FPP1.667 LED Display

Pondok Description:

1. beurat Lampu kirang ti 7.8kg pikeun tiap panel.

2. Biaya Low of splicing: Sareng hiji babandingan panel sampurna 16: 9, pancaran HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​di konsisten kalawan proporsi video remen-dipaké di 4: 3 atanapi 16: 9, nu bisa greatly ngurangan biaya splicing sahandapeun kaayaanana dual sahiji sumber sinyal prescribed jeung adegan nu tangtu.


jéntré produk

Tags produk

ngawaskeun puseur piksel leutik pitch témbok video LED

1. Light weight less than 4.5kg for each panel.

2. Biaya Low of splicing: Sareng hiji babandingan panel sampurna 16: 9, pancaran HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​di konsisten kalawan proporsi video remen-dipaké di 4: 3 atanapi 16: 9, nu bisa greatly ngurangan biaya splicing sahandapeun kaayaanana dual sahiji sumber sinyal prescribed jeung adegan nu tangtu.

3. Support for Front & Back Installation and Maintenance: Module, power supply, receiving card, conversion card, and cables between panels could all be maintained from the front & back. Additionally, the specially-designed panel could be installed from front as well, which makes it more adaptive to the condition with limited space

4. Sampurna Témbongkeun Pangaruh: 160 ° super lega horizontal sarta nangtung sudut nempoan nyertakeun konsumén leuwih poténsial. The gambar nyiarkeun anu stabil ngandung euweuh garis scanning, sarta ujung gambar téh seukeut tur jelas waktu kaayaan gambar dinamis.

5. Safe Operation: With hot double backup for Signal, stable broadcasting would be guaranteed when failure happens. Anti-hacking Encryption could avoid malicious signal cut-off and input.

spésifikasi

barang

HD1.667

Konfigurasi piksel

SMD LED

Piksel pitch (mm)

1,667

Piksel Density (piksel / ㎡)

360000

Ukuran panel (mm)

400 (W) × 300 (H) × 88 (d)

Resolusi panel (W × H)

240 × 180

Bahan panel

Maot - casting aluminium

Beurat (kg / PCS)

≤4.5

White balance brightness

800nits (adjustable)

* Max. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

800

* Avg. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

250

Serviceability

Hareup / Rear

Nempo Angle (deg.)

160 (H) / 160 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920/3840

Gray Level (Bit)

14/16/18

jelas Rasio

3000: 1

perlindungan Peunteun

Front IP30 Back IP41

Suhu Warna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

adjustment kacaangan

Programmable / otomatis / manual

warna Calibration

Caang na chroma calibration


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!