Транспарентен LED постер - Шенжен Озрачени технологија копродукции, ООД

Product Center

1.Yclient: Проѕирна LED постер

1.YdeaStudio : компјутерски терминал софтвер студио

2.  YdeaLED : контрола на компјутерски софтвер.

софтвер превземање

3. Клиент : На мобилен телефон за контрола на софтвер Андроид. АПК

Софтвер Download:

Софтвер Download: