LED-skjermbedrifter: "oppslukende opplevelse" åpner et nytt kapittel i kulturturismeindustrien

«14. Femårsplan» peker ut flere bransjer som vil få høy oppmerksomhet i fremtiden, som VR/AR, Internet of Things, 5G, ny infrastruktur osv. LED-skjermindustrien har høy grad av oppmerksomhet, bl.a. hvilken kulturturisme er også den nåværende industriens bekymring. Spesielt i det sene stadiet av epidemien, fremmer landet kraftig økonomisk oppgang på forskjellige steder og stimulerer innenlandsk etterspørsel, noe som vil drive den videre velstanden til kultur- og reiselivsnæringen.

1

På den annen side, med forbedringen av folks estetiske bevissthet, har den nåværende innovasjonen og oppgraderingen av kulturturismeindustrien også gått inn i en utviklingsperiode, og mye utstyr, spesielt programvare og maskinvare for skjerm og visuell effekt, blir stadig oppdatert. Blant dem blir digitalt displayutstyr med «oppslukende opplevelse» som kjerne mer og mer nytt; Samtidig er "oppslukende opplevelse" også den viktigste forretningsretningen til LED-skjermbedrifter for å utvide kultur- og reiselivsnæringen.

Ser vi på Kina, er "oppslukende opplevelse" i ferd med å bli "neste utløp" for den kulturelle reiselivsindustrien. De siste årene har mange LED-skjermbedrifter som Leyard og Unilumin utnyttet kulturell IP, brukt maskinvare som LED kreative skjermer og transparente skjermer, samt teknologiske applikasjoner som AR, VR, MR, projeksjon osv. Den kombinerte romskapingen skaper et oppslukende landskapslysmiljø, som lar publikum oppleve sjokket av sansene og gjenkjennelsen av sinnet, og skaper en helhjertet "oppslukende" opplevelse.

https://www.szradiant.com/products/

For tiden er det mange oppslukende kulturturismeprosjekter, for eksempel oppslukende museer, oppslukende temaparker, oppslukende lysshow, oppslukende nattturer osv., kombinert med ekstremt "oppslukende" interaktive og underholdningsopplevelser, reflekterer til fulle skjønnheten i kombinasjonen av vise teknologi og kulturell opplevelse.

3

Kina Grand Canal Museum

Med China Grand Canal Museum som et eksempel, vil det omforme en storstilt oppslukende eldgamle scene, slik at publikum kan gå tilbake til tusenvis av års historie; utform den interaktive opplevelsen av "kunnskapsvisning + rømningsrom", slik at publikum kan få en personlig kulturell utdanningsopplevelse i spillets moro; ved å bruke LED-kreativ storskjerm + holografisk projeksjon for å lage et 360° multimedia loop-teater, slik at publikum for fullt ut å oppfatte den kulturelle vitaliteten i et flerdimensjonalt rom.

For å «få kulturelle relikvier til live», skapte Phoenix Satellite TV og Palace Museum tidligere en høyteknologisk interaktiv kunstforestilling «Across the River Under Qingming Festival 3.0». Denne utstillingen graver ut den kunstneriske sjarmen, kulturelle konnotasjonen og historiske trekk ved de originale langvolumsverkene, og integrerer 8K ultra-high-definition digital interaktiv teknologi, 4D dynamiske bilder og ulike kunstneriske former for å realisere den interaktive og oppslukende opplevelsen på flere nivåer. mellom publikum og verkene, slik at folk kan oppleve nyheten Føl vitaliteten til tradisjonell kultur.

4

Den forbudte by "Over elven under Qingming-festivalen 3.0"

5

"Yellow Crane Tower at Night" Lys og skygge scenekunst

Nylig har den oppslukende lys- og skyggeforestillingen til «On the Yellow Crane Tower at Night» forbløffet turister i form av en «oppslukende» historietolkning av «lys og skygge + ytelse». Bruk av laserprojeksjon, laserinteraksjon, LED-skjerm i forgrunnen, skuespillerbildeinteraksjon, 3D-animasjonslys, høytrykksvanntåke og mange andre innovative lys- og skyggeteknologier for å oppnå den perfekte integreringen av lys- og skyggeteknologi og kunst.

For tiden er lokale myndigheter bekymret for lysforurensning i bylandskapsbelysning, og er svært bekymret for energisparing og miljøvernspørsmål, som også gir muligheter for bred anvendelse av LED, et energibesparende og grønt landskapsbelysningsprodukt. I følge relevante forskningsinstituttdata har mitt lands LED-landskapsbelysning i 2019. Utgangsverdien har nådd 110,8 milliarder yuan. Dette vil drive utviklingen av LED-skjermindustrien ytterligere.

6

Innleggstid: Jan-12-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send det til oss