HD piksel Leutik témbok video LED

Pondok Description:

1. beurat Lampu kirang ti 7.8kg pikeun tiap panel.

2. Biaya Low of splicing: Sareng hiji babandingan panel sampurna 16: 9, pancaran HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​di konsisten kalawan proporsi video remen-dipaké di 4: 3 atanapi 16: 9, nu bisa greatly ngurangan biaya splicing sahandapeun kaayaanana dual sahiji sumber sinyal prescribed jeung adegan nu tangtu.


jéntré produk

Tags produk

ngawaskeun puseur piksel leutik pitch témbok video LED

1. beurat Lampu kirang ti 7.8kg pikeun tiap panel.

2. Biaya Low of splicing: Sareng hiji babandingan panel sampurna 16: 9, pancaran HD tampilan LED bisa gampang spliced ​​di konsisten kalawan proporsi video remen-dipaké di 4: 3 atanapi 16: 9, nu bisa greatly ngurangan biaya splicing sahandapeun kaayaanana dual sahiji sumber sinyal prescribed jeung adegan nu tangtu.

3. Rojongan pikeun Instalasi hareup jeung Purwokerto: Module, catu daya, narima kartu, kartu konvérsi, jeung kabel antara panels bisa kabeh dijaga ti hareup. Sajaba ti, panel husus-dirancang bisa dipasang ti hareup ogé, anu ngajadikeun eta leuwih adaptif jeung kaayaan kalawan spasi kawates

4. Sampurna Témbongkeun Pangaruh: 160 ° super lega horizontal sarta nangtung sudut nempoan nyertakeun konsumén leuwih poténsial. The gambar nyiarkeun anu stabil ngandung euweuh garis scanning, sarta ujung gambar téh seukeut tur jelas waktu kaayaan gambar dinamis.

5. Operasi Aman: Kalawan cadangan ganda panas pikeun Signal, siaran stabil bakal dijamin mun gagal happens.Anti-Hacking Énkripsi bisa ulah jahat sinyal cut-off na input. 

spésifikasi

barang

HD1.667

HD1.875

HD2

Konfigurasi piksel

SMD LED

SMD LED

SMD LED

Piksel pitch (mm)

1,667

1,875

2.0

Piksel Density (piksel / ㎡)

360000

284000

250000

Ukuran panel (mm)

400 (W) × 300 (H) × 88 (d)

480 (W) × 480 (H) × 88 (d)

480 (W) × 540 (H) × 88 (d)

Resolusi panel (W × H)

240 × 180

256 × 256

240 × 270

Bahan panel

Maot - casting aluminium

Maot - casting aluminium

Maot - casting aluminium

Beurat (kg / PCS)

≤6.5

≤7.8

≤10

kacaangan Imbangan bodas (nits)

800 adjustable

800 adjustable

800 adjustable

* Max. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

800

800

800

* Avg. Kakuatan Konsumsi (W / ㎡)

250

250

250

Serviceability

Hareup / Rear

Hareup / Rear

Hareup / Rear

Nempo Angle (deg.)

160 (H) / 160 (V)

160 (H) / 160 (V)

160 (H) / 160 (V)

Refresh Rate (Hz)

1920/3840

1920/3840

1920/3840

Gray Level (Bit)

14/16/18

14/16/18

14/16/18

jelas Rasio

3000: 1

3000: 1

3000: 1

Suhu Warna (K)

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

2000 ≤ TC ≤ 9300 adjustable

adjustment kacaangan

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

Programmable / otomatis / manual

warna Calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration

Caang na chroma calibration


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!