Sefulu fa'amoemoega mo le fa'aaliga fa'aaliga LED laititi i le 2022

Folasaga: I leAlamanuia fa'aaliga ta'ita'i la'ititi-pitchi le 2021, o tekinolosi fou, talosaga fou, avanoa fou, ma luʻitau fou o loʻo ola faʻatasi, ma faʻamoemoe ai tagata i le atinaʻeina o tulaga o pisinisi i le 2022 ma tua atu.O lenei tusiga o loʻo tuʻuina mai ai se vaʻaiga faigata mo le atinaʻeina o le atinaʻe laʻititi laʻititi LED alamanuia i le 2022 mo faʻamatalaga.

Ua lata mai taua tau maketi leo-visio ile fale

https://www.szradiant.com/

Ina ua mavae le silia ma le sefulu tausaga o le atinae, ua maua ai se tulaga mautu le tulaga o le inisinia faapolofesa.Ina ia mafai ona suʻesuʻeina avanoa atinaʻe fou, o le maketi talosaga, e aofia ai le fanua o le aiga, ua avea ma nofoaga vevela mofa'aaliga LEDi tausaga talu ai nei.

O fa'aaliga tele fa'alotoifale e aofia ai Sony, Samsung, LG, ma isi sa fa'atinoina uma su'esu'ega i luga ole TV Micro LED.E tusa ai ma Saina, na faʻalauiloa e Leyard se tele tele fale Micro LED TV i lalo o le faʻailoga Planar i le amataga o le 2019. Ia Setema 2021, Lehman Optoelectronics na faʻatuina atu le 4K 138-inch Micro LED private screen theater, ma faʻatau atu. auala JD.com.Na faʻaalia e Konka le Smart Wall 4K 118-inch, 8K 236-inch version i le 2019. O gaioiga tutusa e aofia ai Skyworth, BOE ma isi.

https://www.szradiant.com/products/fixed-led-screen/

E le faigata ona iloa i le pona o le Micro LED TV, ituaiga TV masani, tele fa'aaliga fa'aaliga tele, mamata LEDkamupani ua uma ona amata la latou faigamalaga.E le gata o le taulaiga o le ituaiga, ae o le mamanu fou o tauvaga o projection, LCD TV, ma Micro LED TV i le maketi leo-vaaia fale, aemaise lava le potu malolo maketi leo-vaaia.Aemaise lava, o le faʻaopoopoina o le Micro LED TV e foliga mai e faʻaalia ai suiga faʻalavelave i le alamanuia.

Mo le faʻataʻitaʻiga, e ui lava e iai sona faʻamanuiaga taua i le mauaina o ata tetele-tele i tau maualalo, o lona faʻagaioiga e sili atu ona lavelave nai lo masini faʻaaliga faʻapipiʻi mafolafola, ma e sili atu le maualuga o manaʻoga mo moli ambient.Ae ui i lea, o televise LCD masani e iai tau faigata ma felauaiga faʻafitauli i le fanua o oloa i luga atu o le 100 inisi.Ae ui i lea, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le atinaʻeina o mea o loʻo i ai i le 4K ma le 8K ultra-high definition, o le tele o TV o loʻo faʻateleina foi i lea tausaga ma lea tausaga.O lea ua mafua ai se va i le mana'oga mo fa'aaliga mafolafola lapo'a tetele i le maketi leo-va'aiga a le fale, ma o le vaega tonu lea e sili atu ai le TV LED.

https://www.szradiant.com/products/fixed-led-screen/

O le mea moni, mo laʻititi-pitch LED faʻaalia tekonolosi, o le Pathfinder fale maketi o le taunuuga o le atinaʻeina o tekinolosi, ma o le manaʻoga foi mo le atinaʻeina o atinaʻe.E pei ona tatou iloa uma, o le faʻaaogaina masani o laʻititi laʻititi laʻititi o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga o faʻaaliga faʻainisinia faʻapolofesa.Ae ui i lea, o le fiasefulu piliona o voluma i lenei maketi e le mafai ona gafatia le atinaʻeina o manaʻoga o tekonolosi MLED.I le taimi nei, o le maketi leo-visio fale ma le tau aoga o le faitau selau piliona e masani lava E sili ona lelei le auina atu i fafo.

O le mea lea, mai le auʻiliʻiliga o le itu sili, o le LED TV e foliga mai o le a maua ai se faʻalavelave i le tele o fale maketi i luga aʻe o le 100 inisi;le isi, pe a uma ona faʻalauteleina le faʻalauiloaina o maketi ma le fua, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o tau, o le a faasolosolo malie ona latou nofoia le tele o le vaeluagalemu.Se aofaiga;i le taimi umi, ina ua uma ona faʻaaogaina MLED i telefoni feʻaveaʻi, laulau, VR headsets ma isi masini, e faʻamoemoe foi e faʻaoga i luga o laʻititi laʻititi TV.

5G+8K, o le ultra-high-definition alamanuia e faatelevaveina le tulaueleele

https://www.szradiant.com/application/

Mai le maketi faʻapolofesa i le maketi o fale ma le maketi faʻapisinisi, o le Ultra HD o loʻo faʻavavevaveina lona ulu ma ua avea ma maliega i le alamanuia.Aemaise lava i le faʻamanuiaga o le 5G ma isi tekinolosi, o lenei faʻataʻitaʻiga ua sili atu ona manino.

Sei o tatou tilotilo muamua i le televise.I le 2021 New Display Industry Innovation and Development Forum na faia i Mianyang ia Setema 10, 2021, Zhao Jun, Ofisa Sili o Pulega o le TCL China Star, na ia tuuina atu se lauga autu i luga o le "Ulu atu i le 8K New Era", ma taʻu mai ai: "Traditional 65-inch , 75-inisi le tele tele O le saito o 4K TV e ogaoga, ma ua manaʻomia le faʻaleleia o iugafono. O lenei manaʻoga ua faʻateleina ai le atinaʻeina o le 8K ultra-high-definition display technology."

Sei o tatou toe tilotilo i le lau tele.I tausaga talu ai nei, ua faʻaaogaina e le CCTV le 5G + 8K tekinolosi i le faʻasalalauga o afiafi tetele ma mea na tutupu, ma o lenei mea na taʻitaʻia ai faʻaoga taʻutaʻua e aofia ai laʻititi laʻititi laʻititi ma faʻaaliga lelei o le LED.Mo se faʻataʻitaʻiga: I le aso 19 o Me, o le AET Altai's first 8K 0.7 full-flip COB display screen na tuʻuina i Saina Central Radio ma Television Headquarters, faʻafeiloaʻi le asiasiga ma le asiasiga a taʻitaʻi mai le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi, le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi. , ma avea ma CCTV "5G + 4K / 8K + AI faʻasalalauga" O se tasi o mea taua o le "Vaaso o le Faʻalauiloaina o Talosaga Fou".

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

O Oketopa 21, o le ono matagaluega a le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi, le Matagaluega o Faasalalauga a le Komiti Tutotonu, le Matagaluega o Felauaiga, Matagaluega o Aganuu ma Tagata Tafafao Maimoa mai fafo, le Setete Pulega o Leitio ma Televise, ma Saina Central Radio ma Na tuʻuina atu faʻatasi e le Televise se faʻaaliga, e filifili ai le vaitaimi mai ia Oketopa 2021 i le 2023. I totonu o le masina, faʻalauiloa le "Hundred Cities and Thousands of Screens" ultra-high-definition video promotion campaign ma le autu o le "Lighting up a Hundreds of Cities and Afe o Mata, Va'aiga Felanulanua'i ma Malamalama".

Ae ui i lea, na faailoa mai foi e le aufaipisinisi pisinisi e ui lava i luga o le itu meafaigaluega, ua sauni le alamanuia faʻaaliga e faʻafeiloaʻi le ultra-high-definition era, o nisi o nei faʻafitauli e manaʻomia ona foia pe a fai o le a faʻatau pisinisi uma le filifili pisinisi, e pei o le le lava. anotusi.Pisinisi faʻataʻitaʻiga fou ma isi.Fa'aosoina e faiga fa'avae e pei o le "Hundred Cities and One Thousand Screens", o le ultra-high-definition alamanuia o le a faatelevaveina lona ulufale atu i totonu o le maketi ma le tulaueleele o talosaga.E mafai ona vaʻaia i le lumanaʻi, o vaega e pei o masini ultra-high-definition, gaosiga o mea e aofia ai, ma le filifili o le siʻosiʻomaga o le a avea ma nofoaga vevela mo le faʻafouina.

Ea fou?O pisinisi e faʻavavevave a latou auala i luga ole Initaneti o Mea

O le manatu o le Initaneti o Mea o loʻo faʻaalia e le Initaneti o Mea uma e le o se mea fou i le fanua o meafale.Ae ui i lea, o le faʻasalalauga e faʻaalia e le au gaosi oloa e suia le Initaneti o mea pisinisi e mautinoa lava o se tala fou i le alamanuia i tausaga talu ai nei.

I le taimi o le InfoComm China 2021 na faia i Beijing ia Iulai 2021, Unilumin Technology o le muamua lea i totonu o le alamanuia na faʻalauiloaina se "laupapa tele faʻamalamalamaga komipiuta", ma faʻaalia ai ua ulufale atoatoa Unilumin i le vaitau o le faʻaaliga atamai o le Initaneti o Mea.I le taimi lava e tasi, na suia e le kamupani le folasaga i le "Internet of Things Enterprise", lea e faʻaalia ai lona naunautaiga e suia le Initaneti o Mea.

https://www.szradiant.com/gallery
https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

Faʻafuaseʻi, ia Oketopa, na faʻasalalau ai e le BOE se faʻaleleia atili o lona tulaga faʻailoga ma faʻasalalau se misiona fou, faʻailoga faʻavae ma tautinoga faʻailoga.O le faʻaleleia o faʻailoga e faʻavae i luga o le suiga atoatoa a le kamupani i luga o le Initaneti o Mea faʻataʻitaʻiga faʻavae, faʻatosina tulaga taua o le uluaʻi faʻailoga, ma ave "tofi, faʻafouina ma atinaʻe" e pei o le manatu, ma faʻavaeina le "suia o le olaga ma le loto" e pei o le galuega fa'ailoga a le kamupani mo le atina'e i le lumana'i.O le mataupu faavae o le "taʻitaʻia tekinolosi, tulaga lelei o oloa, tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga, tagata-faʻatatau" ma le faʻailoga fou folafolaina ua iloa ai se suiga loloto ma faʻafouina faʻafouina o le manatu faʻailoga, tuʻuina atu i tagata se paʻi mafanafana, sili atu le tausiga o tagata, ma sili atu lagona lelei.Ole ata fa'atekonolosi fa'atekonolosi a BOE e fa'ailogaina fo'i le ulufale atu o BOE i se tulaga fou o le atina'e i le suiga ole Initaneti o Mea.

Aisea e naunau ai kamupani gaosiga masani ile Initaneti o Mea?E talitonu le alamanuia o le numera o le taʻiala o le atinaʻeina o taimi, ma o le Initaneti o mea o le taimi o le Initaneti o Mea uma ua noatia ma vave oʻo mai, ma o le faʻaaliga faʻaalia e avea o se fesoʻotaʻiga taua o tagata-komepiuta o le a faʻafeiloaʻi ai foʻi fou. suiga.Muamua, o le faʻaaliga faʻaaliga o le a avea ma mea uma;lona lua, o le faʻaaliga o le a sili atu le atamai.

https://www.szradiant.com/application/

Fa'aaliga o le a so'o se mea, o lona uiga e tele fa'aaliga tekonolosi o le a fa'atasi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lumanaʻi o le atinaʻeina o le Micro LED tekinolosi e foliga mai e laʻititi e pei o mataʻitusi atamai ma VR headsets, e pei o le tele o fale TV ma ata tifaga, ausia "mea uma e mafai ona e 'ai".Ma, i le vaitau o le Initaneti o Mea, o suiga fou o le a faia i le laufanua faʻailoga, ma i le feagai ai ma lenei tulaga o loʻo oʻo mai, poʻo ai lava e mafai ona amata muamua o le a maua le lima maualuga.

Afai o le 2021 o loʻo avea pea ma tausaga o le faʻamalamalamaina mo le suiga o le Initaneti o Mea mo kamupani mata, ona mafai lea ona faʻapea o le tele o kamupani ma le tele o pisinisi o le a tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le Initaneti o Mea ma fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi i le lumanaʻi, ma maua ai le fanau mai. oloa fou., O se faatulagaga fou.

I le vaitau o micro-pitch, o loʻo faʻalauteleina le faʻaogaina o alamanuia

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

So'o se fa'atekonolosi fa'atekonolosi o le a fa'aosoina ai se suiga o le alamanuia, fa'atupuina suiga i le tulaga o oloa, fa'ata'ita'iga pisinisi, ma e o'o lava i le fausaga o fa'ailoga.Faʻatasi ai ma le faʻaalia o le faʻaalia o le LED e faasolosolo malie ona ulufale atu i le P0.X micro-pitch era, o lenei ituaiga suiga o mamanu alamanuia e le mafai foi ona alofia, ma o le mea e sili ona mataʻina o le faʻateleina lea o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o pisinisi.

Ina ua mavae le sili atu ma le sefulu tausaga o atinae, o aso nei laititi-pitch LED alamanuia faaalia ua ulu atu i se tulaga matua matutua o le atinae, ma o le alamanuia ulufale pa ua faasolosolo faaitiitia.O le tosina atu i le tele o maketi gafatia, o le tele o le aufaipisinisi ua sasaa mai, ua faʻaaogaina pisinisi o loʻo iai nei O le numera e fai si tele, aemaise lava mo pisinisi laiti ma feololo.Ae ui i lea, i le tasi itu, o le feagai ai ma luitau eseese e pei o suiga i le tulaga tau tupe o le lalolagi, faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻalesoifua maloloina lautele, ma le siʻitia o tau o mea mataʻutia i luga, o nei kamupani, ua uma ona maua tupe, o le a sili atu ona faigata le olaga.I le isi itu, i lenei augatupulaga o micro-pitch, lea e sili atu ona faʻalagolago i le taʻitaʻiga faʻatekonolosi, o kamupani o loʻo faʻatumauina a latou pisinisi i le pito i tua o le alamanuia filifili e feagai ma lamatiaga sili atu o le shuffling.

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

O kamupani taʻutaʻua na ulufale muamua i le maketi o loʻo i ai le faʻaputuga loloto i tupe faavae, tekinolosi, taleni, auala, faʻatau, ma galuega faatino.I le feagai ai ma le micro-pitch era, e le gata ina sili atu le malosi e auai i luga o le taʻitaʻia o suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe, ae o loʻo i ai foʻi se malosi malosi e tauaveina tulaga lamatia i pisinisi.Aemaise lava i le micro-pitch era o loʻo pulea e le taʻitaʻiga faʻatekonolosi, o le a sili atu le gauai atu o tagata faʻaoga i faʻamaoniga faʻailoga, lea o le a faʻateleina ai foʻi le faʻaogaina o punaoa manuia maketi i kamupani taʻitaʻia i se tulaga patino.

Aemaise lava i le televave o le atinaʻeina o tekonolosi Mini / Micro LED, o lenei tulaga o le a sili atu ona lauiloa.Talu ai ona o lenei ituaiga o R&D pito sili ona maualuga e manaʻomia mo taleni ma tupe faavae, e foliga mai e vaivai tele pisinisi laiti ma feololo e sili atu i tua atu o kamupani taʻutaʻua i tekonolosi fou.I le taimi lava e tasi, i le amanaʻiaina o le amio saʻo o le faʻasologa o filifili pisinisi o pisinisi taʻutaʻua, e sili atu ona lelei i le itu gaosiga, o lea o le a faʻalautele atili ai le va ma SMEs i tulaga o suiga tekonolosi, faʻatonuga tau, ma le tuʻuina atu o oloa. .

I le taimi nei, o le faʻamoemoe o le micro-pitch faʻaaliga ua tosina mai ai le faʻatulagaina malosi o le tele o ituaiga, ma o le tele oi latou o "tagata tuai" i le pisinisi LED.Aʻo faʻamaonia le faʻamoemoeina o maketi, o loʻo faʻaalia atili ai i le vaitau o le micro-pitch faʻaaliga, o le tauvaga faʻailoga o le a sili atu le malosi, shuffling e le maalofia.

I le vaitau o le micro-pitch, o filifiliga a le au faʻaoga o le a faʻatumauina i luga o faʻailoga sili atu ma le tele o faʻauluuluga ma le malosi, ma o le tuʻuina atu o punaoa manuia maketi o le a faʻapipiʻiina foi i luga o faʻailoga sili atu ma le tele o gafatia faʻatau, lea o le a faʻalauteleina ai le ulu.Ole va ole malosi ole fefa'ataua'iga ile va o pisinisi ma SMEs.O nei mea uma o le a faʻateleina ai le maketi ma le leo o kamupani taʻutaʻua, ma faʻateleina ai le faʻaogaina o maketi.

https://www.szradiant.com/gallery

Ole manatu ole "meta universe" e ono fa'aoso ai avanoa fou

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

Talu ai nei, o le faaupuga "meta universe" ua faaosofia ai le lautele o le mafaufau i le faasaienisi ma tekinolosi, ma le tele o tekinolosi, e aofia ai Tencent ma Bytedance, ua auai i tupe teufaafaigaluega.Na suia foi e Facebook lona igoa i le Meta mo le meta-universe concept, lea e faʻaalia ai le tele o le tele o le aufaipisinisi i le tekinolosi faʻapipiʻi taua i lenei mataupu.

O faʻamaumauga a le IDC o loʻo faʻaalia ai o uta o le ulu VR i le lalolagi atoa i le kuata muamua o le 2021 na siitia i le 52.4% i lea tausaga ma lea tausaga.O loʻo faʻatatauina o uta o le ulu o le VR i le lalolagi atoa e faʻamoemoe e ausia se fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 41.4% mai le 2021 i le 2025. O le tele o maketi o loʻu atunuu VR na oʻo atu i le 41.35 piliona yuan i le 2020 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 105.16 piliona yuan i le 2023, o lona uiga e le masalomia le isi 100 piliona tulaga maketi.

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

I le taimi nei, o le meta-universe manatu, lea e foliga mai e mamao, o le mea moni e fesoʻotaʻi vavalalata ma LED.O le mea ua taʻua o le meta universe o le mea moni lava o se lalolagi faʻapitoa immersive i le mea moni, e le mafai ona vavaeeseina mai le lagolago a AR, VR ma isi mea faitino.Talu ai ona o lenei lalolagi vaʻaia o loʻo i ai uiga faʻapitoa ma fegalegaleaiga, e sili atu i le lumanaʻi, o auaunaga faʻatekinolosi, ata, taʻaloga, ma e oʻo lava i le faʻatau atu o oloa o le a faʻaaogaina ma o le a faia ni faʻataʻitaʻiga pisinisi fou.I se tulaga lautele, o le manatu o le Metaverse e aofia ai le ono vaega o tekinolosi pito i luma, e aofia ai le Initaneti o mea tekonolosi, atamai faʻapitoa, tekonolosi fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga ma tekonolosi komepiuta, taʻaloga eletise, poloka poloka ma isi.

I le lalolagi o meta universe, o loʻo i ai foi avanoa mo mata LED.Muamua lava, i tulaga o meafaigaluega meafaigaluega, o le VR / AR masini i le faitotoa o le Meta Universe e mo le vaʻavaʻai mata, o loʻo i ai le maualuga tele o manaʻoga mo faʻailoga e pei o le fofo ma le faʻafouina fua.I le taimi nei, o auala faʻapitoa e aofia ai le OLED, quantum dot liquid crystal, ma isi mea uma o loʻo vaʻavaʻai uma i lenei maketi, ae o le pisinisi e masani ona talitonu o le Micro LED o le tagata sili lea i lenei talosaga, lea e foliga mai o lona uiga o kamupani mata LED ua uma ona i luga o le. itu talosaga.Faʻaaogaina le avanoa, Liantronics Optoelectronics, Unilumin, Absen ma isi kamupani ua matutua mataupu.I le lumanaʻi, e sili atu ona maua avanoa i fanua o meafaigaluega faʻapipiʻi, mea pito i luma, ma le tuʻuina atu o laulau.

https://www.szradiant.com/gallery/fixed-led-screen/

I le isi itu, faatasi ai ma le loloto o le faʻaogaina o tekinolosi e pei o le Initaneti o Mea ma le atamai faʻapitoa, o le a faʻalauteleina le vaega o auaunaga masani i le itu o le numera, atamai, ma e oʻo lava i le virtualization, lea o le a mautinoa lava e le mafai ona vavaeeseina mai le fegalegaleaiga a le tagata-komepiuta. interface, o lona uiga, o le faʻaogaina o faʻaaliga faʻaaliga..O le mea moni, i tausaga talu ai nei, na faia ai e kamupani mataʻitusi LED suʻesuʻega ma taumafaiga i le fanua o AR, VR, ma XR.Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamalama faʻamalama o le LED e auai i le pueina o ata tifaga ma galuega televise, e fai ma ata mataʻutia i totonu o potu, ma avea ma aʻoaʻoga mamanu faʻapitoa mo le atinaʻeina o vaega o fale gaosimea., Fa'atino e pei o se fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga fa'atofuina mo falemata'aga ma tafaoga maimoa, fa'aaogaina mo a'oa'oga fa'aa'oa'oga fa'aaliga ata va'aia, ma isi.
E tusa ai ma le meta universe, e le mafai lava e le alamanuia ona tuʻuina atu se faʻamatalaga manino, ma o loʻo i ai le leo o masalosaloga e uiga i ona faʻamoemoega.Ae ui i lea, faatasi ai ma le matua ma le faʻaogaina o tekonolosi Micro LED, e talitonuina o le a tele atu fesoʻotaʻiga ma le lalolagi numera ma le lalolagi.O le va'ava'ai toto'a i le fa'agaioiga o lenei alamanuia atonu e mafai ona aumaia ai avanoa fou pisinisi.


Taimi meli: Ian-05-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou