Aʻafiaga o le New Coronary Pneumonia Epidemia i luga o Saina faʻaali faʻaali Alamanuia Alamanuia

O se faʻafitauli fou na maua ai le siama o le coronavirus (COVID-19) na pesia i le laueleele o Saina, ma o itumalo tetele ma taulaga i le salafa o le atunuu na faalauiloa ai tali a le atunuu. Talu mai le World Health Organisation (WHO) na faasilasilaina ia Ianuari 31 o le faamaʻi fou o le coronavirus ua lisiina o se "faalavelave faafuasei lautele soifua maloloina (PHEIC) o popolega faavaomalo", ua i ai le faateleina numera o leo na afaina tele ai le tamaoaiga Saina. . Aʻo salalau le faʻamaʻi i le tele o atunuʻu o le lalolagi, ua maua ai le faʻamaʻi o le pneumonia fou i le lalolagi atoa, ma ua mafua ai le popole tele i le galuega. E leʻi paʻu le efuefu o le fefaatauaiga o fefaatauaiga a Sino-US, ma ua toe tupu foi le faamaʻi pipisi o le paleonia ua faapaleina, ma ua toe fetaiaʻi foi le alamanuia faʻaaliga LED. O le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le alamanuia o le geometric, ma le faʻafefea ona mafai e la matou kamupani ona sao mai lenei faʻalavelave ona avea ma se faʻafitauli e tatau ona feagai ma le tele o kamupani. O le faʻamaʻi tulaga o se sili asiasia o le atinaʻe agavaʻa e teteʻe ai tulaga lamatia, ma o se tele foi suʻesuʻega o lona lautele malosiʻaga.

Aotelega o le tulaga aoao -— Aʻafiaga o le faamaʻi i le tamaoaiga o Saina

Ina ia talanoaina le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le lotoifale LED faʻaaliga alamanuia apalai, e tatau ona tatou malamalama muamua i le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le macroeconomics. E mafai ona faʻamautuina le faʻavae tamaoaiga? Mo lenei fesili, Wang Xiaoguang, Sui Faatonu o le Economics Matagaluega o le Tutotonu Party Aoga (National Aoga o le Faafoega) Fai mai, "O le aafiaga o le fou coronavirus siama papala i luga o le tamaoaiga o Saina o se puupuu taimi i fafo teʻi ma e leai se aafiaga i o le atinaeina o le tamaoaiga i tulaga ma taimi umi. ”

E talitonu le au popoto, o le faamaʻi o le a tele sona aafiaga i le aufaigaluega i se taimi puupuu, faatasi ai ma turisi, falefaigaluega, faletalimalo ma kamupani vaalele e sili ona afaina ai; talu ai le paʻu o le faʻaaliga manino, faleoloa faʻatau e aofia ai le initaneti faʻatauga o le a afaina ai foi. Mo alamanuia ma fausiaina, o le kuata muamua ei ai sina aʻafiaga, ma o le a faʻasolosolo ona toe faʻaleleia le amataga tuputupu ae auala i le lumanaʻi.

E ui lava o le faʻamaʻi e leai sona aʻafiaga i le tamaoaiga o Saina i le feololo ma le umi, ae e le mafai ona le amanaʻia le aafiaga puʻupuʻu. O loʻo malamalama lelei e faʻapea, o le aʻafia i lenei faʻamaʻi, ua faʻalauteleina ai le aso malolo o le Spring Festival, ua faʻatapulaʻaina gaioiga a tagata, ma le tuai ai ona toe amataina o galuega i nofoaga eseese. O lenei faamaʻi e iai sona aafiaga tele i le tamaoaiga o Saina. O maketi o loʻo aʻafia tele ile faʻamaʻi, o loʻo feagai ma le tele o le ola, ae maise pisinisi laiti ma feololo i fale gaosi oloa ma auaunaga e tatau ona ave iai le faʻamuamua.

Ona o le paʻu o le aufaʻatau tagata, o nisi SMEs ono iai ni faʻafitauli tau tupe ona o le le lava o oka. I le taimi lava e tasi, o le faʻatapulaʻa o femalagaaʻiga a tagata faigaluega o loʻo tuusaʻo pe le tuʻusaʻo atu foi i le siisii ​​i luga o tau o oloa i totonu o le atunuʻu. A o tuleia i luga tau i se taimi puʻupuʻu, e ono mafua ai foi nisi pisinisi 'sapalai filifili ma le maeʻaina o aso malolo rework e aʻafia latou, lea o le a faʻateleina ai a latou gaosiga.

E maitauina i lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, e iʻu ni pisinisi laʻititi ma feololo e ono le manuia ona o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e ono iʻu ai i le nau. O le mea lea, o pisinisi tetele saili le mautu ma pisinisi laiti ma feololo saili ola, lea o le a avea ma masani masani i taimi o le faʻamaʻi.

O tagata uma o loʻo i totonu o le taulaga - - O kamupani faʻaali ata faʻaali atu ua faʻaalia!

O le faʻamaʻi e leai se alofa, ma o le lalolagi e alofa.

O le faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi na matua faʻalavelave uma ai i le pao o tagata. Eseese tagata na ese le tali atu ile faamai. "Fale" ua avea ma masani mo le tele o tatou i le fale. Peitai, o agelu papaʻe na tau i le laina pito i luma e leʻi i ai so latou "fale"; oi latou na faʻaauau pea ona tuʻuina atu mea mo le pito i luma o le teteʻe i faʻamaʻi e leai se "fale"; Na faʻaalia e le LED e leai se "fale" o tagata. I le taimi faigata, na latou o mai uma i luma, Faʻaaoga se oe lava malosi i le anti-epidemi galuega!

O Ianuari 28, na filifili Sanan Optoelectronics e foai atu le 10 miliona yuan i le Aai o Jingzhou i le igoa o le "Fujian Sanan Group Co., Ltd., Sanan Optoelectronics Co., Ltd." ia lagolagoina atoatoa le puipuia ma le faʻatonutonuina o le faʻamaʻi fou o le pale i le Aai o Jingzhou; i Fepuari 1, I lalo o le faatonuga ma faatulagaga o le Taitaifono Yuan Yonggang, Dongshan Precision, faatasi ai ma lona lala Yancheng Weixin Electronics Co., Ltd. (sui Yancheng Dongshan Precision Alamanuia Park), pasi e ala i le Koluse Mumu Sosaiete o Wuzhong Itumalo o Suzhou City ma le Koluse Mumu a le Itumalo o Yandu o le Aai o Yancheng Taitasi foaʻi RMB 5 miliona (aofai o RMB 10 miliona) i le Hubei Itumalo New Coronary Pumaonia Puipuiga ma Faʻatonutonu Ofisa, lea na faʻaaoga faapitoa mo le pito i luma faʻamaʻi puipuiga ma puipuiga galuega i Wuhan , Hubei ma isi nofoaga; Itumalo Koluse Mumu ma isi vaega talafeagai foaʻi 5 miliona yuan, aofia ai 3 miliona yuan i tinoitupe ma 2 miliona yuan i le lalolagi faʻatauina o mea; talu mai le tapunia o Wuhan ia Ianuari 23, Liad Group ma Fanxing Education Fund e leʻi taofia le lagolagoina Wuhan. Foaʻi atu le 5 miliona yuan o mea mo le puipuiga ma le faʻatonutonuina o le faʻamaʻi o le pneumonia fou; Alto Electronics foaʻi le aofaʻi o le 1 miliona yuan i le Aai o Wuhan i ni faaputuga se lua (Fepuari 18, Alto Electronics foaʻi 500,000 yuan i le Aai o Wuhan. I le Fepuari 20, Alto Electronics foaʻi RMB 500,000 i Wuhan City e ala i le Shenzhen Aoai Charity Foundation faʻatautaia e le kamupani )… I se faʻaopopoga, o le tele o pisinisi e pei o Jingtai Optoelectronics ma Jichuang North na latou foaʻi ma le agalelei ma foaʻi I lona lava malosi, o le a ia lagolagoina tagata i nofoaga na afaina ai Hubei ma faʻaalia le lagona o le kamupani o agafesoʻotaʻi tiutetauave ma le lototele e ave le tiute.

E leai se alofa le maʻi faʻamaʻi, e i ai le alofa i le lalolagi. Mr. Wu Hanqu, Taitaifono ma Peresetene o Alto Electronics, na faapea mai: "O le moomooga o tagata Saina uma ina ia manumalo i le faamaʻi. Seʻi vagana ua aveʻese le faʻamaʻi o le a sili atu ona lelei Saina ma pisinisi Saina e mafai ona faʻalauteleina lelei. I le avea ai o se kamupani lisiina, Alto Electronics na masani ona faʻataunuʻuina ona tiute faʻale-agafesoʻotaʻi, Ma amataina le faʻatuina o le Shenzhen Aozhi Charity Foundation, o tupe a le faʻavae tupe uma e sau mai foaʻi mai le kamupani ma tagata e faʻasoa, e tatau ona tatou fesoasoani i le atunuʻu e teteʻe atu i faʻamaʻi. ! E tele kamupani e pei o Alto Electronics i le alamanuia, Ma o la matou faʻaaliga faʻaalia tagata mitamita "

Talu mai le afaina, o a tatou sosaiete faʻalapotopotoga e leʻi faʻatamala mo sina taimi. I le amataga o le faʻamaʻi, na latou mulimuli vavalalata i atinaʻe, ma o nisi sui usufono kamupani na foaʻi faʻapitoa tupe ma meafaitino ma isi pepa faʻamaonia i nofoaga na afaina ai faʻalavelave. Kamupani faia gaioiga ma tuʻufaʻatasi saofaga i la latou lava malosi i le teteʻe faʻamaʻi galuega. I le taimi lava e tasi, o le taʻitaʻi o le faʻalapotopotoga sili atu le malosi faʻatonutonuina le pisinisi pisinisi e faia faʻamaʻi puipuia ma le faʻatonutonu galuega, faia se auiliiliga maeʻaeʻa i le alamanuia toe amataina o gaosiga, o faigata feagai ma le pisinisi, ma isi, ma aʻoaʻo auiliili e uiga i o le alamanuia toe amataina o gaosiga ma gaosiga. Faʻailoaina le faʻafitauli, tuʻu atoa le taʻiala i galuega a le asosi, faʻafesoʻotaʻi ma matagaluega talafeagai a le malo, ma tali i manaʻoga o pisinisi, ina ia mafai ai e le atunuʻu ona faʻalauiloa lagolago talafeagai mai faiga faʻavae.

Matagi ma le timu e aunoa ma faʻalavelave-TAITAIINA faʻaaliga alamanuia faʻaauau pisinisi gaosiga

E tusa ai ma tausaga ua tuanaʻi, o kamupani faʻaali ata faʻaali LED o le a amataina le amataga o le Tausaga Fou mai le tele o faʻaaliga tetele i atunuʻu i fafo ma totonu o le atunuʻu. Auai i faʻavaomaloga faʻaaliga o le mea taua a le faʻaali faʻaaliga kamupani, ma fai ma sui o se taua malaga mo faʻaaliga kamupani e amata i le Tausaga Fou. Peitai, aafia i le faamaʻi, i le faaopoopo atu i le Dutch ISE faaaliga faia lelei i lenei tausaga, tele tele faava o malo faaaliga LED i Saina e tatau ona tolopoina. O le faʻatulagaina o le ISLE 2020 faʻaaliga na faia i le Shenzhen International Convention and Exhibition Center, Shenzhen International LED Exhibition, ma le Beijing InfoComm China 2020 faʻaaliga Faʻalauiloaina faʻamatalaga e uiga i le faʻaopopoina o le faʻaaliga. I tausaga ua tuanaʻi, na faʻaali kamupani kamupani faʻaali atu LED i le tausaga fou na faʻalavelaveina fuafuaga, o le uluaʻi faʻatulagaga mo le toe faʻaauauina o le gaosiga na faʻamalosia foi e fetuʻunaʻi.

Toe amataina pisinisi: o le rework fua faatatau o pisinisi na maualalo ia Fepuari

Talu mai le amataga o le Spring Festival, ua tuuina mai e le Ofisa Lautele o le Setete o le Fono se faasilasilaga e faaopoopo atu le Spring Festival aso malolo ia Fepuari 2. Mulimuli ane, malo i itulagi eseese o le atunuu tuuina atu faasilasilaga tasi e tusa ai ma le leaga tulaga, Manaʻomia ituaiga uma o pisinisi e le toe amataina galuega i le amataga o Fepuari 9, sosoʻo ai ma le atunuʻu tamaoaiga O itumalo na amata faʻalauiloaina le muamua vaitaimi toe faʻaauau i taimi eseʻese taimi. I taimi e le masani ai, pisinisi o loʻo toe foi e faigaluega o le a feagai ma le suʻega ma le mamafa o le faʻasao o le suʻesuʻega, faʻatonutonuina o faʻafitauli e ono tutupu mai i faʻamaʻi ma le puipuiga o le soifua maloloina mo tagata faigaluega ua toe foʻi.

O kamupani gaosi moli a Saina e masani ona taulai i le Yangtze River Delta, Pearl River Delta, Fujian Delta ma isi itulagi. O le Pearl River Delta o le nofoaga e potopoto ai mo le atinaʻeina o faʻaaliga faʻaaliga LED. Peitaʻi, ona o le faʻatulafonoina o femalagaaʻiga i itulagi eseese, e fesuisuiaʻi auala o femalagaiga i auala. O le tikeri o le faʻatonutonu e le gata e aʻafia ai le toe foʻi mai o tagata faigaluega, ae faʻapea foi ona aʻafia ai logistics. O se aofaʻiga tele o mea e mafai ona faia e lagolago ai femalagaaiga o sapalai faafomai ma oloa lautele i Hubei ma isi nofoaga. O mea ma faʻatauina atu sapalai i soʻo se soʻotaga o le pisinisi ua faʻatapulaʻaina. O le atoa-fua toe amata o le gaosiga e pisinisi avea luitau.

I le amataga o le tulaga, i le leai o ni matapulepule, vailaʻau, faʻamamaina o le tino, ma isi fesoʻotaʻiga puipuia ma togafitiga, tele kamupani ma tagata faigaluega le mafai ona faʻatau ufimata, ma le mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le lotoifale malo mo le fausiaina. Ona o le faʻatapulaʻaina o faiga, o le toe foʻi mai o tagata faigaluega i le galuega o se faʻafitauli tele foi. Faʻavae luga o lenei tulaga, tele faʻaali atu vailiili kamupani ua taliaina le ituaiga o lugalaina galuega, faʻatapulaʻaina toe foi i le galuega, po o le ofisa o le fale i luma o Fepuari 9.

I le amataga o le amataga o le faʻamaʻi, e ala i fonotaga i luga o le upega tafailagi, fonotaga i luga o le upega tafailagi, toleniga mamao, ma isi mea, o loʻo galue malosi e faʻatulaga galuega, faʻamaopoopo paʻaga, tausi tagata faʻatau, ma i le taimi lava e tasi o loʻo faʻatautaia le aʻoaʻoga ma le fautua mo tagata faigaluega i le puipuia ma le taofiofia afaina. Filifiliga o tagata faigaluega uma o le a galulue mai le fale ia Fepuari 3-9, ma kamupani e pei o Abison, Lehman, ma Lianjian Optoelectronics ua amataina foi i luga o le initaneti auala i lenei vaitaimi.

Talu ai ona o le faʻamaʻi ua faifai malie ona faʻatonutonuina, o femalagaaiga faʻasa i nisi nofoaga na toʻafilemu, ma pisinisi ua tuʻuina ma le faʻaeteete le puipuia ma le taofiofia o le faʻamaʻi. Ina ua maeʻa faia ni sauniuniga eseese mo le toe amataina o gaosiga, tele kamupani i le alamanuia amata ona i ai Poloaiga e toe amata galuega.

Fua faatatau toe faʻaleleia e le kamupani: Taʻitaʻi moli / TAʻITO afifi toe faʻafouina maualuga e maualuga, TAITAIINA faʻaaliga e laititi atu i le 50%

ata 1 

I le aso Fepuari 17th, o le vaega lona lua o le toe amataina o galuega amataina i le atunuʻu atoa, ma sili atu pisinisi amata ona toe amataina offline galuega. Mai le vaaiga o le toe amata fua, o le toe amata fua faatatau o tele tamaoaiga tamaoaiga itumalo e pei o Guangdong, Jiangsu ma Shanghai ua sili atu 50%, o le tele pisinisi Faʻatusatusa ma le vave toe maua mai o laiti ma feololo-tele pisinisi, o le toe amataina o gaosiga e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi. puipuiga ma le faʻatonutonu fesoʻotaiga mea na ausiaina maoaʻe iʻuga. I le LED faʻaaliga alamanuia alamanuia, o le tele o pisinisi e laʻititi ma laʻititi pisinisi, ma o le matua tele faʻaauau fua faatatau e laʻititi lava. E ui lava e tele kamupani toefausia, o le toe faʻaauau fua e fai lava sina maualalo, faʻatasi ai ma kamupani lolomi i luga ma kamupani faʻatatau fuaina o latou toe faʻaopoopoina maualuga e pei o le 70% -80%, ae mo lalo auala, o le averesi averesi fua faatatau e itiiti ifo ma le afa. E tusa ai ma la matou suʻesuʻega, o le toe faʻaleleia o pisinisi i le pito i luga ma le ogatotonu e maualuga atu, pei o Huacan Optoelectronics, Guoxing Optoelectronics, Zhaochi Co., Ltd. ma isi kamupani. O le toe maua fua faatatau maualuga e pei o le 70%. O loʻo iai le faʻamoemoe o le a toe faʻaleleia le gaosiga atoa mai ia Mati ia Aperila, peitaʻi o Downstream faʻaalia kamupani faʻapipiʻi, o le toe faʻaauauina o gaosiga ma gaosiga e maualalo, e masani ona laʻititi ifo i le 50%, ma o le lautele faʻaauau fua faatatau ia Fepuari e i le va o le 30% ma le 40%.

Huacan Optoelectronics o se tasi lea o nai taʻitaʻi LED e mafai ona tele-gaosia ituaiga e tolu o mumu, lanumeamata ma lanumoana moli-emitting chips. E i ai se taua tele tulaga i le alamanuia. O lona nofoaga resitaraina e saʻo lava i Wuhan, Hubei. Talu mai le faʻamaʻi, i le avea ai o se kamupani taʻitaʻi i luga, o lona gaosiga ma le faʻagaioia e fesoʻotaʻi vavalalata. O le LED display supply chain e mautu, ae tusa ai ma le faʻasilasilaga na tuʻuina mai e Huacan Optoelectronics ia Fepuari 6, o lana autu gaosiga o gaioiga o loʻo i Huacan Optoelectronics (Zhejiang) Co., Ltd., Huacan Optoelectronics (Suzhou) Co., Ltd. ma Yunnan. Lanjing Technology Co., Ltd. I le taimi nei, o le kamupani e leai se gaosiga i Wuhan, ma na o loʻo taofia se laʻititi numera o pulega ma faʻatau tagata. E tusa ai ma lo matou malamalamaaga, Huacan Optoelectronics na amataina le ofisa i luga ole laiga i luma o Fepuari 10. E oʻo atu i le faaiuga o Fepuari, ua oʻo atu i le 80% le aofaʻi o le toe faʻaleleia a le Huacan Optoelectronics. O le Guoxing Optoelectronics, i le avea ai ma taʻitaʻi afifi i totonu o le atunuʻu, ua toe amataina lana galuega. O loʻo faʻatatau foi le gaosiga i le saogalemu o le lotolotoi o le faʻaaliga, ma e tusa ai ma faʻamatalaga a le lautele, o le National Star Optoelectronics RGB pisinisi iunite ua amataina luga o le upega tafailagi i le amataga o Fepuari ma faʻamaonia aloaia gaosiga i le aso 10. O loʻo iai le faʻamoemoe o le a faʻatumuina le gaosiga o le a ausia i le ogatotonu ma le faʻaiuga o Mati.

O le LED chip ma afifi fesoʻotaʻiga ua toe fausiaina ma gaosia lelei. O le mea e sili ona popole i ai o le tatou pito i lalo talosaga. O kamupani faʻaali atu TAITAI e ona le "okaina o faʻatonuga", ma oloa faʻapitoa e fesoʻotaʻi vavalalata ma le aofaʻi o le oka. Ina ua maeʻa le tausaga talu ai faʻaaliga, na mafai e kamupani ona selesele tele o oka, ona aveina atoa lea o le horsepower e amata ai le tausaga fou o le gaosiga. Peitaʻi, i lalo o le faʻamaʻi, na toe tolopo le faʻaaliga ma o poloketi uma e fesoʻotaʻi atu i laupepa faʻaaliga a le LED sa i ai lava i le tulaga tu. O le galuega faʻatino o le faʻatonuga foʻi lea a o leʻi maeʻa le tausaga, ma e leai se faʻatonuga fou e faʻaopoopoina.

I lenei tulaga, tele LED faʻaali o le a feagai ma fufusi tupe tafe faʻafitauli. A o le alamanuia masani faʻaaogaina le prepayment gaosiga auala, ma e leai se faʻatonuga, o le atinaʻe o le a aliali mai fafo o le tulaga. Mo nisi pisinisi OEM, o le a sili atu le mamafa. A uma mea uma, e leai ni faʻasiliga o saito a tagata e ona fanua.

E tusa ai ma la matou iloiloga, afai o le faʻamaʻi tulaga o loʻo faʻatonutonuina, o le LED faʻaaliga alamanuia mafai masani ona toe faʻaleleia le atoa gaosiga tulaga i luma o le faʻamaʻi mai ia Me ia Iuni.

Auai faʻatasi - Avanoa ma luitau mo LED faʻaali kamupani

E i ai le tala tuai i Saina o faʻamanuiaga o le faʻavae o le faʻalavelave, ma o faʻamanuiaga o le faʻavae o le tamaoaiga, ma o mea uma e i ai mea lelei ma mea le lelei. I le faaupuga lauiloa a papalagi, tapunia e le Atua le faitotoʻa ma tatala se faʻamalama mo oe. O lenei faʻamaʻi e mautinoa lava o se faʻalavelave, ae o le mea e taʻua o le faʻalavelave, o taimi uma lava o se faʻalavelave faʻaletino. O le lamatiaga ma avanoa e nonofo faʻatasi, fuafua i le auala tatou te tali atu ai ma uʻuina.

Tasi le mea e matua mautinoa, o Saina o le lalolagi sili ona tele faʻaaliga LED R & D ma gaosiga atunuʻu, o Saina faʻaali alamanuia faʻaaliga ua i ai se tulaga le mafai ona suia i le lalolagi. O le faʻamaʻi o le a le suia ai le tulaga masani o le LED faʻaaliga alamanuia. O lona aʻafiaga i luga o le LED faʻaaliga alamanuia polokalama o le a puʻupuʻu, ae o lona aʻafiaga ono loloto foi. Ae ui i lea, tusa lava pe o le a le umi o le aʻafiaga, pe faʻafefea ona ola, e manumalo faʻasolosolo i faigata nei, o le galuega sili ona faʻanatinati a le tele o a tatou pisinisi. Ma, i lalo o tulaga o loʻo i ai nei faʻamaʻi o loʻo avea ma luʻitau i le kamupani gaosiga, faʻatau atu, ma e oʻo lava ina ua maeʻa-faʻatau fesoʻotaʻiga, faʻafefea LED faʻaali kamupani tali atu i luitau ma faoa faamalosi avanoa ua avea ma faʻafitauli mo le tele entrepreneurs e mafaufau i ai.

TAITAIINA faʻaaliga talosaga alamanuia filifili mamafa

Saina o loʻo sili atu ona maeʻa filifili alamanuia ma sapalai filifili i le faʻaali faʻaali alamanuia talosaga. O le faʻaaliga TAITAI e aofia ai le pito i luga puʻe alamanuia, ogatotonu afifiina ma tigaina apalai sootaga. Taʻitasi fesoʻotaʻiga aofia ai se lautele lautele. Taitasi fesoʻotaʻiga aofia ai toeititi lava mea mata ma isi mea. Ae le i siitia le tulaga tali atu, sa faʻatapulaʻa femalagaaiga, ma logistics na sili atu pe itiiti ifo afaina ai. O le felagolagomai i le va o kamupani tutotonu ma vaega i lalo o le faaaliga a le LED na mautinoa le aafia. Ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ua aliali mai ai o le faʻatauga o faʻatauga mo talosaga ua maeʻa ona taofia. I se taimi puʻupuʻu, o le mamafa e faʻaititia ai le faʻaiuga talosaga mo moli faʻaaliga TAITAIINA o le a faasolosolo ona lafoina i luga, ma o le alamanuia atoa sapalai filifili o lalo o le mamafa.

Ole mea e sili ona popole iai ole afaina ole Iapani ma Korea i Saute, ole faʻatupuina ole pisinisi semiconductor e popole ai. I le semiconductor alamanuia, Iapani ma Korea i Saute nofoia se sili taua tulaga. Afai o le Iapani ma South Korea kamupani e aʻafia i lenei, o le gaosiga gafatia o areto, capacitor, ma resistors o le a faʻatapulaʻaina. I le taimi lena, o le tau faʻaopopoina o semiconductor raw material o le a faʻasalalauina atu i le atunuʻu, lea e ono taitai atu ai i le O le tau ua siisii. O le mamafa o le alamanuia sapalai filifili o le a avea ma afaina afaina i laiti ma Laiti pisinisi. I tua atu i na mea uma, laʻititi ma laʻititi pisinisi e masani lava ona leai ni suʻesuʻega, ma e tuʻuina atu e mautinoa e ave le faʻamuamua i na gaosi oloa ma sili atu laumua ma malosiaga faʻapitoa i lalo o le utiuti o punaoa. E ono feagai pisinisi ma le tulaga o le "kuka aunoa ma araisa".

I se faʻaopopoga, o le iʻuga filifili filifili ono mafua ai le tau o le faʻaali faʻaali LED e tulaʻi. Lenei tausaga, ono i ai se taimi puʻupuʻu "tau faʻatupuina tai" i le LED faʻaaliga maketi.

Le misia oka, tinoitupe tafe faʻafitauli

I le taimi nei LED faʻaali alamanuia talosaga, o le pito i luga ma ogatotonu kamupani maua maualuga faʻaauauina o le gaosiga ma le toe faʻaleleia fua. Tasi o mafuaʻaga mafuaʻaga o le maualalo lalo faʻasolosolo kamupani o le leai o ni oka. Leai se oka o le sili atu luʻitau mo LED faʻaali kamupani!

Talu ona amata le faamai, ua tapunia nofoaga e fai ai taumafataga ma fale faafiafia i le salafa o le atunuu, ae o gaioiga uma a vaega e aofia ai le potopoto o tagata ua le toe i ai se aoga. I le avea ai o se masani inisinia faʻapitoa uiga uiga oloa, faʻaali LED e matua mamafa. Talu mai le amataga, o le tele o kamupani faʻaali na feagai ma le isi tulaga, ma e foliga mai e leai se mea e popole ai. Latou i ai fua ma lautele atinae kamupani. Pe o ni tinoitupe poʻo ni punaoa eseese, ua lava lava ia. I le taimi nei, tele pisinisi o loʻo sailia lava le mautu. , Ma nisi laʻititi ma laʻititi pisinisi e sili atu fufusi.

I le gaosiga o moli faʻaaliga TAITAIINA, o le alamanuia masani ona taliaina le gaosiga auala o le poloketi muamua totogi. E maua e le pisinisi se pasene mautinoa o le teuga tupe a le tagata faʻatau ona amata ai lea ona sauni mo mea gaosi. Ina ua maeʻa le kilivaina o oloa, e feagai foʻi ma le faʻafitauli o le umi o le totogiina o le taʻamilosaga. Lenei o le a avea ma luʻitau tele mo nisi laʻititi ma laʻititi pisinisi, aemaise lava laʻititi ma laʻititi pisinisi.

Atinaʻeina o le LED conference system

I lenei vaitaimi, e mafai foi ona tatou vaʻaia le tele o pisinisi na faʻaaogaina muamua le ofisa i luga o le upega tafailagi ma ofisa tuʻu mamao. E ala i fonotaga i luga ole initaneti ma isi metotia, e le gata e mafai ai ona faʻaititia le faʻaputuputuga i lenei vaitaimi faʻamaʻi, ae faʻamautinoa ai foʻi le saogalemu o tagata faigaluega ma sefe tupe. Tele manaʻoga ma mea tau. O nisi pisinisi e oʻo lava i le faʻaaogaina o le "remote charge" mo tagata tufatufaina i le taimi o faʻamaʻi i luga ole laiga e ala i toleniga mamao i luga ole laiga ma isi auala e sauniuni ai mo le faʻamaʻi.

O feutanaiga i ata vitio o le mea lea e masani ona manatu o le "outlet fou" o le lumanaʻi alamanuia. E malamalama o le telecommuting e maualuga lona sao i totonu o Europa ma Amerika atunuʻu. O loʻo fuafuaina e tusa ma le 50% o tekonolosi kamupani i le Iunaite Setete o le a maua e tusa ma le 29% o tagata faigaluega o loʻo galulue i le telefoni i le 2020, ae o Saina e maualalo le saoasaoa o le pasene ma tele le avanoa mo le tuputupu aʻe i le lumanaʻi. O le mea moni, o le atinaʻeina o le LED faʻaaliga fonotaga polokalama i le lua tausaga talu ai ua avea ma masani, ma kamupani e pei o Absen, Liad, Alto Electronics, ma isi mea uma na faʻalauiloa faʻaaliga polokalame mo konafesi. Nisi faʻaaliga kamupani ua faʻalauiloa oloa e pei o konafesi uma-i-tasi.

I lalo o le faʻamaʻi siosiomaga, vitio konafesi faʻamalamalamaina uiga o le maualuga lelei ma le saogalemu. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le 4K / 8k HD ma le 5G, o le a faʻateleina le atinaʻeina o ata vitio, ma o le atinaʻeina o le faʻaali atu o ata faʻaali atu a le LED i vaega o fonotaga o le konafesi o le a maua atili ai foʻi. O le uaʻi atu o faʻaaliga kamupani.

Kamupani atoatoa ia lava

Lenei faʻamaʻi o se suʻega o le LED faʻaali kamupani suʻesuʻega ma atinae, gaosiga, pulega ma faʻatau, ma ina ua maeʻa-faʻatauina auaunaga. O se suʻega o le mafai gafatia e le kamupani ona teteʻe atu i ni mea e ono lamatia ai, ma o se faʻamaoniga foʻi lea o le malosiʻaga o le tatou kamupani. O le faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi tulaga na tofotofoina ai le vave tali atu gafatia o la matou kamupani faʻaali atu ma le tali atu auala i le faʻalavelave. E mafai ona atagia mai le agavaʻa agavaʻa o matagaluega eseese o le atinaʻe, mai le gaosiga i le faʻatonutonuina o le faʻatau atu sootaga.

I se tulaga, o le faʻamaʻi o se "vavega faʻata", lea o le a faʻatagaina ai la tatou pisinisi e faʻaali lona amataga foliga ma ia tatou vaʻai i o tatou tino moni. E ala i le faʻamaʻi, e mafai ona tatou mauaina a tatou lava malosiaga ma vaivaiga, aemaise lava le faia o filifiliga gafatia o se atinaʻe taʻitaʻi. E mafai foi ona tatou faʻapea o le faʻamaʻi o se tofotofoga tele mo le ulu o le pisinisi. E leai se le lava o taʻitaʻi pisinisi i le alamanuia ua faʻamalosia e vavae ese ona o le vavalalata vavalalata. Lenei tulaga toe tofotofoina se kamupani mafai ona tali atu i lamatiaga.

Talu mai le faʻamaʻi na tupu, e mafai ona tatou vaʻaia o kamupani faʻaalia uma i le alamanuia ua taʻimua ma faʻamalosia faʻatosina anti-faʻamaʻi galuega e fuafua mo le toe amataina o gaosiga ma gaosiga. I le taimi lava e tasi, o taʻitaʻi o a matou kamupani faʻaaliga faʻaaoga sa latou faʻaaogaina foʻi auala ma auala eseese e fesoasoani ai i vaega o faʻalavelave.

O le faʻamaʻi tulaga e mafai ai ona tatou vaʻai i tiutetauave ma tiute o le atinaʻe, ae mafai ai foi ona tatou iloa ni faaletonu o loʻo i ai, ma o se avanoa sili lea e faʻaleleia atili ai tatou. Mo mea lelei, e tatau ona tatou faaauau pea i luma, mo le le atoatoa, tatou tatau ona galulue malosi e sui.

Faʻalauiloa tulaga faʻatulagaina fausiaina

TAITAIINA faʻaaliga o se oloa ma inisinia uiga, ma lona faʻapitoa gaosiga auala sa avea pea ma autu faʻatulagaina o le TAITAIINA alamanuia faʻaaliga. Ae ui i lea, matou vaʻaia foi i tausaga talu ai nei, o le faʻataʻitaʻiga o gaioiga faʻaali a LED i lalo o le faʻatonutonuina o loʻo agaʻi pea i luma, ma faʻatulagaina eseʻese na faʻalauiloaina taʻitasi. Mai tekinolosi i oloa, o le alamanuia tulaga faʻavae faiga ua avea atili ma sili atu atoatoa.

I le tulaga o oloa, e pei o le faʻamasaniina o oloa lisi, mai le atigipusa i le faʻapipiʻiina, o nisi "masani" tulaga masani na gaosia. Pe o le fua faʻatatau o le module o le oloa, poʻo le aoga ma faigofie o le faʻapipiʻiina o oloa ma faʻaaogaina, lisiina Oloa faʻavasegaina o loʻo faifai malie ona foliga.

I totonu o lenei LED faʻaaliga alamanuia pisinisi, le mafuaʻaga ua ala ai ona o luga ma ogatotonu-vaitafe kamupani maua maualuga togi toe faʻaleleia ma le pito i lalo talosaga kamupani i ai maualalo totogi toe faʻaleleia. O le mafuaʻaga taua o le i lalo o le "customization", kamupani leai ni oka. Lototele e ki le kiina o le masini faia. Afai o le faʻamasaniina o faʻaali LED ua iloa, ona ono le maua ai lea o lenei faʻafitauli.

I tausaga talu ai nei, alamanuia faʻalapotopotoga o loʻo faʻamalosia le faʻalauiloaina o le fausiaina o faʻavasega faiga, ma ua faʻaaogaina le tele o tulaga faʻatatau e fesoʻotaʻi ma le faʻaali atu o faʻaaliga. Ina ua maeʻa lenei faʻalavelave, kamupani e tatau ona faʻamalosia a latou fesoʻotaʻiga ma le faʻalapotopotoga ma faʻatelevave a tatou tulaga faʻatulagaina i se taimi vave e mafai ai. , Faʻavaeina se faʻamaeʻaina atoa faiga, ina ia sili ona tautuaina le alamanuia ma atiaʻe ma tuputupu aʻe le alamanuia.

Faatelevave le gaioiga o otometi ma atamai

I lalo o le faʻamaʻi fou o le pale, o le a faʻaalia ai e kamupani faʻaali talosaga le feagai ma le faʻafitauli o le toe foʻi o tagata faigaluega ina ia latou iloa ai le toe amataina o le gaosiga ma le gaosiga. E pei ona tatou iloa uma, o le faʻapitoa gaioiga o faʻaali LED, tusa lava pe o le masani ai i aso uma faʻagaioiga, o loʻo manino manino iloga i le va o le ese-vaitau ma le tumutumu vaitau. E tele faʻatonuga ile vaitau tumutumuga, e pisi le fale gaosimea, e faigaluega ovataimi, ma e tele foʻi taimi e le lava ai fitafita ma solofanua. O le fanua ua faʻaititia, ma le tele o tagata faigaluega o le kamupani ua amata ona feagai ma le tulaga o le "leai se mea e fai". O le mea lea, faʻalauteleina tulaga faʻatulagaina gaosiga ma faʻateleina le tikeri o otometi ma atamai o le a le masalomia o le tali e sefe ai atinaʻe tau ma faʻaleleia le gaosiga lelei. Lenei faʻamaʻi ono faʻatelevaveina le gaioiga o atinaʻe otometi ma atamai.

Mautu le talitonuina - - O le alamanuia faʻaaliga LED o loʻo i ai ni atinaʻe lelei

Bao lau sau mai le faʻamaai, plum manogi sau mai le malulu malulu.

Tele o kamupani faʻaali LED o loʻo i le tauvaga mataʻutia tau maketi, o le siʻosiʻomaga na sau uma ala, poto masani luga ma lalo. E ui lava o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e tele, ae na aumaia lava le tele o luʻitau i le matou kamupani. Peitai, mo le tele o kamupani faʻaali, o lenei ua na o se afā e leʻi fuafuaina, ma a maeʻa le afa, o le a tatou vaʻaia se nuanua matagofie.

E oʻo mai i le aso 20 Mati 1st, taimi o Beijing, o le aofaʻi o le sili atu i le 7,600 fou faʻamaonia o le maua ai i le niumonia fou ua lipotia mai i 61 atunuʻu ma itulagi i fafo atu o Saina. O konetineta uma e ono seʻi vagana ai Antarctica ua uma ona ufitia. E leʻi taʻua e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, ua iai le faamoemoe o le faamaʻi pipisi e aua neʻi faapopoleina, ae pei ona aliali mai nei, ua salalau solo lenei faamaʻi i le lalolagi atoa. O vaʻaiga faʻaaliga a Saina o loʻo faʻatau atu ile lalolagi atoa. Mai le tausaga talu ai, tusa o le tasi vaetolu o oloa na faʻatau atu i fafo. I le feagai ai ma lenei tulaga, tele pisinisi tagata e sili atu le le fiafia e uiga i lenei tausaga atinae. Mo le tele o kamupani, o le maeʻa ai o le taua fefaatauaiga a Sino-US e le o muta, ma o le faʻafuaseʻi faʻamaʻi e leai se mea sili atu nai lo le sili atu le leaga. Peitai, o le tele o lenei taimi, o le sili atu o lo tatou talitonuga.

E ui lava i lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le tele o poloketi inisinia e fesoʻotaʻi ma faʻaaliga a le LED o loʻo i ai foi i le tulaga lava e tasi o le le mautonu, ua tatou mautinoa moni a pasi loa le faʻamaʻi, o nei taofiofia manaʻoga o le a faʻasaʻolotoina, ma o le maketi ono avea Ushering i o se galu o le toe taui ma sui.

Mo le tele o kamupani faʻaali LED, o Saina lava le maketi sili ona taua. E ui ina aliaʻe mai se faʻamaʻi pipisi o le coronary fou, o le 2020 o se tausaga taua mo Saina e fausia ai se sosaiete lelei i se auala atoa. E le suia le faiga faʻavae a le atunuʻu. I le feagai ai ma le taimi puʻupuʻu o le faʻamaʻi, e tatau ona i ai i le atunuʻu ni aiaiga talafeagai e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o le tamaoaiga. E tusa ai ma lipoti o tala o le tamaoaiga o aso uma, e pei o Mati, Saina, Henan, Yunnan, Fujian, Sichuan, Chongqing, Shaanxi, Hebei ma isi 15 itumalo ua faalauiloa autu poloketi o teuga tupe teu faafaigaluega, ma o le fua o tupe teu faafaigaluega i le 2020 o le a sili atu i le 6 trillion yuan, lea o le a fofogaina i le taimi e tasi. E iva itumalo ma le aofaʻi atoa o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 24 piliona yuan. 9 itumalo fuafuaina se aofaiga o tupe teu faafaigaluega o 24 piliona piliona!

O le mea moni, talu mai le amataga o le faʻamaʻi, LED faʻaali kamupani e leʻi tau toʻatasi. Talu ai nei, o malo i le lalolagi atoa na latou tuuina atu talafeagai aiaiga lagolago. O malo i le lotoifale e pei o Beijing, Shanghai, Suzhou, ma Shenzhen na latou tuuina atu le tatalaina o tupe tatala, e pei o le faaititia o vai vai ma eletise pili ma faaitiitia lafoga. Tele o faʻamanuiaga mo tagata lautele e pei o tupe faʻaalu mo le puipuiga lautele ma lafoga maualalo o lafoga o tupe maua a kamupani. I le avea ai o se atinaʻe, e tatau ona tatou mataala i taimi uma i suiga o tulafono talafeagai a le atunuʻu ina ia maua ai ni fesoasoani sili atu.

ata 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

I le feagai ai ma le faʻamaʻi, e leai se kamupani e mafai ona tuʻua na o ia, ma e leai se kamupani e mafai ona feagai na o ia. E naʻo le faʻatumauina o matou lima e faʻafetauia ia faigata, ae ile suʻesuʻega mulimuli, ole mea e sili ona taua ile matou kamupani ole mautinoa lea.

Ou te talitonu o le a malulu le taumalulu ma o le a sau le tautotogo!


Taimi meli: Me-11-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou