Iloiloina o le va i le va o manino faʻaaliga ma atamai tekonolosi

A o faʻaauau pea le faʻateleina o le ata i luga o le ata, o le a faʻaopoopo atili ma manino ai faʻamatalaga e faʻalauteleina ai le atinaʻeina o le atamai atamai. Faʻatasi, o le faʻaauau pea atinaʻe o atamai atamamai o le a faʻalauiloaina foi le atinaʻe atili o le maualuga-faʻamatalaina vitio, manino faʻaaliga mo le faʻalauiloaina o maualuga-faʻamatalaina vaʻavaʻaiga vaʻavaʻaia polokalama e maua ai le lagolago malosi.

I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le televave televave vaʻaia vaʻavaʻaia vaʻavaʻaia, tagata faʻaoga manaʻoga mo ata iugafono ua faʻateleina foi, ma o le manaʻoga mo maualuga-faʻamatalaina vitio o loʻo faʻateleina foi. O le aotelega manaʻoga e vaevaeina i ni vaega se lua, tasi mo le saogalemu-fesoʻotaʻi faʻaaogaina ma le isi mo auaunaga-fesoʻotaʻi faʻaaogaina. I le saogalemu-fesoʻotaʻiga faʻaaogaina, o fesoʻotaʻiga matagaluega matagaluega ua maitauina faapitoa gauai atu i le sailia o le manaʻomia tagata solitulafono i pasese nofoaga, o le puipuia o soligatulafono mataupu i le nofoaga ma gaioiga a le Yellow Cattle Party. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ni isi o soligatulafono i le nofoaga o pasese e manaʻomia ai ni puʻeina o ata e matamata ai i uiga o tagata o loʻo masalomia, ae o isi ata puʻeata o loʻo faʻatautaia nei e le mafai ona maua ai ni faʻamatalaga auiliili aoga. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai ni ki taua faitotoʻa manaʻomia vitio e mafai ona sapalaiina e faʻamalieina foliga manino foliga, ma o loʻo i ai faʻataʻitaʻi ata e le mafai ona faia lenei i le tulaga o se ata.

I le tautua-fesoʻotaʻi faʻaaogaina, o le sili ona masani faʻaaoga o le tiketi faʻatonutonu laina. O loʻo faʻamoemoe le tagata faʻaaoga e mafai e le vitio ona ufiufi se vaʻaiga tele ona iloa ai lea o le mataʻituina o le numera o pasese e faʻatau ai pasese, ina ia mafai ai ona faʻaopopo se faʻamalama o faʻatauga o pepa peʻa manaʻomia e tagata, ma faʻamoemoe o le vitio e mafai ona maua ai ni auiliiliga o le tagata faʻatau pepa ma le pasese i le faʻagasologa o le faʻatauina o tiketi, ina ia tuʻufaʻatasia ma le leo e sili atu ona talafeagai e faʻatautaia ai ni finauga. I le taimi nei, o matagaluega talafeagai o le Matagaluega o Auala nofoaafi ua amataina le faʻaaogaina o faʻauiga maualuga-faʻamatalaina o ata vitio. I nisi o pasese nofoaga, o le HD ata vitio oloa ma agavaʻa o 'eseʻese gaosi ua maeʻa suʻesuʻe ma faʻamaonia. O iʻuga faʻataʻitaʻi o loʻo iloiloina atili. I le faatoa tatalaina "Tekinolosi Tulaga mo Railway Integrated Vitio Suʻesuʻega Faiga", o le faʻauigaina ma agavaʻa tulaga o le HD video ua maeʻa faʻamalamalamaina, faataatiaina se tomai faʻavae mo le faʻaaogaina atili.

HD video surveillance faʻaaogaina ai faʻafitauli ma nofoaafi televavave

O le maualuga-faʻamatalaga vitio vaʻavaʻai vaʻavaʻaia aumaia maualuga-faʻamatalaina manino manino ma se faʻasologa o moni-lalolagi faʻafitauli. O le mafuaʻaga e ui lava o luma-pito mea puʻeata mea puʻeata mafai ona ausia faʻauiga maualuga, o le pito i luma "HD" e le o fai ma sui o le HD o le atoa vaʻavaʻaia vaʻavaʻaia polokalama. "O pupuni faʻaaliga manino o le ai ai se sili atu aʻafiaga i vitio faʻavasegaina, faʻasalalauina ma teuina polokalama ona o le faʻateleina o luma-pito vitio faʻamatalaga. Talu ai o le HD video surveillance system o se system solution, e mafai ona avea ma ona sui e le o se mea puʻe faʻamatala ata. Faʻatasi, o le ai ai manaʻoga tuputupu aʻe ma tomai suiga i le atoa alamanuia filifili mo teuga tupe, lafoina, fesuiaiga ma teuina. O le mea moni maualuga-faʻavasega mataituina faiga e tatau ona mafaufau maualuga-faʻamatalaina mai le atoa mataʻituina faiga, e aofia ai luma-iuga vitio faʻatauina mauaina, vitio faʻailoga encoding faʻatonutonu, vitio faʻailoaina faailo, vitio browsing, vitio faila playback ma isi itu e lagolagoina atoatoa faʻauiga-maualuga mataituina


Taimi meli: Oke-23-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou