Pisinisi mata LED: "aafiaga immersive" tatala se mataupu fou i le alamanuia turisi faaleaganuu

O le "14th Five-Year Fuafuaga" o loʻo faʻaalia ai le tele o alamanuia o le a maualuga le gauai i le lumanaʻi, e pei o VR / AR, Initaneti o Mea, 5G, atinaʻe fou, ma isi. lea o turisi faaleaganuu o loo avea foi ma popolega pisinisi i le taimi nei aemaise lava i le tulaga tuai o le faamai, o le atunuu e uunaia malosi le toe faaleleia o le tamaoaiga i nofoaga eseese ma faaosofia manaoga i totonu o le atunuu, lea o le a uunaia atili ai le manuia o pisinisi faaleaganuu ma turisi.

1

I le isi itu, faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le matagofie o tagata, o le faʻafouina ma le faʻaleleia o pisinisi faʻaleaganuʻu turisi ua ulufale atu foi i se vaitau o atinaʻe, ma o le tele o meafaigaluega, aemaise lava le faʻaalia ma le faʻaalia o polokalame ma meafaigaluega, o loʻo faʻafouina pea. Faatasi ai ma i latou, masini fa'aaliga fa'afuainumera fa'atasi ai ma le "aafiaga immersive" ona o le autu o lo'o fa'ateleina ma fou; i le taimi lava e tasi, "aafiaga immersive" o le faʻatonuga pisinisi autu o kamupani faʻaaliga LED e faʻalautele ai le aganuu ma pisinisi tafafao maimoa.

A'o va'ai i Saina, o le "aafiaga fa'atofu" o lo'o avea ma "so'ese'esega" o pisinisi fa'aleaganu'u turisi. I tausaga talu ai nei, o le tele o kamupani faʻaalia LED e pei o Leyard ma Unilumin ua faʻaogaina le IP faʻale-aganuʻu, faʻaaogaina meafaigaluega e pei o faʻaaliga faʻatupuina o le LED ma faʻaaliga manino, faʻapea foʻi ma faʻaoga tekonolosi e pei ole AR, VR, MR, projection, ma isi. fa'atupuina se si'osi'omaga fa'amalama fa'atofuina, fa'ataga ai le au maimoa e fa'alogoina le fa'ate'ia o lagona ma le iloa o le mafaufau, ma fa'atupuina ai se poto fa'ato'a "fa'atofu".

https://www.szradiant.com/products/

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o galuega faʻale-aganuʻu faʻale-aganuʻu, e pei o falemataʻaga faʻatofu, paka autu faʻatofu, faʻaaliga malamalama faʻatofu, faʻafeiloaʻiga i le po, ma isi, faʻatasi ai ma le tele o le "faʻatofuina" fegalegaleaiga ma faʻafiafiaga, faʻaalia atoatoa Le matagofie o le tuufaatasiga o fa'aalia tekinolosi ma le poto masani fa'aleaganu'u.

3

Saina Grand Canal Falemataaga

O le avea o le China Grand Canal Museum e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le a toe faʻafouina ai se faʻataʻitaʻiga tele o le faatofuina o vaaiga anamua, e mafai ai e le au maimoa ona toe foʻi i tua i le talafaasolopito o le faitau afe o tausaga; mamanuina le aafiaga fegalegaleai o le "faaaliga malamalama + potu sola ese", ina ia mafai e le aofia ona maua se poto masani faaleaoaoga faaleaganuu i le fiafia o le taaloga ; Faʻaaogaina o le mataʻitusi tele o le LED foafoa + holographic projection e fatu ai se 360 ​​° multimedia loop theater, faʻatagaina le le au maimoa ina ia malamalama atoatoa i le malosi fa'ale-aganu'u i se avanoa e tele.

Ina ia mafai ona "faʻaola mea faʻaleaganuʻu", Phoenix Satellite TV ma le Falemataʻaga o le Falemataʻaga na faia muamua se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatekonolosi maualuga "I luga o le Vaitafe i le taimi o le Qingming Festival 3.0". O lenei fa'aaliga o lo'o fa'aalia ai le matagofie o le fa'ata'ita'iga, uiga fa'aleaganu'u ma tala fa'asolopito o ulua'i galuega umi-volume, ma tu'ufa'atasia le 8K ultra-high-definition digital interactive technology, 4D dynamic images, ma ituaiga faatufugaga eseese e iloa ai le tele-level interactive and immersive experience. i le va o le au maimoa ma galuega, e mafai ai e tagata ona iloa le mea fou Lagona le malosi o le aganuu masani.

4

Le Aai Fa'asaina "I luga o le Vaitafe i le taimi o Qingming Festival 3.0"

5

"Yellow Crane Tower i le Po" Light and Shadow Performing Arts

Talu ai nei, o le fa'atofuina o le malamalama ma le ata lafoia o le "On the Yellow Crane Tower at Night" ua maofa ai tagata tafafao maimoa i le tulaga o le fa'auigaina o le fa'auiga o le "malamalama ma le ata + fa'atinoga". Faʻaaogaina le faʻaogaina o le laser, fesoʻotaʻiga leisa, mata LED pito i luma, fefaʻatauaʻiga ata o tagata fai ata, moli faʻafiafia 3D, puao vai maualuga ma le tele o isi malamalama fou ma ata lafoia e ausia ai le tuʻufaʻatasia atoatoa o tekonolosi malamalama ma ata.

I le taimi nei, o loʻo popole malo i le lotoifale e uiga i le faʻaleagaina o le malamalama i moli o le taulaga, ma e matua popole lava i le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, lea e maua ai avanoa mo le lautele o le faʻaogaina o le LED, o se faʻasao-ola ma lanu meamata lanu meamata oloa. E tusa ai ma faʻamaumauga a le inisitituti suʻesuʻega talafeagai, o loʻu atunuʻu o loʻo faʻamalamalamaina le faʻamalama o le laufanua i le 2019 O le tau o le gaosiga ua oʻo i le 110.8 piliona yuan. O lenei mea o le a faʻateleina ai le atinaʻeina o le faʻaaliga faʻaalia LED.

6

Taimi meli: Ian-12-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou