page_banner

Product Center

  • Столб LED екран

    Столб LED екран

    Колона со ЛЕР екран со квадратни столбови без оглед на аеродромот или трговскиот центар, ние често гледаме дека има многу столбови на екранот со столб, користејќи специјален закривен LED кабинет од 90 степени со непречено поврзување под агол, може да исполни совршен визуелен ефект.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас