LED дисплеите сјаат во местата за забава како што се кината и баровите

Во денешно време, публиката во забавната индустрија се надева дека ќе добие енергична и енергична содржина, која ќе го разбуди нивниот интерес и внимание. Стана популарно да се поставуваат LED дисплеи во места за забава, како што се кина и барови, а традиционалните хартиени филмски постери и ѕидни налепници се целосно елиминирани.

https://www.szradiant.com/products/

Како што публиката добива забава во кина, барови, аудиториуми или стадиони, информациите за цените на билетите, претставите, рутите итн. секако ќе го привлечат нивниот интерес. LED дисплејот не само што може да емитува атрактивни информации, туку и да создаде возбудлива атмосфера за публиката. На
пример, голем LED дисплеј во боја на предниот кат на кино им го кажува на луѓето името на најновиот филм што треба да го гледаат. Помалите LED електронски дисплеи кои се малтерисани во кината и на други места им кажуваат на луѓето што можат да очекуваат. Некои LED екрани исто така помагаат да се најде патот, особено во оние згради со различни катови и повеќе места. До
Во кино, LED екранот исто така може да комуницира со публиката додека избира кој филм да го гледа, се редат за да купат грицки или чекаат филмот да биде објавен.
Всушност, целосниот LED дисплеј во кино лобито, ходниците и местата за чекање може да ги има следните функции:
1. Временски период и локација на тековниот филм
2. Достапност на информации за седиштата
3. Трејлери за тековни и претстојни филмови
4 Специјални
.
6. Social media updates
7. Special screening
8. The upcoming film festival
9. Advertising by local companies
The LED display system is being implemented in every new movie theater construction and in the movie theaters being renovated. Modernization is essential to the development of entertainment venues, and LED display is a solution that needs to be deployed. With the LED display system, movie theater audiences can know everything they need, such as the movie being shown, the ticket price, which auditorium to show and other information.


Време на објавување: 03-02-2021 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас