Tentang Kami

Salaku salawasna, pancaran insists dina "Aksi speaks louder ti kecap" salaku bisnis brand na philosophy.Shenzhen pancaran Téhnologi Co., LTD. a panyadia layanan tampilan LED profésional, ieu Didirikeun taun 2007 ku Ibu kadaptar ti leuwih ti $ 10 Million. Pancaran lokasina di Lilan Téhnologi Park di Gongming Street, Guangming District kalawan wewengkon 3000sqm. Kusabab lahirna, pancaran geus diteundeun tumuwuhna gancang; Produk tina pancaran geus dijual ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon ...

图片 1
图片 2

Gawe bareng teuas tur keur man.We magnanimous geus ngamangpaatkeun téknologi canggih tur pursuing inovasi pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangalusna, sarta ngeunaan unggal urutan sakumaha proyék kasombongan urang. Nyieun produk urang sampurna, urang ngawanohkeun equipments produksi paling canggih tur fasilitas detecting Kukituna salaku pikeun ngajaga standar kualitas ketat ngeunaan unggal prosés produksi. Hatur nuhun kana usaha maranéhanana, produk urang geus kaliwat loba sertipikat, kayaning, CE, CCC, persetujuan FCC jsb

manajemén kualitas produk pancaran mastikeun adhering ka ISO9001: 2008 certifications sistem na manajemén 7S standard.To neangan pikeun kasampurnaan gede, nu exerts pangaruh profound on standarisasi industri LED. Di dieu urang janji yén unggal klien, unggal urutan na unggal eupan balik bakal hargana ku pancaran. Hayu urang raket, ngeunaan "némbongkeun kaéndahan dunya" salaku misi kami, sarta nyieun hiji dunya beuki warni tur caang.

图片 3

WhatsApp Online Chat!