetje.

2


Koha e postimit: Mars-28-2019