layar LED indoor

Pondok Description:

Tingkat 1.Gray: 65536 tingkat, refresh laju ≥1200Hz, gambar alus jeung jelas.

kinerja ongkos 2.Higher, ongkos pangropéa handap.

3.Strictly screening panjang gelombang LED, kacaangan jeung tegangan, jeung sajabana pikeun mastikeun konsistensi tina sakabeh layar.

kualitas 4.High nyetir IC, digabungkeun jeung sistem kadali nu boga leuwih ti processing 14bit, effecting tingkat abu luhur.

5.Red, héjo sarta bulao LED chip dilebetkeun encapsulation, sudut pandang hadé. adaption kuat ka lingkungan

Awak chip leutik digabungkeun jeung topeng hideung, generating nisbah jelas luhur.

6.Faster keur ngumpul atanapi ngaleupas dinya tanpa alat nanaon.


jéntré produk

Tags produk

kunming-pangajaran-tv-01P3 tampilan LED indoor

spésifikasi

barang

FXI2.5

FXI3

FXI4

FXI5

FXI6

Konfigurasi piksel

SMD2121

SMD2121

SMD2121

SMD2121

SMD2121

Piksel pitch (mm)

2.5

3

4

5

6

Piksel Density (piksel / ㎡)

160000

111111

62500

40000

27777

Baku Ukuran Kabinet (mm)

480 × 480

576 × 576

512 × 512

640 × 640

768 × 768

Resolusi panel (W × H)

192 × 192

192 × 192

128 × 128

128 × 128

128 × 128

Beurat (kg / PCS)

≤6.5

≤8

≤6.5

≤10

≤15

kacaangan Imbangan bodas (nits)

1200 adjustable

1200 adjustable

1200 adjustable

1200 adjustable

1200 adjustable

* Max. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

800

800

1000

800

800

* Avg. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

250

250

250

250

250

Serviceability

pungkur

pungkur

pungkur

pungkur

pungkur

Nempo Angle (deg.)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

140 (H) / 140 (V)

Refresh Rate (Hz)

> 1200

> 1200

> 1200

> 1200

> 1200

nyetir Mode

1/32 scan

1/32 scan

1/16 scan

1/16 scan

1/16 scan

Gray Level (Bit)

12/14/16

12/14/16

12/14/16

12/14/16

12/14/16

jelas Rasio

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

3000: 1

Suhu Warna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

adjustment kacaangan

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

warna Calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!