Fa'aaliga Maketi ma COVID-19 A'afiaga Su'esu'ega e le Oloa (Smartphones, Wearables, Television Sets, Signage, Tablets), Resolution, Display Technology (LCD, OLED, Direct-View LED, Micro-LED), Tele Panel, Vertical, ma Geography - Va'aiga ole lalolagi ile 2026

O le aofaʻi o maketi faʻaaliga i le lalolagi na faʻatauina i le $ 148.4 piliona i le 2021 ma o loʻo fuafua e oʻo atu i le $ 177.1 piliona i le 2026. E faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 3.6% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. Faʻateleina le vaetamaina o faʻaaliga OLED i talosaga eseese, faʻateleina le faʻaogaina o faʻaaliga LED mo puipui vitio, TV, ma faʻailoga numera, faʻateleina le manaʻomia mo faʻaaliga fefaʻasoaaʻi i talosaga eseese, ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea faʻapitoa faʻafomaʻi, e aofia ai ventilators ma respirators, ona i le fa'ama'i COVID-19 o mea taua ia e fa'aola ai le maketi.

https://www.szradiant.com/

Maketi Dynamics:

Avetaavale: Fa'ateleina le fa'aogaina o fa'aaliga LED mo puipui vitiō, TV, ma fa'aoga fa'ailoga numera

O fa'aaliga LED o se tasi lea o ituaiga fa'aoga fa'aaliga fa'apitoa mo fa'aoga eseese. O lo'o umia le tele o le maketi pe a fa'atusatusa i isi tekonolosi. I tausaga talu ai nei, ua matua le alamanuia faʻaaliga LED, ae le o tulaga o mea fou. O se tasi o faʻalauiloa lata mai i faʻaaliga LED o le faʻaitiitiga o vaega e manaʻomia e fausia ai se mata LED. O le fa'aitiitiga ua mafai ai ona fa'amama fa'aola mata o le LED ma fa'atupula'ia i lapo'a tetele, ma fa'ataga ai pupuni e malolo i so'o se mea, totonu po'o fafo. O faʻaoga o LED ua faʻateleina, tele i se vaega ona o le alualu i luma faatekinolosi, e aofia ai le faʻaleleia atili o iugafono, sili atu le malosi o le susulu, faʻaogaina o oloa, ma le atinaʻeina o LED faʻamaʻa ma micro LEDs. O fa'aaliga LED o lo'o fa'aaoga lautele fo'i mo fa'ailoga fa'ailoga numera, e pei o fa'asalalauga, ma fa'ailoga fa'akomepiuta, lea e fesoasoani ai fa'ailoga e tu ese mai isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Aukuso 2018, Peppermill Casino i Reno, Nevada, na faʻapipiʻi ai se puipui faʻailoga faʻailoga faʻapipiʻi LED mai Samsung. O le mea lea, o faʻaaliga LED e faʻaaogaina lautele e faʻaleleia ai le poto masani o tagata faʻatau. O nisi o taʻitaʻi i lenei matata o Samsung Electronics (Korea i Saute) ma Sony (Iapani), sosoo ai ma le LG Corporation (Korea i Saute) ma le NEC Corporation (Iapani).

Taofi: Faʻaitiitia le manaʻoga mo faʻaaliga mai le vaega faʻatau ona o le tele o suiga i luga o le initaneti faʻasalalauga ma faʻatau

O fa'asalalauga fa'atekinolosi e sili atu ona fa'apitoa, fa'apitoa, ma talafeagai i le taimi nei. E fa'aalu e le au fa'atau le tele o taimi i luga ole laiga nai lo le taimi muamua, ma o fa'asalalauga fa'atekinolosi e ofoina atu se auala lelei e o'o atu ai i le tele-masini, tele-auala fa'atau. O le mea lea, o faʻasalalauga i luga ole laiga ua maua le lauiloa i tausaga talu ai nei. E le gata i lea, o le salalau lautele o le initaneti ua faʻaosofia ai le faʻatupulaia tele o faʻasalalauga numera. Faʻateleina tupe faʻaalu i luga o le initaneti faʻasalalauga e le tele o tagata taʻalo tetele, e pei o Facebook ma Google, o se mea taua tele mo le faʻateleina o le faʻaogaina o faʻasalalauga i luga ole laiga. O fa'asalalauga fa'apolokalame o lo'o maua fo'i le malosi. Fa'asalalauga fa'apolokalame e fa'atatau i le fa'aogaina o faiga fa'autometi ma fa'amaumauga e fai ai fa'ai'uga fa'atau fa'asalalau e aunoa ma le fa'alavelave a tagata. Ona o lenei mea, o le manaʻoga mo faʻaaliga, lea na faʻaaogaina muamua mo faʻasalalauga oloa ma faʻailoga i faleoloa ma nofoaga faʻapisinisi, ua faʻaititia tele.

Avanoa: Faʻateleina le faʻaaogaina o faʻaaliga gaugau ma fetuutuunai

O fa'aaliga gaugau ua ta'uta'ua i laulau, telefoni poto, ma api i tausaga talu ai nei. E fa'apipi'i fa'alava fa'aaliga fa'alelei ona o mea fa'aoga fe'avea'i na fa'aaogaina e gaosia ai. O le mea faʻapipiʻi fetuutuunai e mafai ona palasitika, uʻamea, poʻo tioata faʻafefe; palasitika ma u'amea panels e mama, manifinifi, ma umi ma e toetoe a le nutimomoia. O telefoni gaugau e fa'avae i luga o tekonolosi fa'aali fetu'una'i, lea e fausia i luga o lau OLED. Kamupani e pei o Samsung ma LG o lo'o gaosia tele fa'aaliga fa'aaliga OLED mo smartphones, televise, ma smartwatches. Peita'i, o nei fa'aaliga e le'o fetu'una'i tonu mai le va'aiga a tagata fa'au'uga; e fa'apipi'i pe fa'apipi'i e le au gaosi ia fa'aaliga fa'aaliga ma fa'aoga i oloa fa'ai'uga. O nisi o atinaʻe tetele o tekonolosi OLED gaugau e aofia ai Samsung ma BOE Technology. I le masina o Me 2018, na faʻaalia ai e le BOE le tele o tekinolosi fou, e aofia ai le 6.2-inisi 1440 × 3008 faʻaalia (1R) OLED faʻaaliga faʻatasi ma le paʻi paʻu ma le gaugau 7.56″ 2048 × 1535 OLED.

Lu'i: Fa'alavelave i le sapalai o sapalai ma faiga gaosiga ona o le COVID-19

Ole tele o atunu'u na fa'atonu pe o lo'o fa'aauau pea ona fa'amalo loka e taofiofia le sosolo ole COVID-19. O lenei mea ua faʻalavelaveina ai le sapalai o maketi eseese, e aofia ai le maketi faʻaaliga. O fa'alavelave sapalai o lo'o fa'atupuina ai lu'itau mo tagata fa'aalia fa'aaliga i le gaosiga ma le tu'uina atu oa latou oloa. O Saina o le atunuʻu sili ona afaina i tulaga o faʻaaliga gaosiga ona o le COVID-19. O le au gaosi oloa na faʻatagaina naʻo le 70% i le 75% o le faʻaogaina o le gafatia faʻatusatusa i le masani masani o le 90% i le 95%. Mo se faʻataʻitaʻiga, Omdia Display, o se faʻaaliga faʻaalia i Saina, e faʻamoemoe e pa'ū le 40% i le 50% i le aofaʻi o le faʻaaliga faʻaalia ona o le le lava o tagata faigaluega, le lava o fesoasoani faʻapitoa, ma taualumaga o karantina.

Tekinolosi LCD e faʻasoa mo se vaega tele o le faʻaaliga maketi i le 2026

O tekonolosi LCD sa fa'aaogaina lautele i fa'aaliga oloa i nai tausaga talu ai. I le taimi nei, o le tele o fanua, e pei o faleoloa, ofisa faʻapitoa, ma faletupe, o loʻo faʻaogaina oloa faʻavae LCD. O le vaega LCD na umia le tele o sea maketi i le 2020 ma o se vaega matua. Ae ui i lea, o le tekonolosi LED e faʻamoemoe e faʻamauina se faʻatupulaia maualuga i le taimi o faʻataʻitaʻiga. O le alualu i luma i tekinolosi LED ma lona natura malosi-o loʻo faʻauluina le maketi mo lenei tekinolosi. O mea taua e pei o le maualuga o le tauvaga mai tekinolosi fou, faʻalavelave i le aofaʻi o manaʻoga, ma le faʻaitiitia o ASP o faʻaaliga LCD faʻaaliga e faʻamoemoe e tuleia le maketi faʻaaliga LCD agai i le tuputupu aʻe le lelei i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o loʻo fuafua Panasonic e faʻagata le gaosiga o le LCD i le 2021. O tagata gaosi TV autu, e pei o LG Electronics ma Sony, o loʻo feagai ma le tele o gau ona o le paʻu o le manaʻoga mo LCD panels.

Telefonitelefoni e faʻasoa mo se vaega tele o le faʻaaliga maketi i le 2026

O le maketi mo smartphones e faʻamoemoe e umia se vaega tele o le maketi. O lenei tuputupu aʻe o le a faʻateleina e ala i le faʻateleina o le faʻaaogaina o le OLED ma faʻaaliga fetuutuunai e tagata gaosi telefoni. La'uina o fa'aaliga OLED fetu'utu'una'i tau maualuluga ua fa'atupula'ia vave; ua fa'amoemoe e fa'aauau pea lenei fa'asologa i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga. O le vaega o mea e mafai ona faʻaogaina atamai ua tulaʻi mai o se auala fou tuputupu aʻe mo le maketi o le lalolagi. O le manaʻoga mo nei masini ua faʻatupulaia vave, ma faʻatasi ai ma le maualuga o le faʻaaogaina o AR / VR tekinolosi, o le manaʻoga mo mea faʻaoga atamai e faʻamoemoe e faʻateleina faʻateleina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

APAC e molimauina le maualuga o le CAGR i le maketi faʻaaliga i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga

O loʻo faʻamoemoeina le APAC e molimauina le maualuga o le CAGR i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. O le faʻatupulaia o numera o faʻaaliga faʻapipiʻi fale gaosi oloa ma le vave faʻaaogaina o faʻaaliga OLED o nisi ia o mea taua i le tuputupu aʻe o le maketi i le itulagi. O le tau o tagata faigaluega e maualalo i le APAC, lea e faʻaititia ai le aofaʻi o tau o gaosiga o faʻaaliga faʻaaliga. O lenei mea ua tosina atu ai kamupani eseese e faʻatuina a latou OLED fou ma LCD panel fale gaosi oloa i lenei itulagi. O mea tau eletise, faʻatau, BFSI, soifua maloloina, felauaiga, ma taʻaloga & faʻafiafiaga pisinisi e faʻamoemoe e saofagā tele i le tuputupu aʻe o le maketi faʻaaliga i le APAC. E le gata i lea, o le siʻitia o le faʻaaogaina o masini faʻaalia i pisinisi eseese, aemaise lava i atunuu e pei o Saina, Initia, ma Korea i Saute, o se mea taua e lagolagoina ai le tuputupu aʻe o maketi. E le gata i lea, ona o le faʻamaʻi COVID-19, o le manaʻoga mo smartphones ma laptops ua faʻateleina ona o galuega-mai-fale masani. E le gata i lea, o faʻalapotopotoga tau tupe ma aʻoaʻoga o loʻo faʻaaogaina metotia faʻaaoaoga numera. O mea nei e saofagā i le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻaaliga laiti ma tetele mo pisinisi ma pisinisi.

https://www.szradiant.com/

Tagata Ta'alo Maketi Autu

Samsung Electronics  (South Korea),  LG Display  (South Korea),  BOE Technology  (Saina),  AU Optronics  (Taiwan), ma  INNOLUX  (Taiwan) o loʻo i ai i le au taʻalo tele i le maketi faʻaaliga.

Vaaiga o le Lipoti

Lipoti Fua

Fa'amatalaga

Maketi Tele Avanoa mo Tausaga 2017–2026
Tausaga Faavae 2020
Vaitaimi Va'aiga 2021–2026
Vaega o Va'aiga Tau (USD)
Vaega Ufiufi E ala ile fa'aaliga tekonolosi, lapo'a lapo'a, ituaiga oloa, tu'usa'o, ma le itulagi
Fa'afanua o lo'o ufitia Amerika i Matu, Europa, APAC, ma RoW
Kamupani e Puipuia Samsung Electronics (Korea i Saute), LG Display (South Korea), Sharp (Foxconn) (Iapani), Iapani Faʻaaliga (Iapani), Innolux (Taiwan), NEC Corporation (Iapani), Panasonic Corporation (Iapani), Leyard Optoelectronic (Planar) (Saina), BOE Technology (Saina), AU Optronics (Taiwan), ma Sony (Iapani). E tusa ma le 20 tagata taaalo o loʻo aofia ai.

O lenei lipoti suʻesuʻe faʻavasegaina le maketi faʻaaliga, e ala i tekinolosi faʻaaliga, lapoʻa lapoʻa, ituaiga oloa, tuʻu, ma le itulagi

Maketi Fa'avae ile Fa'aaliga Tekinolosi:

  • LCD
  • OLED
  • Micro-LED
  • LED sa'o-vew
  • isi

Maketi Fa'avae i le Tele ole Panel:

  • Microdisplays
  • Laiti ma Medium-size Panels
  • Panel tetele

Maketi Fa'avae ile Ituaiga Oloa:

  • Telefonitelefoni
  • Televise Sets
  • PC Mata'itū & Laptops
  • Signage faafuainumera/Fa'aaliga Tele
  • Fa'aaliga Ta'avale
  • Papamaa
  • La'ei La'ei
    • Smartwatch
    • AR HMD
    • VR HMD
    • O isi

Maketi Fa'avae ile Tusa'o:

  • Tagata fa'atau
  • Ta'avale
  • Ta'aloga & Fa'afiafiaga
  • Felauaiga
  • Fa'atau, Talimālō, ma le BFSI
  • Alamanuia & Atina'e
  • A'oga
  • Soifua lelei
  • Puipuiga & Aerospace
  • O isi
  • Maketi Fa'avae ile Itulagi
  • Amerika i Matu
    • US
    • Kanata
    • Mesiko
  • Europa
    • Siamani
    • Peretania
    • Falani
    • Malo o Europa
  • APACROW
    • Saina
    • Iapani
    • Kolea i Saute
    • Taiuani
    • Toega o le APAC
    • Amerika i Saute
    • Sasa'e Tutotonu & Aferika

Atina'e lata mai

  • Ia Aperila 2020, AU Optronics faipaaga ma PlayNitride Inc., o le Micro LED e tuʻuina atu tekinolosi, e atiaʻe ai le maualuga o le faʻaogaina o le micro LED faʻaaliga tekonolosi. O le AUO ma le PlayNitride sa latou fa'atinoina o latou tomai i le fa'aaliga ma le LED e fa'atupu fa'atasi ai se ta'ita'i 9.4-inisi maualuga fetu'una'i fa'aaliga fa'aalia o le fa'aaliga fa'aalia o le micro LED ma le maualuga 228 PPI pixel density.
  • Ia Fepuari 2020, na faʻaalia ai e Samsung lana Onyx screen i Ausetalia i le HOYTS Entertainment Quarter i Moore Park, Sini, le muamua i Ausetalia. O le vaega fou o lo'o fa'aalia ai le mata fou o le Onyx Cinema LED 14 mita a Samsung.
  • Ia Ianuari 2020, na faʻaalia ai e le LG Display ana faʻaaliga fou ma tekinolosi i le CES 2020 i Las Vegas mai Ianuari 7 i le 10. O le a faʻalauiloa e le kamupani le 65-inisi Ultra HD (UHD) Bendable OLED faʻaaliga ma le 55-inisi Full HD (FHD) Fa'aaliga OLED manino.
  • Ia Ianuari 2020, BOE Health Technology ma Beijing Emergency Medical Center na galulue faʻatasi mo le faʻataʻitaʻiga fou o le "IoT + pre-hospital care" e faʻaoga ai tekinolosi IoT i le faagasologa o le tausiga muamua ile falemaʻi ma galulue faʻatasi e faʻaleleia le lelei o le tausiga muamua ile falemaʻi. i Saina.
  • Ia Aukuso 2019, na faalauiloa ai e le LG Display le tatalaina o lona 8.5th generation (2,200mm x 2,500mm) OLED panel production plant i Guangzhou, Saina, e gaosia ai le 10 miliona lapoa OLED panels i le tausaga.

 


Taimi meli: Iuni-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou