FXI2.5 LED screen

Pondok Description:

Tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh laju ≥1200Hz, gambar alus jeung jelas.

kinerja ongkos 2.Higher, ongkos pangropéa handap.

3.Strictly screening panjang gelombang LED, kacaangan jeung tegangan, jeung sajabana pikeun mastikeun konsistensi tina sakabeh layar.


jéntré produk

Tags produk

kunming-pangajaran-tv-01P3 tampilan LED indoor

Tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh laju ≥1200Hz, gambar alus jeung jelas.

kinerja ongkos 2.Higher, ongkos pangropéa handap.

3.Strictly screening panjang gelombang LED, kacaangan jeung tegangan, jeung sajabana pikeun mastikeun konsistensi tina sakabeh layar.

kualitas 4.High nyetir IC, digabungkeun jeung sistem kadali nu boga leuwih ti processing 14bit, effecting tingkat abu luhur.

5.Red, héjo sarta bulao LED chip dilebetkeun encapsulation, sudut pandang hadé. adaption kuat ka lingkungan

Awak chip leutik digabungkeun jeung topeng hideung, generating nisbah jelas luhur.

6.Faster keur ngumpul atanapi ngaleupas dinya tanpa alat nanaon.

spésifikasi

barang

FXI2.5

Konfigurasi piksel

SMD2121

Piksel pitch (mm)

2.5mm

Piksel Density (piksel / ㎡)

160000

Baku Ukuran Kabinet (mm)

480mm×480mm

Bahan panel

Die casting Aluminium

Panel Resolution (W*H)

192 × 192

Beurat (kg / PCS)

7.0kg

kacaangan Imbangan bodas (nits)

1200nits adjustable

Max. Power Consumption (W/㎡)

800

Avg. Power Consumption (W/㎡)

250

Serviceability

pungkur

Nempo Angle (deg.)

140 (H) / 140 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920Hz

nyetir Mode

1/32 scan

Gray Level (Bit)

12/14/16

jelas Rasio

3000: 1

perlindungan Peunteun

IP40 Front / IP41 Back

Suhu Warna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

adjustment kacaangan

Programmable / otomatis / manual

warna Calibration

Caang na chroma calibration


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!