Aisea e Fiafia ai Tagata Uma i Aafiaga Fa'atofu Nei

Mai ata o le iMax i Disneyland, mai ta'aloga fa'akomepiuta i fa'aaliga ata fa'atekinolosi, o le poto masani fa'atau i aso nei ua atili fa'atofuina.
O manaoga o tagata mo le lagona o le suitulaga i galuega faatino faʻafiafia ua faʻateleina ma maualuga, ma e faigata mo se faʻaaliga faigofie, mafolafola poʻo se tala masani e faʻamalieina ai le au maimoa.E na'o le fa'ameaalofaina o avanoa fa'aleaganu'u ma se poto fa'atofu e mafai ai e le au maimoa ona fiafia i le fiafia sili atu.
I le tasi itu, o mafaufauga o tagata i le vaitau vitio pupuu e le o lelei e pei o le taimi muamua, i le isi itu, o galuega faʻatofu o loʻo faʻaleleia atili ma sili atu ona lelei, lea e faʻatumuina ma le le iloa le fia iloa o tagata ma faʻamoemoega mo le poto faʻatofu.I le taimi nei, o loʻu atunuu ua avea ma atunuu lona lua sili ona tele i tupe faʻaalu i taimi paganoa ma faʻafiafiaga, ma o loʻo faʻatupulaia pea le tau o maketi o maketi faʻafiafiaga tuusao.E le tatau ona manatu faatauvaa le fa'amoemoe o le fa'atofuina o le IP.
O le immersive experience o se upu lauiloa i tausaga talu ai nei.Mai fa'aaliga ola i fa'aaliga fa'ata'ita'iga, malae ta'alo, fale tifaga ma fa'apipi'i faatufugaga i nisi o nofoaga faitele, o lo'o naunau uma i latou i le tu'uina atu i tagata o fa'amatalaga fa'atofu, ma le fa'amoemoe e ala atu i lenei poto masani , e fa'atosina atili ai tagata fa'atau.

https://www.szradiant.com/application/

O le ā tonu la le aafiaga e faatofuina, ma e faapefea ona aumaia se lagona lotoatoa i le aofia?E mafai ona e tilotilo i lalo e suʻe le tali.

O le a se aafiaga faatofu
Fa'atofu fa'atofu (Flow Experience), e ta'ua fo'i ole a'oa'oga fa'atofu (Flow Theory), poto fa'atofu.
O le fa'atofuina o le poto masani i le tulaga o le mafaufau lelei e fa'atatau i le: pe a matua'i a'afia tagata i le tulaga o lo'o faia ai gaioiga, e taula'i atu lo latou mafaufau, ma fa'amama uma manatu le talafeagai, o lona uiga, latou te ulufale atu i se tulaga o le faatofuina.
O le faatofuina o se aafiaga lelei ma le lelei o le mafaufau, o le a maua ai e le tagata se lagona fiafia tele pe a auai i le gaioiga, ina ia faʻamalosia ai le tagata e toe fai le gaioiga lava lea e tasi e aunoa ma le fiu.

https://www.szradiant.com/application/

E pei ona taʻua i le "The Law of Design", Faʻatofuina o le faʻaogaina lea o tagata e taulaʻi atu i le tulaga o loʻo i ai nei (na faia e le mamanu) ia lagona le fiafia ma le faamalieina, aʻo faʻagaloina le tulaga moni o le lalolagi.

O le poto fa'atofu e mana'omia le fa'agaoioia o sane e lima i le tele e mafai ai.Ina ia tosina atu le mafaufau o tagata auai mo se taimi umi, e tatau ona faʻaumatia isi faʻalavelave i le tele e mafai ai, o lea e lua uiga: o le tasi o le faʻatupuina o le leo ma le malamalama, ma le isi e sili atu le pogisa pe filemu le. siosiomaga i fafo.
Aafiaga Faatofu +
tautala iaafiaga faatofu, e mafai ona toe maua i tua i le faatinoga o le ola-gaioiga "Impression: Liu Sanjie" taitaia e Zhang Yimou i le 2004. O lenei faaaliga o le galuega autu a Saina Lijiang Shanshui Theatre, ma o le uluai faatinoga ola-gaioiga foi o laufanua.O se fa'ailoga fa'afou fa'afiafia sa iai i lena taimi.Sa lelei tele le tali.

https://www.szradiant.com/application/
https://www.szradiant.com/application/

Mulimuli ane, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻe ma le faʻafouina o le tele o auala faʻafiafiaga, faʻafiafiaga vaaiga ma tekinolosi, ata faigofie + fatufatuga e le o toe lava e faʻaosofia ai le fiafia lautele.O le tu'ufa'atasiga o faatufugaga + fatufatua'i + tekonolosi e mafai ona fa'aopoopoina le fegalegaleai i le poto fa'atofu.O le a sili atu ona manaia le aafiaga.

O le faʻavae o le faʻatofuina o le poto masani o le galuega poʻo le vaaiga o loʻo i ai se faʻavae patino tala, tuʻuina atu se tulaga faʻatulagaina mo le au maimoa, fatuina o se lagona o le leiloa o le tagata lava ia i se tala patino poʻo se avanoa patino, ma le ulufale atu i le siosiomaga tala e mafai ona faʻatagaina tagata auai e maua le poto loloto faatofu.o le auai.

O le mea mata'ina e uiga i se aafiaga faatofu e mafai ona ave tagata asiasi i se avanoa e matua ese lava mai le lalolagi moni i se taimi puupuu, e mafai ai ona tatou toe suʻesuʻeina ma faʻamalamalamaina le siosiomaga o loʻo tatou nonofo ai.I le taimi puupuu e aveese ai, e mafai foi ona maua se aafiaga fou ma se malologa faaleagaga.

O le poto fa'atofu e fa'aogaina ai auala fa'atekonolosi eseese, tu'ufa'atasia ma nofoaga, fale, moli ma isi mea fa'apipi'i i luga ole laiga e fa'atupu ai se avanoa e feso'ota'i ai le va'aia ma le moni.O lenei avanoa e mafai ona aumaia i tagata faʻaoga se tino atoa tolu-ituaiga poto masani.
Immersive Interactive Design
O le tu'ufa'atasiga o mea fa'apipi'i fa'ata'ita'iga ma fa'ata'ita'iga fa'atofu fa'atofu e aumaia ai fo'i le tele o mea fa'apipi'i fou fou ma aafiaga matagofie i tagata lautele.O le asō, o le a ou faʻasoa atu ia te oe ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga malie faʻafeiloaʻi, ma seʻi o tatou lagona le matagofie o le poto faʻatofu faatasi!
1. Seesaw Malamalama
O le faʻapipiʻiina o seesaws malamalama o loʻo i luga o auala o Montreal, le "Aai o Faʻafiafiaga".O le seesaw o le manatuaga o tamaiti laiti o le tele o tagata, e faʻatusalia ai le mama ma le fiafia e pei o tamaiti.Na fa'aopoopoina e le tagata mamanu ni fa'amalama moli ta'ita'i i seesaw ta'itasi e fa'apupulaina ai lenei masini fa'atamaiti., mafanafana ma faagaeetia.

O le seesaw o le a tuʻuina atu foʻi se pese na tusia e le tusitala o Toronto Mitchell Akiyama.A o agai i luga ma lalo tagata i luga o le seesaw, o le malosi o moli ma le leo o musika i luga o le seesaw o le a suia foi, e mafai ai e le tagata poto masani ona iloa le siuleo tulaga ese mai le pao o le tino, e pei o le malaga i tua i tausaga. ina ua leai ni taumatematega a tamaiti laiti e toalua.

https://www.szradiant.com/application/
https://www.szradiant.com/application/

2. Terry Plaza induction vitiō toe fa'afo'i masini

I totonu o le Terry Plaza i le ogatotonu o Uosigitone, o loʻo i ai se 1,700-square-futu faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina ata vitio e faʻapipiʻi e le ESI Design.E sui le masini i le gaioi o tagata savavali.E tolu autu o le "Seasons", "Color Game" ma le "City Scenery", ma o faʻaaliga e tolu e fesuiaʻi i le va o tino autu, e faʻaalia ai se faasologa o ata eseese.

A o'o le lau ile Seasons mode, o le fa'aaliga e fa'aalia le fa'ata'amilosaga o le ola o le cherry la'au iloga i le eria o Uosigitone.I le tautotogo, pe a savavali tagata i tua atu o le lau, e amata ona fuga mai le cherry trees, ma fuga e mou malie atu pe a o ese tagata savavali.Ina ua tutu tagata i le faapaologa, sa sisiva pepe i luga o le lau.

https://www.szradiant.com/application/
https://www.szradiant.com/application/

A o'o le lau i le ata Ta'aloga Lanu, e sosolo laina lanu fa'akomepiuta i luga o le lau e pei o se mea fa'apipi'i feso'ota'i o ie lalaga, e fa'alogoina ai gaioiga eseese i Terry Plaza.

A o'o le lau i le tulaga Cityscape, o le lau e fa'aaloalo i le taulaga, fa'atasi ai ma ata o fa'ailoga o le taulaga, fa'atagata ma va'aiga o feoaiga o lo'o fa'aalia pea i luga o le lau a'o ui ane tagata savavali.

https://www.szradiant.com/application/

3. Musika Fountain Interactive Landscape Obscura Digital

I le pito i luga o le fale o le kamupani SalesForce i San Francisco, o le "afu" na siitia atu i totonu o le ofisa, o le 108-futu le umi o le puipui o le LED faʻasalalauga ma sili atu i le 7 miliona pixels, ma faia ai se puipui mataʻina CG.

https://www.szradiant.com/application/
https://www.szradiant.com/application/

O le vaipuna musika lava ia e iai ona uiga mata'utia, ma o le fegalegaleai i le va o le nofoaga ma tagata e sili atu le matagofie ma tulaga ese le vaipuna musika.O le afu e faʻaopoopoina ai le malosi ma le lanu i le malulu ma le filemu o le ofisa o le fale, e tosina atu ai le mafaufau ma maua ai tupe maua faʻasalalauga, ma fasiotia ai manulele e lua i le maʻa e tasi.

Aafiaga Fa'atofu + Fa'amoemoe

Fa'atasi ai ma le fesoasoani a le holographic projection technology, mata le lava 3D tekinolosi, feso'ota'iga fa'atekonolosi fa'atekonolosi, fa'atekonolosi fa'atekonolosi, 5G, AI, AR, VR, MR, atamai fa'akomepiuta ma isi fa'aaliga fa'atekonolosi fa'atekonolosi, fa'atama'i fa'aaliga fa'afuainumera fa'aafu, fa'atofuina ata fa'akomepiuta, fa'atofu. fa'aaliga faatufugaga fa'akomepiuta O oloa e pei o ata fa'atekinolosi ma tala fa'atusa e alia'e mai i se vaitafe e le gata.
E mafai ona tu'ufa'atasia le poto fa'atofu ma le tele o alamanuia.O fale mataaga 3D, fa'aaliga o ata, fa'afiafiaga i tulaga, e aofia ai potu e sola ese ai e fiafia i ai le tupulaga talavou i le taimi nei, e tofu uma lava ma aafiaga fa'atofu.

https://www.szradiant.com/application/

E le gata i lea, o le taimi lava na fanau mai ai le upu immersive experience, na vave ona faʻaaogaina i meaʻai, fale, felauaiga, femalagaaiga, faʻatauga, ma faʻafiafiaga i le tulaga o tagata tafafao maimoa, faʻatautaia i elemene uma o le pisinisi turisi.Aemaise lava i galuega faʻaleaganuʻu turisi, e sili atu le lauiloa o tagata tafafao maimoa.

O le poto fa'atofu + o se tu'ufa'atasiga sili ona faigofie.E mafai ona fa'apea o le fa'atofuina o le poto masani e mafai ona aumaia ni fa'alavelave fou i galuega fa'aleaganu'u masani.Mo le tele o alamanuia po'o galuega fa'atino e mana'omia suiga po'o fa'afouga ma fa'alavelave, o le fa'amanuiaga o le poto fa'atofu e mautinoa lava e mafai ona fa'atatauina o se filifiliga maualuga.


Taimi meli: Apr-25-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou