Iloiloga o le afa muamua o le 2020: Faʻalavelave ma avanoa i totonu o le tamaʻi laʻau LED faʻaali alamanuia

[Taiala] E ui o le atinaʻeina o fesoʻotaʻi pisinisi ua poloka ma e faigata ona toe totogiina,  laʻititi-pitch LED screen  kamupani e feagai ma le luʻi o le "faigata" tupe faʻaalu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Unilumin faʻailoa i le lipoti e faʻapea i le taimi o le faʻamaʻi puipuia ma le vaitaimi faʻatonutonu, sa faʻamalosia lava e le kamupani le maketiina i luga ole laiga. I le taimi lava e tasi, R&D, manpower, ma offline maketi tau faʻaalu na fai lava si faigata, ma o le siʻitia o tupe faʻaalu na i ai se aʻafiaga mautinoa i polofiti.

I le emo o le mata, ua pasi le afa o le 2020, o le tauina o le faamaʻi o le coronavirus ma le toe amataina o le tamaoaiga e le taumate o upu taua ia i le afa muamua o le tausaga. Mo le  tele-laupepa faʻalauiloa  alamanuia, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e manino. Tutu i le amataga amataga o le toe amataina o le tamaoaiga i le afa lona lua o le tausaga, ua tumu le alamanuia faʻamoemoega mo le toe amataina o manaoga ma faoa le avanoa i le afa lona lua e faʻaititia ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, aemaise lava mo laiti-pitch LEDs . E tusa ai ma kamupani faʻaali atu o loʻo popole iai, pe mafai ona latou toe foʻi i le ala o le vave atinaʻe o loʻo i le tasi gaioiga. Toe tepa i tua i le afa muamua o le 2020, faʻalavelave ma avanoa e nonofo faʻatasi.

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

Mataʻutia

I nai aso ua tuanaʻi, na faʻalauiloa ai e le Unilumin Tekonolosi se faʻatatauga o gaioiga mo le afa muamua o le 2020, faʻailoa mai e faapea i le afa muamua o le 2020, ona o mea taua e pei o le faamaʻi o le coronavirus, ua tolopo ai le kilivaina o le okaina mai fafo a le kamupani; nisi o okaina aiga o loʻo i le poloketi amata-up tulaga ma e le mafai ona lipotia pei ona faʻatulagaina ona o mea taua pei o faʻamaʻi puipuia. O le faapipiiina, komesina ma le taliaina na maeʻa i le vaitaimi, ma tupe maua aloaʻia na afaina i se vaega faapitoa. I se faʻaopopoga, faʻapea foi ona aʻafia i le faʻamaʻi, o le poloketi moli a le malo i le afa muamua o le tausaga sa amata lava i le amataga o le amataga, ma le atinaʻeina o pisinisi faʻamalamalama laufanua pisinisi ma le aoina o totogi na matua afaina ai.

E ui o le atinaʻeina o pisinisi fesoʻotaʻi ua poloka ma e faigata ona toe totogi, o tamaʻi-pitch LED screen kamupani e tatau ona feagai ma le luʻi o le "faigata" tupe faʻaalu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Unilumin faʻailoa i le lipoti e faʻapea i le taimi o le faʻamaʻi puipuia ma le vaitaimi faʻatonutonu, sa faʻamalosia lava e le kamupani le maketiina i luga ole laiga. I le taimi lava e tasi, R&D, manpower, ma offline maketi tau faʻaalu na fai lava si faigata, ma o le siʻitia o tupe faʻaalu na i ai se aʻafiaga mautinoa i polofiti.

I lalo o le tuʻufaʻatasia o aʻafiaga o le tele o mea taua, Unilumin faamoemoe o lona faʻatinoina i le afa muamua o le tausaga o le a pa'ū i le 65% -75% mai le tutusa vaitaimi i le tausaga talu ai. O le mea moni, o le tulaga o Unilumin e le tulaga ese. O le sui mo le alualu i luma alualu i luma alualu i luma i le afa muamua o le tausaga, ma o se foi masani pisinisi faʻafitauli feagai ma le pisinisi. O le tele o mea taua na taʻua i luga na avea ma mafuaʻaga "matautia" i le afa muamua o le tausaga.

https://www.szradiant.com/products/fixed-instalaltion-led-display/
P2 LED screen display; video wall for Indoor design

Avanoa

Ae i le taimi e tasi, e tatau foi ona tatou iloa o faʻalavelave ma avanoa e masani ona o mai faʻatasi. I le tasi itu, ina ua maeʻa le faʻamaʻi pipisi ma le faʻatonutonuina ua ausia taunuʻuga, aemaise i le maketi i totonu o le atunuʻu, o le tele o eria ua uma ona i lalo lamatiaga ma fesoʻotaʻi poloketi ua toe amataina. O loʻo iai le faʻamoemoe o le a sologa lelei le totogiina o le poloketi i le afa lona lua o le tausaga. E le gata i lea, o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma le faʻagaioiga o faʻamaʻi, ua faʻatupuina ai foʻi le tele o avanoa pisinisi fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻafesoʻotaʻi le vevela o le tau ua faʻaoso ai le tele o faʻaoga o faʻaaliga vevela fua infrared. I le vaitaimi o le maeʻa ai o le faʻamaʻi, e aofia ai ma atinae fou, lelei o le soifua maloloina lautele, ma isi.

E le gata i lea, o le masina-umi fale ola na faʻamalosia ai foʻi taumafa fou i le fale tamaoaiga ma le initaneti taumafaina, lea o le a faʻaosofia ai foi le manaʻoga malosi mo tele-screen faʻaaliga i le fale vaega i le lona lua afa o le tausaga ma i le lumanaʻi Mo se faʻataʻitaʻiga, LED fale faʻafiafia fale, laiti-pitch LED TV, ma isi, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga o oloa, o loʻo faʻamoemoe foi e taua tele i le faʻatinoina o kamupani fesoʻotaʻi ile afa lona lua o le tausaga.

Vaʻai i tua i le afa muamua o le 2020, faʻalavelave ma avanoa e nonofo faʻatasi, ma faʻalavelave e sili atu nai lo avanoa; a o vaʻavaʻai atu i le afa lona lua o le tausaga, o faʻalavelave ma avanoa o le a nonofo faʻatasi foi, ae o le eseesega e tele isi avanoa.


Taimi meli: Aukuso-28-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou