Faʻamaʻi pipisi i le lalolagi atoa. O loʻo fetaiaʻi ma le fefaʻatauaʻiga a le kamupani faʻaali atu LED ma fefaʻatauaiga.

I le taimi nei, o le faamaʻi fou o le coronavirus ua masani lava ona pulea i Saina, ae ua salalau i isi atunuu ma itulagi i fafo atu. Mai le vaaiga o le mataʻutia o le faamaʻi fou o le coronavirus, o le salalau o le lalolagi i le faamaʻi ma lona atili faaleagaina o le a mafua ai ogaoga tamaoaiga ma agafesootai aafiaga. E oʻo ia Mati 12, Beijing taimi, o Italia e 12,462 faʻamaonia mataupu, o le aofaʻi o Korea i Saute o faʻamaonia o le coronavirus fou na tulaʻi mai i le 7,869, ua faʻamaonia e Iran le aofaʻi o 9,000 mataupu, ma o le Iunaite Setete ua faʻamaonia sili atu i le 1,000 mataupu. . I lalo o le tulaga o le lalolagi atoa o le faamaʻi, o le auina atu i fafo o Saina kamupani LED o le a feagai ma luitau ogaoga. I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma oloa faʻaulufale mai, o le a afaina foi le itu sapalai o le suavai. O afea o le a faʻamamaina ai lenei faʻasologa o "black swan insident"? Faʻafefea tatau ona fai pisinisi "oe lava"?

O faʻamaʻi i atunuʻu i fafo ua faʻateleina le le mautinoa mo kamupani fai pisinisi mai fafo

E tusa ai ma faʻamaumauga a le tiute, i le lua masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻi o le aoga o laʻu atunuʻu o loʻo faʻaulufale mai ma auina atu i fafo oloa o 4.12 trillion yuan, o se faʻaititia o le 9.6% nai lo le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai. Faatasi ai ma i latou, auina atu i fafo o 2.04 trillion yuan, i lalo 15.9%; oloa na faaulufale mai e 2.08 piliona yuan, i lalo le 2.4%; o le fefaatauaiga tupe maua e 42.59 piliona yuan, faatusatusa i le sili atu o 293.48 piliona yuan i le tutusa vaitaimi i le tausaga talu ai. Aʻo le i amata le faamai o le faamaʻi i fafo, sa talitonu le au tamaoaiga o le tamaoaiga o Saina o le a vave ona o ese mai le ala o le V-foliga / U-foliga mai i tua atu o le vaivai i le kuata muamua. Peitaʻi, i le pepesi ai o faʻamaʻi i fafo, ua suia ai lenei faʻamoemoe. I le taimi nei, o atunuʻu mamao o faʻamoemoega mo le tuputupu aʻe o le tamaoaiga e sili atu le leai se aoga nai lo aiga. Ona o le eseese o tulaga faafomai, uiga ma metotia o le tali atu i le faamaʻi i le tele o atunuu, le le mautonu o atunuu i fafo faamai ua faateleina faateleina, ma tele tamaoaiga ua tuu i lalo o latou tamaoaiga tuputupu ae faamoemoe mo 2020. Afai o lea, o le le mautonu o fafo manaoga na aumaia e le faʻamaʻi o le a i ai lona lua aʻafiaga i Saina fafo fefaatauaiga kamupani.

Mai le vaʻaiga a tagata mai fafo: o atunuʻu ua aʻafia i le faʻamaʻi o le a faʻamalosia le vaʻavaʻaia o le gaioi o tagata e faʻavae i luga o le manaʻoga mo le puleaina. I lalo o le vaʻavaʻaia vaʻavaʻaiga aiaiga, o lenei mea o le a mafua ai le paʻu i lalo o manaoga i totonu o le atunuʻu i le atunuʻu, lea o le a mafua ai le faʻaititia atoa o oloa faʻaulufale mai. Mo le  faʻaali LED  alamanuia, o le talosaga manaʻoga o le a faʻapea foi ona aʻafia i le paʻu o le maketi manaʻoga mo faʻaaliga faʻapisinisi e pei o faʻaaliga eseese gaioiga, tulaga faʻatinoina, ma pisinisi faʻatau atu i se taimi puʻupuʻu. Mai le itu tau sapalai o fale, ia Fepuari, ina ia mafai ai ona taofiofia le faamaʻi fou o le coronavirus, o fale gaosi pisinisi tetele na taofia galuega ma gaosiga, ma o nisi kamupani na feagai ma le faaleaogaina o oka pe tuai ona faaoo atu. O le sapalaiina o oloa auina atu i fafo na matua aafia, lea na mafua ai se taua tele. Mai le vaega pito i lalo o le manatu, talu ai le aʻafiaga o galuega taofi ma le faigata o le toe faʻaauina o galuega mo tagata faigaluega-tele oloa, o le paʻu i lalo o le tatou atunuʻu faʻatau atu i le muamua lua masina sa manino lava.

https://www.szradiant.com/products/transparent-led-screen/

O taua fefaʻatauaiga a paʻaga a atunuu taua na faaititia ma paʻu i le itu agai i luga

A o le tatou atunuʻu e faʻalagolago tele ia Iapani, Korea i Saute, le Iunaite Setete, Italia, Siamani ma isi atunuʻu i tulaga o masini ma eletise, vailaʻau, meafaigaluega vaʻaia, felauaiga mea faigaluega, ma paʻu ma palasitika, e sili atu afaina i le aʻafiaga o o le faʻateteleina o le faʻamaʻi. O le tapunia o kamupani mai fafo, o le tapeina o le logistics, ma le faʻaititia o oloa auina atu i fafo o le a aafia ai le tuʻuina atu o upstream raw material i totonu o le LED display , ma o nisi mea e ono aʻafia ai le siisii ​​i luga o le tau; i le taimi lava lea e tasi, o le sapalaiina ma tau o suiga o mea e le tuʻuina aʻafia le gaosiga ma le faʻatau atu o vailiili kamupani i le pisinisi filifili. O le faʻateteleina o le faʻamaʻi i Iapani ma Korea i Saute na mafua ai ona le lava le lalolagi atoa semiconductor raw material, o vaega taua, ma le siʻitia o tau o fale gaosi oloa, lea na aʻafia ai le lalolagi kamupani semiconductor. Talu ai o Saina o se taua faʻatauina o semiconductor mea ma mea faigaluega i le lalolagi, o le a aʻafia aafia ai, lea o le a aʻafia ai foi tuʻusaʻo faʻaali LED totonu fale. O le matata alamanuia na mafua ai leai laʻititi aʻafiaga.

E ui lava na vave atinaʻe Saina i le semiconductor fanua i tausaga talu ai nei, ona o tekonolosi va, autu mea, masini ma vaega e le mafai ona suia i se taimi puʻupuʻu. O le ogaoga o le faʻamaʻi i Iapani ma Korea i Saute o le a mafua ai le faʻateleina o tau o gaosiga ma le umi o taimi e gaosi ai le kamupani gaosi a Saina. O le tuai ona faʻaoʻo atu o le a aʻafia ai maketi i lalo. E ui lava o le lotoifale semiconductor maketi o loʻo faʻataʻitaʻia e Iapani ma Saute Korea kamupani, o le tele o le fale gaosi oloa ua ausia nisi tekinolosi alualu i luma i lalo o le faʻalauiloaina o tele atunuʻu saienisi ma tekonolosi faʻapitoa faiga faʻavae. I le lumanaʻi, a o faʻalauteleina faiga faʻavae atunuʻu lagolagoina lagolago ma kamupani lotoifale faʻaauauina le faʻateleina R & D inivesi ma fou, o le semiconductor fanua ma le localization o autu mea ma masini o loʻo faʻamoemoe e ausia tulimanu aveina, ma fesoʻotaʻiga faʻaali atu LED vaʻaia kamupani o le a amataina foi fou avanoa.

doublesides Taitaiina Flex liʻo

 E tatau ona fuafua mamao atu kamupanī a Saina

Muamua lava, e tatau i kamupani mai fafo o loʻo faʻavaeina pisinisi ona faʻaalia le mea sili latou te mafaia e sauniuni ai oloa gaosi i luga atu o le afa poʻo ni mea masani mo le gaosiaina i le lumanaʻi, ma ia faʻaeteete i le pepesi o le lalolagi i le faʻamaʻi, lea e ono ono faʻalavelaveina ai le sapalai o oloa. O kamupani fefaatauaiga i fafo e tatau ona vaavaai totoʻa i le alualu i luma o le faamaʻi i totonu o a latou atunuʻu o loʻo sapalaiina. O le lalolagi alamanuia filifili i lalo o le taimi nei faamai ua uma lava utiuti, ma le tele o atunuu vavalalata sootaga a Saina i alamanuia filifili e leʻi faia lava taofi auala e pei o Saina. Peitaʻi, talu ai o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o numera o faʻamaoniga mataupu, Korea i Saute, Iapani, Italia, Iran ma isi atunuʻu ua amata ona faʻaulu maia le tele ma sili atu le teteʻe faiga faʻataʻitaʻi o le teteʻe atu i faʻamaʻi, o lona uiga foi o le aafiaga puʻupuʻu i le lalolagi atoa filifili e ono faʻateleina.

Lona lua, kamupani fefaʻatauaiga mai fafo e tatau ona taulaʻi i le sauniuni mo le tulaga lamatia o le faʻaititia o oloa auina atu i fafo ma faʻateleina lisi mafua mai i le paʻu o le manaʻoga mai tele atunuʻu faʻatau atu. I le taimi nei, kamupani faʻatau mai fafo e mafai ona suʻe talafeagai i le maketi i totonu o le atunuʻu. Talu ai ona o le lelei pulea o le faʻamaʻi i Saina, o le vave toe maua mai o faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasiga ma tagata nonofo manaʻoga, ma le tele faʻatuputupulaia i totonu o le atunuʻu manaʻoga, fafo fefaʻatauaiga kamupani faʻavae ua suia se vaega o latou fafo manaoga oloa i le lotoifale maketi e puipui. le paʻu i lalo ole manaʻoga ma manaoga ole aiga, ma faaititia le paʻu maualalo ole manaoga i fafo atu ile pisinisi.

Ma, pisinisi faʻatau atu i fafo atu faʻaaliga kamupani tatau ona faʻamalosia le puleaina o tulaga lamatia i totonu, faʻalelei faʻalapotopotoga faiga, faʻamalosia le tuʻufaʻatasia ma le faʻatautaia o tagata faʻatau punaoa, ma faʻaleleia faʻalapotopotoga agavaʻa. Fai se galuega lelei i le fesoʻotaʻiga, malamalama ma feutanaiga ma fafo paʻaga ma alamanuia tamaoaiga. Mo pisinisi tetele ma feololo, o loʻo iai le numera tele o lautele tufatufaina kamupani ma paʻaga, ma o loʻo iai foi faʻafitauli faigata pulega faʻatonutonu pulega. E manaʻomia le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga ma paʻaga i luga ma paʻu o loʻo i lalo i le laina o tuʻuina atu, faʻamaopoopo le gaosiga, ma aloese mai le faʻalavelave i le sapalai o oloa e mafua mai i le le lelei o faʻamatalaga, faʻalavelave faʻafuaseʻi o tagata faigaluega, le lava o tagata faigaluega, ma le faʻalavelaveina o mea masani. I le iuga, mai le vaaiga o le alamanuia filifili, fafo fefaʻatauaiga kamupani tatau ona taumafai le mea sili latou mafaia e faʻamalosia ai le tele-atunuʻu faʻataʻatiaga o le lalolagi gaosiga ma sapalaiina filifili e puipui faasaga i le gaosiga lamatiaga o se tasi atunuʻu sapalai filifili aumaia e le vaega faʻapitoa lava tomai. o galuega.

Faʻaali le Potu-2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I le aotelega, e ui lava i le faifai malie faʻasalalau o atunuʻu i fafo faʻamaʻi, o isi aiga LED faʻaaliga kamupani fefaʻatauaiga i fafo ua "fetaiaʻi", malo mai fafo ua paʻu, ma le sapalaiina o mea taua o loʻo i luga mea mata na afaina, lea na mafua ai le faʻasologa o filifili tali. pei o tau ua siisii ​​i luga. O loʻo faʻasolosolo lava ona faʻaleleia, ma o le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo manaʻomia le faʻasaʻolotoina, ma o le a tafiesea ai le mamafa o le puao o le faʻamaʻi. I le taunuʻu mai o "fou atinae tetele" ma isi faiga faʻavae, LED faʻaali o le a aumaia se galu fou o tekonolosi poʻo oloa atinae galu.


Taimi meli: Aukuso-31-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou